TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Top Gear (BBC)

Top Gear (BBC)

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

http://chrisescars.com/wp-content/uploads/2010/08/top-gear.jpg

http://www.topgear.com/uk/

Nu nav jau īsti seriāls, bet gan TV izklaidējošs raidījums vai pat drīzāk šovs. Ir jau 15 sezonas un nedomā apstāties. Sezonas īsas - ap 8-10 sērijām katrā. Tas ir raidījums par automašīnām, kas neuztver sevi pārāk nopietni. Vada trīs jautrīši - Jeremy Clarkson, kuram ir iesauka Jezza. Viņam ir ap 50, sirms un zaudē matus, vienmēr ģērbj zilus džinsus un viņam ir visai stingrs un ļoti nepolitkorekts viedoklis par visu. Viņš arī mežonīgi mīl ātrumu, bet galvenais spēku un jaudu. Vienmēr grib uzvarēt. Viņš ir garš, tāpēc bieži apceļ otro vadītāju Richard Hammond, kurš ir īss, ar iesauku Hamster, ap 40 (visjaunākais no trijiem). Ričards varbūt arī izskatās pēc kāmīša ar mūžam sajukatajiem matiem un saulaino smaidiņu, bet viņš smagi panes zaudējumus, mīl ātrumu un grib valdīt pār pasauli. LOL. Un tad ir trešais vadītājs James May - jefiņš, džentelmenis, spēlē klavieres, bauda vīnu, viņam pieder Benley mašīna un pagari, sirmojoši mati līdz pleciem. Viņa iesauka ir Capten Slow un viņš ir pedants, dīvainis, kuru abi pārējie bieži par to apsmej. Ja viņam uzdosi jautājumu par viņam mīļām tēmām, viņš tev nolasīs lekciju stundas garumā. LOL. Dinamika starp šiem trim ir nepārspējama, bet ir vēl arī ceturtais, kurš vienmēr saģērbies autopilota tērpā un ar ķiveri galvā - Stigs, kurš nekad nerunā. Jau zināms, ka Stiga tērpā ir spēpuši vairāki pirmās formulas piloti, arī Maikls Šūmahers ilgu laiku. Stigs ir tas, kurš izbrauc ātro apļus ar mašīnu.

Raidījums stāsta par jaunākajām mašīnām, maāšinu ziņas. Katrā raidījumā viesojas kāda britu vai visas pasaules slavenība. Ir bijuši Marks Wālbergs, Toms Krūzs, Kamerona Diaza u.c. Viņi ar vienas lētas mašīnītes modeli izbrauc Top Gear trases apli un viņus visus liek ātruma sarakstā. Tad vēl ik pa laikam raidījumos ir cool un uncool siena, kur viņi liek mašīnas - kuras stilīgas, kuras ne un vienmēr par to ķīvējas. Bet pats interesantākās ir visādas sacensības viņu starpā. Kā piemēram, kurš cauri Londonai tiks ātrāk - džeks mašīnā, džeks ar sabiedrisko transportu, džeks uz velosipēda vai džeks ar laivu pa Temzu sastrēgumu laikā. Vai arī viņiem bija fantastisks Polārais piedzīvojums - kurš nonāks ziemeļpolā ātrā - Ričards ar suņu pajūgu vai Džeims un Džeremijs automašīnā. Daudz ir sacensības, kad katram jānopērk veca, lietota automašīna un tad ir visādi jāsacenšas savā starpā ar tām. Un tur visāds humors. Es jau sen biki skatījos pa TV 6 šito, bet tad visas sezonas novilku un palēnām skatos un rakstu diskos. Visi džeki ir žurnālisti, rakts avīzēm, raksta grāmatas, vada citus pētniecisku-izklaidējošus raidījumus, bet Top Gear ar britu humoru ir visa virsotne. Es pat nākamajam gadam pasūtīju oficiālo Top Gear kalendāru un vēl tur Top Gear grāmatu un džeku rakstītas grāmatas, jo viņi tur ar apraksta Top Gear filmēšanas aizkulises. Top Gear ir populārākais autoraidījums pasaulē un filmēšanai tērē miljonus.

0

2

0

3

Vēl gribēju piebilst, ka Ričards un Džeremijs abi ir precējušies un ir tētuki, Džeimsam ir draudzene un kaķis Fusker. Bet internetā ir arī Top Gear slash komjunitijs, kur visbiežāk ir threesome. Bet man mīļakais pāris ir Jeremy/Richard. Te video - Top Gear - Billy Brown

0

4

Mana viena no mīļākajām dziesmām - Eye of the Tiger un TG

0

5

0

6

Es vienkārši dievinu Top Gear! Nejauši pa TV6 vienreiz uzdūros..un jā netā  jau esmu paspējusi noskatīties daudzas sērijas, ja tā to var nosaukt!

