cravey - varam trešdienas vakarā tikties pie manis. Es centīšos dabūt brīvu ceturtdienu un sestdienu. Trešdien no rīta pirms darba tāpat jau redzēšu. Tas trešdien tiekamies vakarā, tusējam, paguļam, skatāmies ceturtdien no rīta 24thThu
Pairs (FS) 06:30〜
Men (FS) 10:25〜
Dodamies gulēt utt. Piewktdien kā nu kurš ko skatās vai neskatās un tad piektdienas vakarā tiekamies pie cravey un tusējam, paguļam, no rīta skatāmies 26thSat
Ice Dance (FD) 06:00〜
Ladies (FS) 10:30〜
Ja es nedabūšu šo dienu brīvu, tad došos prom ap 11:00, lai uz kinceni laicīgi tiktu.
Sestdien vakarā - ja man brīvdiena, tad kaut vai ar cravey kopā pie manis varam braukt, ja man nebūs brīvs, tad pēc darba pie manis, tusējam, uzrīkojam kādu maratonu, vienalga - pēc noguruma un izgulēšanās pakāpēs sagaidām 27thSun
Gala (Exhibition) 08:00〜
Un pēc noskatīšanās nobirdinām asariņas un atvadāmies no čempionāta un priecājamies par šovu sezonas sākšanos. Visi protams aizicināti palikt cik ilgi vēlas, bet nu tā kaut kā.
Vai piekrītat, ierosinat ko labāku?
Protams katrs piebiedrojas tik daudz, cik var. Ja kāds vēlas - arī trešdien no rīta ar mani puisīšu īso var skatīties. Es centīšos sarunāt, lai darbā man būtu jābūt vēlu. Ja neviens darbā nebūs slims vai nenotiks nekas ārkārtējs - tāda tad arī būs mana programma.