cravey написал(а):Es gan domāju, ka nevis necieš, bet vnk lēnām jau no zemapziņas nāk uz augšu tā doma, ka Brī drīz aizies. Vnk bik sāp tas, cik ļoti ātri viņam ir laba maiņa, un savā ziņā ir bail, ka kaut kādā ziņā par Brī galīgi aizmirsīs. Tapē arī daži saka, ka Flo ir jaunais mīlulīts', ka tikai viņu bīda, ka līdz ar to viņš no sevis nes ko sadomājas utt. Bet tā nav.
Nū, jokaini tad jau cilvēki, kuri baidās, ka par Brī ātri aizmirsīs, jo viņam spēcīga maiņa jau ir. Es pirmkārt neuztveru Flo kā Brī maiņu. Frnacijas kā valsts ietvaros - jā. Bet es vairāk skatos uz stilu, jo nacionalitāte man nav tik svarīga. Flo ir pavisam, pavisam, PAVISAM savādāks kā Brī. Turklāt Flo ir vēl ļoti, ļoti daudz jāmācās un vienalga Flo nekad nepratīs lēkt tā, kā Brī, tāpat kā neviens nekad nespinos tā, kā Stefs. Un ja kāds Brī fans sana, ka Brī ātri aizmirsīs, jo būs jaunai mīlulītis Flo, tad viņš ir ļoti slikts fans un nav pārliecināts par savu elku un citiem sava elka faniem. Tas ir tiešām ļoti divkosīgi manā izpratnē. Un vēl - tas ir loģiski, ka Flo bīda uz priekšu. Brī jau ir iekarojis sirdis, protams ieguvis ienaidniekus un skauģus. Flo vēl tas viss priekšā. Tas jau ir pareizi, ka jaunie ir jābīda un priekšu un jāatbalsta. Protams vienmēr pastāv iespēja, ka Flo varētu saslimt ar zvaigžu slimību, bet pagaidām viņam tādas nav, tāpēc ir gluži negodīgi vainot Flo par to, ka viņš eksistē, ka viņš centīgi un labi slido, ka viņš ir talantīgs, ka viņš ir no Francijas un ka viņš ir jaunāks par Brī. Tas ir stulbi.