Paloma написал(а):Var jau arī mēģināt ar aNgeL parunāt, vai viņa šajā ziņā nevarētu piedalīties
Jap, varam aNgeL, ko saki, palīdzēsi mums? Slidotājus, kurus iekļaut. Hmm, nu no puikām Brī un Stefans noteikti, vēl Florānu kā jaunās paaudzes pārstāvi, jo viņš pašlaik visaugstāk kotējās, un tad ieliec Daisuki Takahaši vel, lai ir kāds no Āzijas iekšā, lai nav tikai eiropieši . No sievietēm - Sāru Meieri, Kostneri, Miki Ando. No deju pāriem Kerrus un Meryl DAVIS/Charlie WHITE, no sporta pāriem Aļonu un Robinu, kā arī Qing PANG/Jian TONG. Nu un tad jāskatās kā ar vietu, vēl var Jagudinu ielikt, vai vēl kādu no vecajiem, foršajiem. Un ja galīgi sanāk vieta, tad arī Pļušku. Uz Pļušku es vēl būtu ar mieru skatīties, uz Čanu gan ne Tātad saraksta veidā izskatās šādi:
men:
Brian Joubert
Stephane Lambiel
Florent Amodio
Daisuke Takahashi
women:
Carolina Kostner
Sarah Meier
Miki Ando
ice dance:
Sinead Kerr/John Kerr
Meryl Davis/Charlie White
pairs:
Aliona Savchenko/Robin Szolkowy
Qing Pang/Jian Tong
Paloma написал(а):Euu, starp citu - es varu pieteikties uz rakstu pie Leģendām par Jagudinu
Oki
Es vēl vakar atlasīju visu slidošanas aizsācējus - Šēferu, Salkovu utt. Par tiem ar noteikti vajag kko.
Tā, mums vajag kādu, kas uzraksta par pašu daiļslidošanas vēsturi kā tādu, LV daiļslidotājiem un daiļslidošanu Latvijā. Inetux, tu kauč ko minēji, ka varētu rakstīt? Vēl ir spēkā, vai arī ja ne, tad kāds cits variants jāatrod