Отредактировано Inetux (15.10.2010 19:18)

0

7

yey, vēl kāds fans. Superb. Kurš ir tavs mīlulis no trijiem? Man Ričards - neko tur nespēju padarīt. Reizēm pa Discovery skatos raidījumu, kur viņš izseko kā un no kā celtas pasaulē slavenas un interesantas modernās ēkas. Saucās man šķiet Engeneering Technologies.

0

8

:rofl:

0

9

Man arī patik Top Gear un man iet pie sirds arī Pirmā Formula! Jau kādus 7 gadus to skatos. :cool:

0

10

nita написал(а):

Pirmā Formula! Jau kādus 7 gadus to skatos.

Kurš ir tavs favorīts vispār un kurš šai sezonai? Es skatos F1 vairāk vai mazāk regulāri kopš 2001.gada.

0

11

man nepatīk raidījumi par mašīnām , vienmēr kad tētis ko tādu skatās pa tv tad eju prom , bet tētis bieži iet prom , tad kad mēs ar brāli skatamies top gear , reti kad ir tāda sērija kad es visu laiku neesmu norēkusi , mašinas man tiktiešam ir vienaldzīgas, ja vienīgi ,ta pasaules mazākā ma''sina , to vienkārši mīlu, bet tas raidījums ir kas īpašs.

0

12

albalonga написал(а):

Kurš ir tavs mīlulis no trijiem?

Man nežēlīgi patīk Ričards. Atceros, ka viņš vadīja arī Wipeout angļu versiju, bija dikti labi.

albalonga написал(а):

Kurš ir tavs favorīts vispār un kurš šai sezonai? Es skatos F1 vairāk vai mazāk regulāri kopš 2001.gada.

Es arī aptuvei no kaut kāda 2001. gada skatos. Es nezinu man baigi patīk tas ātrums..es laikam dievinu ātrumu..hihi
Sāku skatīties, jo mammai brālis ar ir liels F1 fans ,un vispār es agrāk biju dikti puiciska, jo manā apkārtnē tikai džeki vien bija, un tā arī tā bērnībā pagāja puiku barā. Laikam jau tādēļ man arī tagad ar džekiem izveidojas labāks kontakts nekā meitenēm.
Mans favorīts ir Vēbers, man jau viņš patika tad, kad tikai Jaguārā brauca.

0

13

Man favorīti Pirmajā formulā ir Felipe Masa un Luiss Hamiltons. Agrāk fanoju par Šūmaheru. Pagaidām šinī sezonā viņam diez ko labi neiet. :cool:

Отредактировано nita (16.10.2010 18:51)

0

14

Man patīk luksus auto- te Ventspilī esmu redzējusi divus lielos Hammerus, arī retro stila kabrioletu, Jaguar, limuzīnu no Impēria, kāzās to bieži izīrē, kā arī craislejus, porše džipu

0

15

Eh, a es reiz par Montoju fanoju, pēc tam sāku fanot par Alonso, kad viņš vēl Brauca Minardi un viņam bija 19 gadu. Latvijā bija nopērkams tāds krievijas F1 žurnāls, kur bija reāli detalizēts posmu apraksts un daudz interviju un izlasīju interviju ar Alonso pēc tam, kad ar Minardi lietus sacīkstē, kur ļoti daudzi izstājās, viņš dabūja 10-to vietu un es vienmārši iemīlējos viņā. Viņš bija ļoti nosvērts un ļoti sakarīgi atbildēja uz jautājumiem. Viņa tētis mehāniķis toreiz braukaja viņam līdz un es jutu, ka viņam jābūt nākamajam dižajam. Šumahers man nekad nav paticis un bij tā, ka Alonso uzvaras sezonas ar Renault man bija mīļākās.

0

16

albalonga написал(а):

Eh, a es reiz par Montoju fanoju

Es ar agrāk fanoju. Man mamma ar par viņu fanoja. Es nezinu man īsti Šumahers nekad nav paticis, jo vispār zinot kāda bija iekšējā Ferrari politika nebrīnos kādēļ viņš to 7 titulus izcīnija.  Man vienu laiku Raikonens patika, kad šīs brauca Mclarenā.

0

17

Piekrītu, arī Raikonens bija labs braucējs1 :flag:

0

18

http://www.dailystar.co.uk/news/view/28 … Top-Queer/

0

19

Vai redzējāt Top Gear Apokalipsi? Man gan Jeremija biki pietrūka, bet Ričs ar Jamsu labi ņēmās un brīžiem slešīgi, hihihi. Sevišķi, kad vaīja automašīnas ar viens otru iekšā un kad speleja mašīnas board game. LOL.

0