Es ļoti atvainojos, ka šodien nebija sagatavots apraksts... mēs abas(es un missy) bijām aizņemtas... un mani video par šodienas sēriju būs rīt! Piedodiet arī par to..
:blush2:
Apraksts būs īss un bez detaļām, jo es jau visu neatceros un skatījos sēriju vienlaicīgi ģērboties prom iešanai...
Sērija sākās ar to ka Grāsijas brālis piedraud Gabrielam par to, ka tas ņirgājās par Grāsiju un atņēmis tai nevainību. Taču Gabriels grib paskaidrot, ka to ļoti nožēlo. Gabriels apsola, ka palīdzēs meklēt Grāsiju, taču tas brālis to negrib, viņs grib tikia naudu. Gabriels to iedod bet tik un tā grasās to meklēt...
Par to uzzina arī Eva un Čepe un mēģina apskaidrot Gabrielam prātu.. taču Gabriels saka, ka uztraucas par grāsiju un grib tikai palīdzēt.
Tajā pašā laikā rāda, ka Grāsija strādā un viņas saimnieks ir apmierināts ar viņas darbu. Viņš jautā kāpēc Grāsija ir tik skumīga, taču Grāsija negrib par to runāt. Izrādās, ka viņa labs draugs ir Sebastjans un viņš uzaicina sebastjanu dzīvot kopā ar viņu. Liekās ka sebastjanam iepatikās grāsija, jo tā ir skaista un ļoti labi gatavo... Tā puiša (aizmirsu kā sauc) ir tante žaklīna, kura bija tās galerijas saimniece. Viņai apnika šis darbs un brauc prom uz Franciju... taču nolēma uzdāvināt viņam gleznu, kas pašai patīk – „mīlošā māte” ta glezna kur attēlota Kassandra ar meitu...
vēlāk Sebastjans apskatot šo gleznu atpazina tajā Kassandru...
Hūlija pasaka Gabrielam, ka bija atnācis kāds vīrietis, kurš meklēja Gabrielu. Tad Gabriels nolemj pateikt Hūlijai visu taisnību, jo viņam jau apnika to slēpt... „es tevi krāpu ar citu sievieti” ... viņi bija sadevušies rokās, taču tagad attālinājās... Hūlija sāk raudāt un jautāt kāpēc un kad tas notika... pēc ilgas sarunas viņi izlīgst, jo Hūlija saprot, tas bija tikai vienu reizi, kad pati izprovocēja vīru.. un tad pastāsta Gabrielam, ka pati gribēja krāpt viņu ar sebastjanu, taču tas atteicās.. „mēs abi divi izdarījām daudz kļūdu!!!” Gabriels – „tu man piedod?” Hūlija – „ a tu man piedod...” abi sāk smaidīt un apkampjas... gabriels ir ļoti laimīgs un paziņoja to čepem...
tad pēc brīža gabriels ar hūliju atkal mīlējās...
ļoti skaists skats!!
Mērs ir gatavs pārmeklēt visu Montanjo rančo, kaut arī Hulio bija pret. Alvaro nezin ko darīt un prasa Kassandrai palīdzību dabūt ieroci prom no rančo staļiem... jo policisti to atradīs un tas būs beigas!!! Taču Kassandra saka, ka negrasās palīdzēt, ka ta jau dara pārāk daudz mēģinot ieskaidrot Hulio ka Alvaro nav vainīgs. Alvaro draud Kassandrai, ka pastāstīs visu ko zin par viņu, taču tā atkal apklusina to ar vārdiem - „neaizmirsti, man ir Matildes vēstule!”
Tagad ari ramonam ir advokāts.
Leandro pastāsta savam tēvam,ka nejūtas kā īsts vīrietis.. un nezin ko ar to darīt un ārstēšanu aizņems daudz laika. Tēvs pateica, ka Leandro ir jāparunā ar Soledadu un visu paskaidrot viņai...
Francisko atnāk pie Evas ar skaistu rožu pušķi... Eva pieņem taču saka, ka joprojām sēro pēc skolotāja un sēros vienmēr... viņi runā un Francisko saka ,ka ari ļoti pārdzīvoja vecaku nāvi taču cīnījās ar to un mēģina noskūpstīt Evu. Tā izgrozījās un saka, lai viņs vairs nekad to nedarīt, pretējā gadījumā vairs nebūs draugi. Francisko to pieņem – labak būs par draugiem, jo tā es atradīšos tavā tuvumā...
Serials beidzās ar to, ka hūlija pilsētā sastapa Lasaru... lasara saka hūlijai par grāsiju (hūlija zin, ka tā sieviete ar kuru gabriels krāpis ir tā blondīne kuru Hulīja redzēja Lasaras būdā), taču Hūlija saka, ka visu zin un negrasās kaut kādu īsas dēkas dēļ šķirties ar savu vīru... Lasara atbild: „sīku? Tu sauc to par sīku dēku? Gabriels teica Grāsijai, ka grib to precēt!!!” Hūlija ir sašutusi....
Sērijas beigas
Itkā īsumā viss... piedodiet, vienkāršī es jau aizmirsu kas tur notika detaļās un ta kā skatoties to no rīta neko nepierakstot aizmirsu....
Uzrakstīju ko atceros...

īstenībā nav... :velns: joks... nu bet nezinu. oooi... paldies, bet zini, Hulia, es runāju pārāk daudz...man ir tāds humoriņš ka dažreiz labak nepievērs uzmanību.... :blush2: .. es vienmēr domaju to labāko, tikai dažreiz jūs lasot varbūt varat neiebraukt manos jokos, jo jūs tak neredzat manu sejas izteiksmi, balsi... utt... :kiss:
un es jutu ka kads joko bet kad runa ta ka vens :velns: