![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
La que no podia amar (Televisa, 2011)
Сообщений 141 страница 160 из 289
Поделиться14222.01.2012 15:16
Noskatījos līdz 80. Patiesībā mani biedē, kā tuvojos 120-tajām sērijām... Man šķiet tas būs šausmīgi, kad dienā būs tikai viena sērija, ko skatīties, un tas tikai 5 dienas nedēļā, un... un.. nu jūs sapratāt. 
Eeek, pagarlaicīgi, kad Rohelio prom... Interesanti, kā reālā dzīve ietekmē seriāla gaitu.
Bet nu labi vismaz ka tā, jo izskanējušo šeit variantu, ka Horhi varētu nomainīt, es vnk nepārdzīvotu. Tad jau man sķiet vairs nebūtu tik liela starpība, ar ko Paulai palikt. Lai gan... Man Gustavo arvien vairāk tracina. Kā viņš aiztesās pie Rohelio - tas vispār bija kaut kas!!! Es gatava iekraut viņam biju! Da viņš vispār par Paulu nedomā, tikai par sevi, un tik emocionāls, un uzstājīgs, un... es pat nevaru atrast īstos vārdus, lai pateiktu, kas tieši viņā mani kaitina.
Un man kaut kā iespaids rodas, ka Ana Paula vairs pret viņu tik daudz nejūt... nez, es redzu viņus kopa, un tur nekā nav... Vismaz man tāds iespaids rodas.
Vēl man ļoooti patika, kā Paula rūpējās par rančo, kā kārtoja tās visas problēmas, kā uzņēmās saimnieces lomu
Ai, nu tā taču ir viennozīmīgi viņas vieta, viņas hacienda, viņas vīra īpašums! Man jau šķiet vienkāršie neiespējami, ka viņa varētu palikt ar Gustavo, jo tik acīmredzami uzsvars ir uz Paulas un Rohelio attiecībām, un Gustavo kaut kur perimetrā klīst tikai lai jauktu gaisu kā trešais liekais.
Ai, kā es gaidu, kad Rohelio atgriezīsies, kad beidzot viss nāks gaismā - es pati arī vairs nevaru izturēt šito slapstīšanos visu laiku!
bet būs smagi... :s
Un vēl... Protams, nez, kā būs, bet mani nepamet sajūta, ka seriāla beigās viens no abiem - Rohelio vai Gustavo - mirs. Citādi es neredzu, kā kāds no viņiem varētu dzīvot, ja Paula būtu ar otru. Īpaši, ja Paulai piedzimst bērns... Nu jā, varat trīs reizes minēt, par kura nāvi butu es 
Поделиться14322.01.2012 15:28
Vēl man ļoooti patika, kā Paula rūpējās par rančo, kā kārtoja tās visas problēmas, kā uzņēmās saimnieces lomu
Ai, nu tā taču ir viennozīmīgi viņas vieta, viņas hacienda, viņas vīra īpašums! Man jau šķiet vienkāršie neiespējami, ka viņa varētu palikt ar Gustavo, jo tik acīmredzami uzsvars ir uz Paulas un Rohelio attiecībām, un Gustavo kaut kur perimetrā klīst tikai lai jauktu gaisu kā trešais liekais.
Jāaa....es arī biju jūsmojusi par šo daļu!!! Tāāāā patika!!! Arī mazliet lika AR atcerēties, kad Matilde nodarbojās ar saimniecību
Nu jā, varat trīs reizes minēt, par kura nāvi butu es
Kā var minēt 3 reizes, ja varianti tikai 2? Ok..varētu izkasīt trešo, bet...
Jāā.. mani arī nepamet šī sajūta, ka viens no viņiem varētu mirt, un loģiski, ka negribu, lai tas būtu Rohelio.. Bet dīvaini - es nemaz nespēju iedomāties, ka Gustavo būtu spējīgs upurēt savu dzīvību Anas dēļ.. To ka to spētu izdarīt Rohelio - 100%.
Поделиться14422.01.2012 17:09
Bet dīvaini - es nemaz nespēju iedomāties, ka Gustavo būtu spējīgs upurēt savu dzīvību Anas dēļ.. To ka to spētu izdarīt Rohelio - 100%.
Tiešām.. Nemaz nebiju iedomājusies par to no šāda aspekta, bet... Tev tiešām taisnība.
Jā, bet tas iet kopā ar to visu iespaidu, kāds man ir par Gustavo. Viņš tikai runā par mīlestību, bet es tādu neredzu no viņa puses. Ne tādu, kāda ir Rohelio pret Paulu - ne tik dziļu, iespaidīgu, patiesu... Nez, man drīzāk šķiet, ka Paula Gustavo ir kaprīze. Vai kaut kas uz to pusi... :/
Dodos skatīties tālāk.
Jāsaņemas kkad drīzumā ķerties pie vakariņu gatavošanas.
Поделиться14522.01.2012 17:30
Ai..es nez.. man nav ko teikt par Gustavo, jo es viņam nemaz nepievēršu uzmanību
Par Rohelio gan var gari un plaši runāt
Ir redzams, ka ir tie centieni padarīt Gustavo par cienīgu galveno varoni..piebāž viņam visādas labās īpašības kā godīgums, džentelmeniskums utt utt.., bet kaut kā tas ļoti švaki izdodas. Viņš ir un paliek pelēks, kurš netur Anas Paulas līmeni. Viņam vajag kaut kādu vienkāršāku sievieti, kura klausītu katru viņa vārdu. A šeit rodas iespaids, ka ja abi būtu kopā ar Anu Paulu, tad viņš nokļūtu zem viņas tupeles.. vienīgais, ka ar viņu arī Ana Paula kļūst līdzīgāka viņam. Ar Gustavo viņa tikai pazaudē pati sevi.
Tomēr Amor real situācija bija mazliet sarežģītāka - Adolfo bija cienīgāks nekā Gustavo.
Поделиться14623.01.2012 18:14
Mjā, nez, tas atkarīgs no aktiera vai scenārija, bet Gustavo tiešām garlaicīgs sanāk ar savām labajām īpašībām. Turpretī, kad Rohelio izdara kaut ko labu - tas ir WOW.
Noskatījos kaut kur starp 85 un 90. Ko lai saka. Kārtējo reizi totāli izbesījos par vīriešiem.
Nu kas tas ir, ka viņus ir tik viegli ievilkt gultā? Visi pēc kārtas - Heronimo, Andress, Rohelio... Kur viņu mīlestība paliek tajā brīdī? :/ Ek, nez, man kaut kā teleonvelēs gribas redzēt cēlus, ideālus vīriešus (nu, vismaz šajā uzticības ziņā), kuri, ja mīl, tad mīl vienu vienīgo un citas neinteresē. Kaut kā pēdējā laikā tādus nedabūju redzēt...
Atceros ainu no Televisas nominācijām, kurai jābūt vienā no tuvākajām sērijām - cīņas ainu.
Hi, atceros, kā man tā patika skatoties Televisas. Vismaz man šķiet, ka jābūt tai ainai... ja kko nejaucu.
Vispār interesanti, kas tagad notiks... Kad Rohelio uzzināja arī par Gustavo. Bet man atvieglojums, ka viss beidzot ir nācis gaismā un viņi ar patiesību tagad varēs domāt, ko iesākt tālāk un kā dzīvot.
Поделиться14723.01.2012 18:46
Ek, nez, man kaut kā teleonvelēs gribas redzēt cēlus, ideālus vīriešus (nu, vismaz šajā uzticības ziņā), kuri, ja mīl, tad mīl vienu vienīgo un citas neinteresē. Kaut kā pēdējā laikā tādus nedabūju redzēt...
Viens vārds - Alehandro..
Paskaties Sortilegio..
Es domāju Eņģelītis man šajā ziņā noteikti piekritīs!
/Atvainojos, protams, ka iejaucos pa vidu..
/
Поделиться14823.01.2012 19:36
Viens vārds - Alehandro.. Paskaties Sortilegio.. Es domāju Eņģelītis man šajā ziņā noteikti piekritīs! /Atvainojos, protams, ka iejaucos pa vidu.. /
Esmu redzējusi Sortilegio un, kaut man tīri labi patika, tādā sajūsmā kā jūs neesmu.
Gaumes jautājums, ko lai saka. 
Поделиться14923.01.2012 20:27
Viens vārds - Alehandro..
Paskaties Sortilegio..
Es domāju Eņģelītis man šajā ziņā noteikti piekritīs!
Te domāt nav par ko! Jāa... Alehandro - the best of the best ever
Bet vispār labāk šito tēmu neiesākt..vismaz ne ar piemēru kā Sortilegio, jo tas ir mans vājais punkts un beigās var slikti beigties 
Hmm.. bet ir tomēr vēl viens uzticīgais variants - Rikardo no Pasion
.. un ko lai dara, ka vīriešiem starp mīlestību un seksu ir tik liela atšķirība. Ne jau viņi pie tā vainīgi, bet gan kaut vai sieviešu un vīriešu atšķirīgā smadzeņu struktūra. Sievietēm ir svarīga emocionāla pieķeršanās, vīriešiem smadzenēs emocionālais ar fizisko ir daudz mazāk saistīts.. utt. utt. utt.
Lai gan mūsdienās diezgan liela daļa sieviešu arī tāda pati..tikai sastapt šādu galv. varoni telenovelē ir retums.
Bet protams jāa.. ja telenovelē vienalga tā mīlestība bieži vien idealizēta..tad arī varētu būt idealizēta līdz galam.
Es arī biju šokā par Rohelio..
Поделиться15024.01.2012 15:52
http://www.dailymotion.com/video/xnyxdt_laq-ryap-cap126-1-2_creation
http://www.dailymotion.com/video/xnyxkb_laq-ryap-cap126-2-2_creationhttp://www.dailymotion.com/video/xo095v_laq-ryap-cap127-1-2_creation
http://www.dailymotion.com/video/xo09og_laq-ryap-cap127-2-2_creationhttp://www.dailymotion.com/video/xo18g7_laq-ryap-cap128-1-2_creation
http://www.dailymotion.com/video/xo18j9_laq-ryap-cap128-2-2_creationhttp://www.dailymotion.com/video/xo2mvv_laq-ryap-cap129_creation
http://www.dailymotion.com/video/xo3su6_laq-ryap-cap130_creation
Поделиться15124.01.2012 16:48
126.
Wow... vispār jau šis pēdējais, ko Rohelio sacerēja, ka tikai atriebās Anai Paulai, varētu arī nostrādāt, lai viņa aizietu projām. īstenībā Anai Paulai taisnība - viņš vienkārši baidās būt laimīgs... neprot būt laimīgs pēc visa kam cauri izgājis savas dzīves laikā. Tīri teorētiski egoistiski izrīkojās - tā centās iegūt viņas mīlestību un tagad ieguvis, vēlas lai viņa aiziet..un cieš? Jo pretējā gadījumā būtu varējusi būt laimīga ar Gustavo.
Vispār man liekas, ka Rohelio pēc horoskopa ir skorpions![]()
Поделиться15224.01.2012 18:52
Ja, Rohelio ienemis tadu ka aizsargpoziciju. Baidas no laimes un milestibas, jutas nepilnvetrigs jo nevar staigat. Redzes ar ko tas viss beigsies, jo Rohelio panaks to, ka Ana Paula aizbrauc no ranco. Interesanti. Man jau liekas, ka ar Gustavo vina nebutu laimiga, vins it ka dzentelmenis, labsirdigs utt, bet vinam pietrukst asuma, parak "miksts" tas tels... 
Поделиться15324.01.2012 19:21
Man jau liekas, ka ar Gustavo vina nebutu laimiga, vins it ka dzentelmenis, labsirdigs utt, bet vinam pietrukst asuma, parak "miksts" tas tels...
