Nu tāāa.. pabeidzu tikko skatīties Lunu! īstenībā ļoti liels prieks, ka tik tiešām no visa klāsta ko gribu noskatīties, sāku skatīties šo telenoveli, jo īstenībā tajā daudz tādu nebanāli patīkamu lietu Lunas un Maurisio attiecībās. Vismaz man viņi arī tagad paliks atmiņā , kā ļoti īpašs pāris Vienīgais - man prasījās, lai nevis wnk Alīsija maina nostāju pret Lunu, bet lai ir arī viņu abu kopīgās ainas divatā parunājot un tml..bet nu ok.. Galu galā tas noteikti ir aiz kadra Un lieeels plus par pēdējo sēriju, kas ir netipiska telenovelēm - bez kaut kāda actiona un man tas ļoti patika, jo sanāca ļooti jauka, mīļa un skaista sērija, ar atmiņām, kāzām un jūru.. un uurrāa - Ēriks arī ieradās Ah, Gabijai tomēr ir tik skaistas un izteiksmīgas acis Un Maurisio ir wnk neaizmirstams noveļu varonis Ļoti patika arī Lunas un Danija draudzība.. tāpat kā tas bija arī msed - Manuelas un Horacio. kaut kā patiešām vairāk piesaitoši, kad ir nevis labākās draudzenes, bet šādi un tik fascinējošas bija tās ainas ar Lunu, Mau un bērniņu
Un entrada vispār ir iekļuvusi manu mīļāko entradu topā.. neskatījos gan visas 120 sērijas, bet visu laiku gribējās