Aloha,
kā jau noprotat pēc nosaukuma, šī ir bišķi savādāka tēma. Runa šeit ies par manu šā gada GP, kura tēma pēc ilgām un lielām pārdomām, beigās skan šādi - "ISU Eiropas Grand Prī posmu, Eiropas čempionāta un pasaules čempionāta sacensības daiļslidošanā, pieaugušo konkurencē Eiropā, kā tūrisma galamērķis." Dikti gari, bet kā pasniedzējs saka, tā tam jābūt. Lai vai kā, šā darba tapšanā, pieļauju, ka man vajadzēs palīdzību arī no jums. Vai tas būs viedokļu izteikums, vai kāds konkrēts jautājums. Sarosās jo īpaši tie, kas dzīvajā ir bijuši uz kādām no šīm sacensībām - Eiropas čempionāts, Pasaules čempionāts, vai kāds no Grand Prix posmiem. Plānoju arī jums šeit iepostot savu līdz šim uzrakstīto, lai varat dot novērtējumu un savus komentārus.
Pašlaik esmu sākuma stadijā, un priecīgi var būt Stefana fani, jo darbs tiek iesākts ar Stefana vārdiem no Tallinas preses konferences - „Es nedomāju, ka daiļslidošana ir tikai sports, tā ir arī māksla un cilvēki nāk skatīties šovu, tik pat lielā mērā kā sacensības.”
Tas, ko es pašlaik vēlētos, būtu jauki, ja visi tie, kas interesējas par daiļslidošanu, vai, kas vienkārši vēlas izteikt savu viedokli šai jautājumā - uzrakstiet savas domas.
Kas jūsuprāt ir daiļslidošana?
Kāpēc jums tā patīk (vai nepatīk)?
Vai ir kāds favorīts, kā dēļ jūs interesējieties par šo sportu?
Ja esat bijuši klātienē uz kādām sacensībām, uzrakstiet īsumā savu izvērtējumu par konkrēto apmeklējumu (-iem).
Gribu šo darbu veidot ar jūsu palīdzību, būtu jauki, ja mēs kopīgi varētu parādīt, cik svarīga ir daiļslidošana, cik nozīmīga!
Ar cieņu,
Krista Želnina (cravey)