Tomēr šodien sanāca Ja kāds vēl izlasīs tos visus labojumus, tad es priecātos, ja norādītu, ja kaut kur man nepiekrīt. Jo vietām tas varbūt ir tikai mans subjektīvais viedoklis
tik pat
kopā raksta "tikpat"
Cilvēkus no laika gala ir saistījusi citu cilvēku dzīves izzināšana.
Varbūt bez boldētā vārda? 2 reizes vienā teikumā vārds "cilvēks" + nākamā teikuma sākumā arī ir. Nesmuka stila kļūda.
Apmeklēt daiļslidošanas sacensības kaut kādā ziņā dod šo iespēju
varbūt labāk "savā ziņā"?
vairakkārt
garumzīme pazudusi
klātienē, gan
tur nevajag komatu - pirms pirmā "gan"
, tad pēc sacensību dienas pieredzi var pielīdzināt Dziesmu svētku pilnajiem tramvajiem Latvijā.
to pēc tur vajag? Nesaprotu šo teikumu... kas tur īsti ir domāts?
pilnīgi svešu cilvēku apskaušanās uz ielas,
pilnīgu svešinieku varbūt? Atkal jau pārāk daudz cilvēku blakus. un varbūt var izlaist šo "uz ielas", jo turpat teikuma sākumā arī bija tas pats. (Atkārtotie vārdi ir arī mana kaite )
slidotāja, vai pāra labajiem
nevajag komatu, vienlīdzīgi teikuma locekļi, nevis iesāk palīgteikumu.
regulāri pārraida
varbūt "ikgadēji"? Jo tur tālāk ir "regularitāte" atkal..
un šī regularitāte savukārt norāda uz to,
vai ari ja iepriekšējo nemaina, tad varbūt vienkārši "un tā savukārt..."?
gan Eiropas čempionātus, gan pasaules čempionātus,
man šķiet, ka labāk skanētu, ja būtu "gan Eiropas, gan pasaules čempionātus"
Latvijas Televīzijas 7. kanāls regulāri pārraida gan Eiropas čempionātus, gan pasaules čempionātus, un šī regularitāte savukārt norāda uz to, ka retingi ir samērā augsti šīm pārraidēm, jo galu galā, neviena televīzijas kompānija nepārraidītu neko tādu, kas nedotu labus reitingus, neveicinātu kanāla popularitāti.
pārraida, pārraidēm, nepārraidītu... uzreiz nenāk prātā, kā tikt vaļā no tik daudz pārraidīšanām, bet vajadzētu
Daiļslidošanas sacensības kā tūrisma galamērķa iespēja,
vot šeit es īsti nezinu. Bet ja komati ir, tad, manuprāt, būtu jābūt pirms "kā" arī. Ja nē, tad pēc "iespēja" arī nē
taču nav veikti atsevišķi pētījumi par sacensību apmeklējumu, vai par sacensībām kā tūrisma galamērķi.
man šķiet, ka tur nevajag komatu pirms "vai", atkal jau sanāk kā vienlīdzīgi teikuma locekļi
Eiropas čempionāts, pasaules čempionāts
varbūt labāk ar "un" pa vidu?
no sportistu viedokļa raugoties
"raugoties no sportistu viedokļa"? vārdu kārtība vnk
rīkotāj pilsēta
kopā, man šķiet
Izpētīt, kāda veida ieguvumus gūst rīkotāj pilsēta, un kā daiļslidošanas sacensības palīdz tās tūrisma tēla popularizēšanā un veicina tūristu apmeklētību pilsētā.
man šķiet, ka pirms pirmā "un" nevajag komatu, vienlīdzīgi teikuma locekļi, bet pirms otrā gan vajag, jo tas sanāktu jau trešais vienlīdzīgais.