TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Aktrises un aktieri » Leonardo DiCaprio & Kate Winslet

Leonardo DiCaprio & Kate Winslet

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Tikko tūbē noskatījos šo skaisto video -

Ahh, tik skaista draudzība viņiem, man pilnīg asaras acīs sariesās :) Jānoskatās būs atkal Titāniks kādu dienu  :flirt:

Anyways, domāju, ka šie abi ir pelnījuši savu atsevišķu tēmu  :love:
http://4.bp.blogspot.com/_m1wJmnR68hQ/TF1OlBN8PHI/AAAAAAAAAZo/0OCF7RUHdOE/s1600/Titanic_Movie_Leo_Kate_Kiss.jpg

http://ima.dada.net/image/13581802.jpg

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/03_02/winsletREX2303_468x550.jpg

0

2

cravey написал(а):

Anyways, domāju, ka šie abi ir pelnījuši savu atsevišķu tēmu

Es tev pilnībā piekrītu.. ;)

cravey написал(а):

Tikko tūbē noskatījos šo skaisto video

Skatoties video par Keitu un Leo vienmēr rodas tāda pozitīva sajūta.. visi video ir tik jauki un patīkami, ka prieks tos apskatīties. Esmu sajūsmā par viņu draudzību un abiem kā aktieriem... :)

Es vēlētos ar jums padalīties vienā no maniem mīļākajiem ekrāna skūpstiem, kas pieder Leo un Keitai... nedomāju, ka kāds būs pārsteigts par šādu izvēli.. :D

0

3

Ahhhh, es nevaru - jāskatās Titāniks  :'( Es šito filmu skatījos pirmo reizi, kad man bija 11 gadiņi, un jau tad asaras kā pupas bira, kaut gan praktiski vēl sīcis biju un tāda lieta kā pieaugušo mīlestība man bij tumša bilde. Un joprojām raudu katru reizi, kad skatos, ja vien speciāli nesakoncentrēju visus spēkus un nedomāju par to, ka Leo un Keita abi joprojām ir sveiki un veseli, ka tā bij tikai filma. Bet reāli šeit pat neder tā doma - tā bij tikai filma, tā bij vistīrākā patiesība - visi tie cilvēki  :'(

Ja man pēc Titānika Leo iepatikās pēc ārējā izskata, tad pēc šīs filmas es viņu patiesi sāku apbrīnot kā aktieri:

Pat tas sākuma teksts man galvā joprojām stāv - "Some of this is legend, but at least this much is fact. When the rising citizens of France destroyed the Bastille, they discovered within it's records this mysterious entry - the prisoner number 64389000, The Man in the Iron Mask." Ahhh, come to think of it, jānoskatās arī The Man in the Iron Mask :D

0

4

Es kā cilvēks, kas visas Leo filmas vismaz pa divām reizēm (izņemot trīs - vienu, kuru nevaru dabūt, vienu, ko zinu, ka  nekad neskatīšos, un vienu, kas pagaidām manu interesi nepiesaista) esmu redzējusi... Uh... dievinu viņa filmas.

Visiem, kam interesē aktieru meistarības virsotne, ieskau noskatīties Whats eating Gibert Grape.

Filma ir pasmaga, bet skaista. Tieši ši filma ir tā, kas ieinteresēja Martinu Skorsēzi Leo darbā.
Martijs par šo filmu teica:

Свернутый текст

"Deniro ieteica paskatīties jaunā DiCaprio filmas. Zināju, ka viņš filmējies šajā filmā, to rā'dija pa TV un izdomāju noskatīties. Pēc filmas noskatīšanās, nesapratu, ko tur īsti Leo tēloja, jo domāju, ka tas puika tiešām ir arī dzīvē garīgi atpalicis"

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Aktrises un aktieri » Leonardo DiCaprio & Kate Winslet