TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Mujeres asesinas (Meksika, 2008-2010)

Mujeres asesinas (Meksika, 2008-2010)

Сообщений 41 страница 60 из 64

41

3x01 Irma de los peces

Свернутый текст

0

42

0

43

Tas vīrietis kļuva greizsirdīgs, noklausoties vinas telefona sarunu ar citu vīrieti.

Отредактировано nita (23.09.2010 21:52)

0

44

Irmas dzīve ar slimīgi privātīpašnieciski noskaņoto vīru,kurš pat bija greizsirdīgs uz sievas mīlulēm zelta zivtiņām,nudien nebija apskaužama,vai jābrīnās,ka redzot saplēsto akvāriju ar pa grīdu lēkājošajām agonijā smokošajām zivtiņām,Irmas vadzis lūza?

0

45

Jā, es arī neciestu tādu vīru. Izdzītu uzreiz ārā no mājas. :D

0

46

0

47

Ļoti patika šī 3. sērija. Pirmo reizi redzu Zuriu Vegu un ļoti patīk, kā notēloja! Un viņai mati tik skaisti :)
Bet tik šausmīgi žēl Asusenu. Viņa tik jauna, un tik daudz jāpārcieš vīriešu dēļ, kuri tikai sevi uzskata par dzīvām būtnēm, jo redz, ja viņiem sāp vai kaut kas ar veselību, tā jāārstējas, līdzjūtība vienam pret otru, bet kad Asusenai slikti, tad pilnīgi vienalga. Vispār ļoti šausmīgi, kad vectēvs naudas dēļ piespiež 18 gadīgu meiteni apprecēties ar gandrīz 70 gadus vecu vīrieti, kurš pēcāk izturas pret Asusenu kā pret verdzeni. Nevar jau pārmest, ka beigās viņa neizturēja un nogalināja vīru (kas gan bija vēl attaisnojošāk, jo tobrīd viņa cīnījās par savu izdzīvošanu). Bet žēl, ka atriebās arī vectēvam, jo par šo slepkavību gan bija jāmaksā ar cietumu. bet nu vismaz 12, nevis 25 vai vairāk gadus.

0

48

Diemžēl tiesvedības praksē ir sastopami gadījumi,ka tiek pieņemti neadekvāti spriedumi,uzskatot apsūdzēto par daudz bīstamāku noziedznieku,nekā patiesībā ir,protams daudz kas ir atkarīgs no aizstāvības stratēģijas,gudrs advokāts noteikti būtu varējis panākt,ka Asusenai tiek piespriests pēc iespējas mazāks soda izciešanas termiņš,atsaucoties uz vainu mīkstinošiem apstākļiem.

0

49

Nākamnedēļ sērija ar Belindu un William Levy :)

0

50

Noskatījos šo sēriju! Super! Redzams, ka cītīgi tai gatavojušies, jo kopumā interesanti uztaisīja visas tās dekorācijas, efektus, atmosfēru! Un visi tie grāfu tituli  :love:  Diezgan teatrāla sērija - kas ir loģiski, jo varoņi principā centās apmānīt visus paziņas, uzliekot nevainojamas dzīves masku.
Un Viljams  :love:  Īstenībā nepierasti pēc tāda varoņa kā Alehandro Lombardo, redzēt šitādu Alfonso - dzerstošu, narkotikas lietojošu, vardarbīgu vīrieti, bet Viljams tik fantastiski notēloja!! Ar savu šarmu  :love:
Par Belindu runājot - arī labi atveidojusi savu varoni, es apmierināta, bet viņa pati par sevi man nepatīk un tas nemainījās.

0

51

http://s015.radikal.ru/i331/1011/ea/0c7495598296.jpg

0

52

ak, esmu sajūsma! "Annete un Ana, Nobles" pagaidām *priekš manis* labākā sērija 3. sezonā. imho  :love:
un cik zinu sērija - oriģināla, Argentīnas versijā tādas nebija.
lieliska sērija, William - saulīte, ģeniāls aktieris... viņa Fonsi - aristokrātiskais nelietis vienkārši WOW. tagad es gribu redzēt viņu kāda telenovelē ļaundara lomā! *jejejeje!!!* Belinda - patīkams pārsteigums (man ļoti iepatikās viņas varone un spēle), Isabella Camil - mans personīgais atklājums. jauka viņa :glasses:
ir tikai viens mīnuss - DIEM.. ja Sofija lasītu lekciju topošiem policistiem, kas mācās policijas akadēmijā, būtu daudz labāk.. viņi man traucēja visi.. taču kad Sofija ar smaidiņu piedāvāja iztēloties kā viņi nopratina Anu un Annetu... ppc ))) es raudāju no smiekliem ))

0

53

Oleksaster написал(а):

un cik zinu sērija - oriģināla, Argentīnas versijā tādas nebija.

Re kā! Interesanti! Un vēl jo foršāk!

Oleksaster написал(а):

lieliska sērija, William - saulīte, ģeniāls aktieris... viņa Fonsi - aristokrātiskais nelietis vienkārši WOW. tagad es gribu redzēt viņu kāda telenovelē ļaundara lomā!

Jā, jā!! Es ar dikti gribu!! Tikai es tad gribēšu , lai galvenā varone mīl ļaundari, nevis to, kas būs pozitīvais, lai kas viņš nebūtu :D

Oleksaster написал(а):

ir tikai viens mīnuss - DIEM.. ja Sofija lasītu lekciju topošiem policistiem, kas mācās policijas akadēmijā, būtu daudz labāk.. viņi man traucēja visi.. taču kad Sofija ar smaidiņu piedāvāja iztēloties kā viņi nopratina Anu un Annetu... ppc ))) es raudāju no smiekliem ))

Man principā DIEM patīk (Precīzāk, man ļooti viņi patika 1. sezonā, kopš otrās kaut kā sāka zaudēt kaut ko..). Šajā sērijā viņi bij tādi diezgan jocīgi. Vispār man neliekas, ka Sofijai ir raksturīgi iztēloties tādas lietas :D Bet nu tas laikam bij veids, kā parādīt to doma, ka Ana un Annete ir "nobles" .

0

54

3. sezonas sēriju reitingi.

1. Jacqueline Bracamontes - Irma, De Los Peces - 6.9
2. Rocío Banquells - Elena, Protectora - 8.3
3. Zuria Vega - Azucena, Liberada - 8.7
4. Aleida Núñez and Yolanda Andrade - Mercedes y Elvira, Justicieras - 5.9
5. Dulce María - Eliana, Cuñada - 6.5
6. Maite Perroni, Diana Bracho and Luz Maria Aguilar - Las Blanco, Viudas - 10.0
7. Ana Bertha Espin - Thelma, Impaciente - 7.4
8. Belinda and Isabella Camil - Anette y Ana, Nobles - 11.6
9. Kika Edgar - Paula, Bailarina - 10.3
10. Aislinn Derbez - Marta, Manipuladora - 8.1
11. Dominika Paleta - Maria, Fanática - 7.2
12. Giselle Blondet and Cynthia Klitbo - Luz, Arrolladora - 6.8
13. Leticia Perdigón - Maggie, Pensionada - 9.1
14. Maria Rojo, Patricia Reyes Spindola and Pilar Pellicer- Las Cotuchas, Empresarias - 11.9

0

55

Tā..nesen esmu noskatījas divas Mujeres Asesinas sērijas no 3 sezonas.
Viena no tām, protams ka ar William Levy  :love:  Jā, viņa varonis krietni atšķirās no tiem tēliem, kādos parasti redzam viņu. Bet, wow...es biju patīkami pārsteigta, kā viņam izdevās radīt tādu varoni! Tik ļauns un tomēr ar savu šarmu!  :love:   Belinda kā jau Belinda, man īpaši tā aktrise nepatīk, bet nebija jau ne vainas.
Otrā sērija bija ar Dulci Mariju. Šoreiz ar manu uzmanību nepiesaistija gluži viņas tēlotā varone, bet gan Fernanda Kastiljo.  :)  Wow...arī lieliska varone, ļoti spēcīga un intresanta. Ar dīvaini bija, iepriekš redzot viņu kā jauko, maigo Danielu Destilando Amor, un te pēkšņi kā Džovana! Viss tā lieta ap viņam gan tāda intresnata. It kā tā varone Eliana vēlas, lai Džovana liek viņu mierā un vēlas būt kopā ar viņas brāli, bet nu...izskatijas pavisam savādāk...viņai tur tādas fantāzijas par to Džovanu un īpaši neizskatijas, ka viņa pretoties viņas..uzmācībai?!!!
Un, vispār...es taču nolēmu vairs neskatīties Mujeres Asesinas, bet atkal ķēros klāt! :D  :blush:

