Episode airs 23.09.
2x03 - Bad Moon Rising
Сообщений 1 страница 11 из 11
Поделиться227.08.2010 02:11
Pirmā promo bilde Ahh, DELENAAAA
Поделиться304.09.2010 21:56
Episode synopsis:
STEFAN FACES A NEW DANGER — Elena, Damon and Alaric take a road trip to Duke University and search through Isobel’s research on folklore and paranormal phenomena to see if they can uncover any clues to the mystery surrounding the Lockwood family. Isobel’s former student, Vanessa, offers to guide them through the research and ends up getting quite an education herself. Stefan comes face to face with a terrifying new danger in the woods, and Tyler makes a shocking discovery about Mason.
Поделиться417.09.2010 12:18
Promo:
Поделиться517.09.2010 16:24
Šī sērija izskatās, ka būs interesanta.
Поделиться617.09.2010 16:40
Mhm, un cerams, ka būs vairāk DE ainas
Поделиться717.09.2010 17:18
Mhm, un cerams, ka būs vairāk DE ainas
Nu protams.
Un lai Stefanam iekož vilkacis!
Поделиться817.09.2010 18:40
Un lai Stefanam iekož vilkacis!
Ui, nee, tik ļauni nē. Īstenībā, ja tā godīgi, man pagaidām patīk šīs sezonas Stefans, vairāk sāk līdzināties Pola personībai Un pēc 2. sērijas - ko jūs domājat par Kerolainu un Stefanu kā pāra iespējamību? Man dikti patikās, kā viņš viņu atbalstīja, un tā aina, kad Kerolaina apskāva Metu un izmantoja Stefana iemācīto gājienu kā nomierināties, man tas šķita dikti mīļi Viņš toč varētu kļūt par tādu kā mentoru Kerolainai Es būtu riktīgs viņu pāra fans, manuprāt te būtu potenciālas iespējas, ko jauku attīstīt
Поделиться918.09.2010 10:11
Ui, nee, tik ļauni nē. Īstenībā, ja tā godīgi, man pagaidām patīk šīs sezonas Stefans, vairāk sāk līdzināties Pola personībai Un pēc 2. sērijas - ko jūs domājat par Kerolainu un Stefanu kā pāra iespējamību? Man dikti patikās, kā viņš viņu atbalstīja, un tā aina, kad Kerolaina apskāva Metu un izmantoja Stefana iemācīto gājienu kā nomierināties, man tas šķita dikti mīļi Viņš toč varētu kļūt par tādu kā mentoru Kerolainai Es būtu riktīgs viņu pāra fans, manuprāt te būtu potenciālas iespējas, ko jauku attīstīt
Īstenībā man arī tas bija ienācis prātā, bet nez cik reāli tas būtu. Un man patīk Mets un būtu žēl, ja Stefanam tiktu arī viņa otrā meitene. Un tāpat man grūti iztēloties, ka Stefans kādreiz varētu brīvprātīgi pamest Elena, un , ja viņa viņu pametīs, manuprāt, viņš ilgi cietīs, lai gan Kerolainai tagad priekšā gaida mūžība, ja kāds nenogalinās....
Nja...nedaudz haotiski sanāca...
Поделиться1022.09.2010 09:20
Webclip:
JULIE AND KEVIN PREVIEW BAD MOON RISING:
Поделиться1129.09.2010 00:17
ahhh šausmīgas beigas bij!
Tik žēl Demonu un varēja patiešām redzēt, ka viņu sāpina tas ka elenaviņam negrib piedot!
kaut šie ātrāk salīgtu!