cravey написал(а):Nu ir tā, ka šai sērijā man ar Eleina izbesīja, Stefanam visu var piedot, pat savu senču novākšanu, a tiklīdz Deimons kaut mazliet greizi nošauj tā uzreiz pasaules gals klāt
Es iedomājos tieši to pašu.. jo Stefans ne tikai novāca viņas senčus, bet pusi pilsētas, pat neiedomājoties, kod ara... Un Leksija ar tāda stulba... būtu šo novākusi par uzbrukumu viņai būtu labāk... visiem dzīve vieglāka..
cravey написал(а):Vienīgais skaistais moments šai sērijā bij tas, kas ir manā parakstā, man vislielākā piņņa sametās brīdī, kad Elaidža apskāva Eleinu un uzlika savu plaukstu uz viņas galvas, bāc, es nezinu, kas tur senatnē bijis, bet man šķiet, ka Elaidžam ir vēsture ar doppelganger oriģinālo meiteni, tas kā viņš iekliedzās, kad Eleina sev iedūra un tas apskāviens pēc tam - baaac, tas pat dažu labu Delenas ainu pārsita
es nezinu kā ar oriģinālo doppelganger meiteni, bet viens ir skaidrs, Elijah uztraucās par Elenu un viņam bija svarīga viņas drošība. Es pārskatīju ainas ar Elijah un secināju, ka viņš vispār necenšas darīt nevienam pāri... Jā.. Elena būtu jāupurē, bet pati viņa tam piekrita, nu vainīga.. kāpēc jādara pāri, kādam, kas var visus izglābt.. Man ar šķita, ka viņš tā mīlīgi viņu samīļoja, lai varētu izglābt un mierināt, bet šī govs.... Un es secināju, ka pimro reizi esmu dusmīga uz Deimonu un nepajokam... Kāda velna pēc viņš atnesa Stefanam un Elenai to dunci...
Uh.. manu Elijah novāca (es pat vakar ar istabasbiedreni runājot deklarēju, ka laikam Elijah ir kļuvis par manu mīļāko vampīru, pārspējot Tru Blood Ēriku.. )... Kretīnu bars... Jo vairāk par to domāju, ko dusmīgāka kļūstu...
P.S. Sen laikam man nav bijis tik daudz ko tiekt par šo seriālu, kā tagad.. žēl gan, ka sakāmais nav pozitīvs....
P.S.2. Lai arī cik ļoti man patīk Alariks (viņu tik ļoti nevainoju, jo no viņa Elijah nenomira pavisam).. Dženna un Elijah varētu būt labs pāris... Kā man patika Elijah komentārs Alarikam, ka viņš uz tik jaunām sievietēm neskatās un piebilde, ka tas bija joks...
Labi, ka pastāv iespēja viņam tikt izglābtam.. gan jau šiem pašiem vajadzēs to dunci un Elijah palīdzību.. tikai diez vai viņš tagad gribēs vairs palīdzēt.. kaut viņš kādam sirdi izrautu (Vēlams Stefanam, par to, ka šis mani jau gandrīz 2 sezonas kretinē ārā... )
Отредактировано Siikaa (18.02.2011 15:49)