0

56

Jā! Man arī ļoti patika šajā sērijā Fernanda Kastiljo! ļoti tā labi atveidoja savu varoni, manuprāt!
Mana 3 . sezonas mīļākā sērija tomēr ir ar Zurio Vegu! Viņa man ļoti patīkams atklājums šajā sērijā (wsp jau es iepriekš neesmu skatījusies nevienu telenoveli ar viņu, bet vismaz šeit izcils tēlojums!
Interesanta arī ļoti sērija ar Dominiku Paletu. Bet īstenībā šī bij tā sērija pēc kuras bija grūti aizmigt.kāreiz vēl pirms gulēšanas skatījos un tāda sērija..šermuļi pārskrēja beigās. Ar Kiku Edgar arī interesanta bij. nu kaut kā tāa.. slinkums visas komentēt :D

Jāa..Vispār pārsteidzi ar to, ka noskatījies! Lai gan Viljama sēriju nevar neskatīties, ja viņš piesaista kā aktieris :D Jamm  :love:

0

57

aNgeL написал(а):

Jāa..Vispār pārsteidzi ar to, ka noskatījies! Lai gan Viljama sēriju nevar neskatīties, ja viņš piesaista kā aktieris  Jamm

:D Aha! Nu, ko lai saka..viss sākās ar Viliama sēriju!  :love:  Vispār gribas redzēt tādas sērijas ar mīļiem aktieriem, tapēc noskatījos vēl ar Dulsi un Žaklīnu ar vispār! :) 
Tad jau redzēs, vai vēl skatīšos!  :)

aNgeL написал(а):

Interesanta arī ļoti sērija ar Dominiku Paletu. Bet īstenībā šī bij tā sērija pēc kuras bija grūti aizmigt.kāreiz vēl pirms gulēšanas skatījos un tāda sērija..šermuļi pārskrēja beigās.

:D  Tad jau jāredz. Man visdrausmīgākā sērija likas ar Letisiju Kalderonu, Kiku Edgaru ( par to čūksu) un vēl protams, smaga bija ar Neiliju Norvindu, kura to bērniņu nogalināja. (Tā vispār bija drausmīgi smaga. :( )
Bet...tā jau ir intresants seriāls, jo nav tās tikai tādas tukšas slepkavības, bet katrai slepkavai ir kāds stāsts un gadās pa tā, ka slepkavas pašas ir upuri. ( Ak..uzreiz ienāca prātā tā dziesma Alma Perdida! :love: )

0

58

Mariposa написал(а):

Tad jau jāredz. Man visdrausmīgākā sērija likas ar Letisiju Kalderonu, Kiku Edgaru ( par to čūksu)

Jā! Šīs divas ir visnežēlīgākās! Vispār, man liekas, ka Letīsijai Kalderonei visu 3 sezonas kopā ņemot izdevās visspēcīgākā varone!
To sēriju ar Nailendu es ne īpaši uzmanīgi skatījos, tādēļ nekādu iespaidu neatstāja. Nu, protams, izņemot to apziņu, ka slepkaviba tiešām nežēlīga.
Bet vispār par visām 3 sezonām runājot, tad man mīļākās ir ar Angelicu Boyer (lai gan pati aktrise man nepatīk :D bet notēloja ļoti labi, tas gan!) un ar Zuri Vegu! Divas, kas kaut kā visvairāk mani piesaistīja.

0

59

aNgeL написал(а):

Bet vispār par visām 3 sezonām runājot, tad man mīļākās ir ar Angelicu Boyer (lai gan pati aktrise man nepatīk

Ooo  :D  :D  Man arī tā sērija piesaistīja, un aktrise tiešām labi nospēlēja savu lomu!  :) Man gan nav tādas mīļākās, bet dažas sērijas bija intresantākas un saistošākas par citām. :) ( Zinu, ka man piemēram nepatika tā sērija ar Alejandru Barrosu...ak, es iesāku, bet nenoskatijos līdz galam. Atgādināja pat savā veidā to sēriju ar Iranu Kastiljo.)

0

60

Nē, nu jāa.. tas vārds "mīļākā sērija" šeit ir tāds ļoti nosacīts! abstrakts!
Man vēl pašai no 3. sezonas palika 2 pēdējās sērijas neredzētas :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Mujeres asesinas (Meksika, 2008-2010)