GaBy написал(а):tomēr dāmas sarkanajos tērpos izskatās lieliski..
Jāā.. sarkanā tomēr ir sieviešu krāsa! Īpaši ja vēl slepkavas!
Man palika 2. sezonai 1,5 sērijas. Īstenībā patīk man skatities šo seriālu! Lai gan dažas sērijas man vienkārši noskanēja fonā un es tikai pievērsu uzmanību galvenajam, tomēr daudzas arī bija interesanti skatīties. Protams, diezgan baisi skatīties, apzinoties, ka balstīts uz realitāti!!
ļoti patīk entradas, mūzika, 2. sezonas dziesma. Patīk, ka katrai ir tāds kā savs simbols (rebelde, trepadora.. utt). Un ļoti patīk, kā katras sērijas beigās slepkava pagriežas pret ekrānu un tad parādās informācija par to, cik gadu piespriests un tml!! Un interesanti redzēt pazīstamus aktierus! Un ļoti patīk galvenā izmeklētāja Sofija
Īstenībā abu sezonu 1. sērijas līdzīgas - Letīsija Kalderone un Edīte Gonzaleza ir biedējošas slepkavas!! Un viņu upures Grētele Valdeza un Ana Layevska vispār sanākušas ne pie kā vainīgas.. Īpaši Anas Layevskas varone.. Bija smagi noskatīties uz to.
Manuprāt, visbriesmīgākā un nežēlīgākā ir Margarita Ponzanosa!! Vienkārši šermuļi skrēja skatoties visu kas notika ar nabaga Kikas Edgaras varoni. Un ja vēl iedomājas, ka tā bija realitāte... Nu patiešām šausminoši!!
Tad Emilia Cocinera - kad noskatījos pirmās minūtes, man likās, ka šo sēriju izlaidīšu.. Nu nav mans! Bet nu tomēr noskatījos.. Nezinu, kā līdz tādām domām nonāk!
Bet vispār skatoties, ievēroju, ka sākumā tās slepkavas ir kā parastas varones - ar saviem priekiem, bēdām un pamazām viņas tiek novestas līdz tam, ko izdara. Un daudz ir patiešām žēl, jo viņas ir bijušas upuri! Lielākoties vīriešu upuri! Skumji, ka nākas tik daudz briesmu pārciest!
Man laikam vislabāk patika (šajā gadījumā abstrakts ir jēdziens "patika") Soledad cautiva! Viss tas kā notika..
Свернутый текст
Ka tēvs sākumā neapstādināja Soledadu, izvēloties savu sievu.. un meita rezultātā piedzīvojusi vienu no mūsdienu lielākajām sieviešu problēmām. Brīdī, kad Soledadu ieveda pa vārtiem, radās tā bezcerības sajūta, jo viņai nebija nekādas iespējas izkļūt laukā un viss pārējais... Un tik daudz citu tur sieviešu, kurām tāds pat liktenis
Bet tāda ir realitāte! Tādēļ , man liekas, šajā seriālā daudz psihologijas un var par daudz ko aizdomāties un cerēt, ka dzīvē negadīsies nokļūt līdzīgā situācijā!!
Un nobeigumā - man liekas, ka ne katrs spētu noskatīties visas sērijas! Nav tomēr parasts slepkavību seriāls, un daudzi skati diezgan atklāti parādīti! Ne velti arī vecuma ierobežojums uzlikts.