Mēs zinām, ka nebūtu.. bet pati Ana ilgi domāja, ka būtu laimīga ar viņu, tāpēc arī rakstīju, ka teorētiski viņa būtu ar viņu laimīga. 
Поделиться15424.01.2012 19:52
Mēs zinām, ka nebūtu.. bet pati Ana ilgi domāja, ka būtu laimīga ar viņu, tāpēc arī rakstīju, ka teorētiski viņa būtu ar viņu laimīga.
Es domāju, ka viņa varētu būt laimīga ar Gustavo - īpaši, ja nebūtu satikusi Rohelio. Viņi nodzīvotu jauku dzīvīti. Man tā šķiet. Bet Rohelio... tas ir kaut kas patiešām īsts...
Un cik es tagad esmu noskatijusies, tiešām vairs nespēju iedomāties viņu blakus Gustavo pavadot savu dzīvi.
Поделиться15626.01.2012 10:42
Nez...pat skatoties seriālu man rodas iespaids, ka producentam vairāk patīk Rohelio nevis Gustavo..Redzams taču, ka Rohelio ir daudz labāk un interesantāk izstrādāts varonis (protams, te liels nopelns ir arī Horhem). Man grūti noticēt, ka cilvēks pie pilna prāta būtu spejīgs atstāt Anu ar Gustavo pēc visa, kas viņai bijis ar Rohelio.. nu jāa.., protams, ja vien Rohelio nenomirtu beigās.. bet tādā gadījumā es Anu būtu vienu atstājusi.
Поделиться15726.01.2012 10:47
Nez...pat skatoties seriālu man rodas iespaids, ka producentam vairāk patīk Rohelio nevis Gustavo..Redzams taču, ka Rohelio ir daudz labāk un interesantāk izstrādāts varonis (protams, te liels nopelns ir arī Horhem). Man grūti noticēt, ka cilvēks pie pilna prāta būtu spejīgs atstāt Anu ar Gustavo pēc visa, kas viņai bijis ar Rohelio.. nu jāa.., protams, ja vien Rohelio nenomirtu beigās.. bet tādā gadījumā es Anu būtu vienu atstājusi.
Nu, tur tā lieta. Vispār telenovelē Rohelio ir daudz vairāk laika veltīts, viņa attiecības ar Anu Paulu ir priekšplānā, rodas iespaids, ka Gustavo ir tā starp citu - nu, kā trešais liekais klasiskajos telenoveļu variantos. Līdz galvenajam varonim viņam ir tālu...
Nu neiespējami, ka Paula paliek ar Gustavo - pat ja Rohelio nomirtu. Tad viņai vajadzētu ne ar vienu palikt... sākt dzīvi pavisam no jauna. Es gan turpināšu cerēt un cerēt, ka viņa paliks laimīgi ar Rohelio... 
Поделиться15826.01.2012 10:50
bet tas būtu tik nežēlīgi pret Rohelio.. Tik daudz cietis un pārcietis un vēl beigās nomirt tā arī īsti nespējot būt laimīgam..
Поделиться15926.01.2012 11:29
bet tas būtu tik nežēlīgi pret Rohelio.. Tik daudz cietis un pārcietis un vēl beigās nomirt tā arī īsti nespējot būt laimīgam.
Nu, es nez, man šķiet, ja tas producents tiešām ir pie pilna prātā, tad arī ko šādu viņš neizdarīs. Es jau lasīju komentārus, ka ja Paula paliks ar Gustavo, tad neskatīsies vairs nevienu šī producenta telenoveli 
Поделиться16026.01.2012 11:48
Es jau lasīju komentārus, ka ja Paula paliks ar Gustavo, tad neskatīsies vairs nevienu šī producenta telenoveli
Kā tad.... 
Nu principā patiešām tādā gadījumā ir labāk taisīt 2 finālus - lai visi ir apmierināti. Lai gan es gribu tikai vienu finālu
Kad ir divi, tad rodas tādas nedabiskuma izjūtas.