TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La que no podia amar (Televisa, 2011)

La que no podia amar (Televisa, 2011)

Сообщений 161 страница 180 из 289

161

aNgeL написал(а):

Nu principā patiešām tādā gadījumā ir labāk taisīt 2 finālus - lai visi ir apmierināti. Lai gan es gribu tikai vienu finālu   Kad ir divi, tad rodas tādas nedabiskuma izjūtas.

Nu jā... Tad tā īsti līdz galam arī tas tevi apmierinošais nešķiet... "īsts". Aiii, nu redzēsim. Vēl jānodzīvo tik tālu. :D
Ai, gribas skatīties, bet valdos! Prieks, ka šonedēļ vismaz kādu laiku daiļslidošana aizņems mani... Es tiešām negribu iedzīt. :D Man gan šķiet, ka nekur no tā neaizbēgšu, bet... negribu! :D

0

162

Man jau un gribas lai beigas Ana Paula paliek ar Rohelio, tas butu tikai logiski. Un Rohelio sapnis, ka vins staiga un ir kopa ar  Ana Pauli, ta ari paliks tikai par sapni, nedomaju viss. Gustavo ir un paliks otra plana aktieris un nedomaju ka beigas varetu palikst ar Anu Paulu..... kaut gan, skatoties sodienas seriju, ka Rohelio ietiepigi turpina attalinaties no Ana Paulas... Aaaaa gribu laimigas beigas!!!!!!!!   :love:

0

163

128.

Свернутый текст

Visnotaļ interesanta situācija izveidojusies.. dīvaini, ka Rohelio pats nebija uzreiz sapratis, ka ar Paulu nekad nekas nebūs 100% pēc viņa prāta. Man patīk, ka viņa viņam tā visu sarežģī, seko savam lepnumam un nepieņem māju, naudu, vēlas strādāt.. Bet Rohelio ar neatpaliek - cenšas panākt, lai neviens nedod viņai darbu. Interesanti, kas būs tālāk, jo Paula noteikti arī turpmāk nepieņems viņa palīdzību..Nez kā atrisinās situāciju?
Un Anas Paulas tantei taisnība bija, kad ieteica Paulai izmantot greizsirdību. Paula pat necenšas to darīt, bet Rohelio jau vai traks kļūst redzot Gustavo viņai blakus. It kā jau pats saka, ka vēlas, lai Paula ir laimīga ar kādu citu, bet patiesībā to nemaz nevēlas.

zuzanna написал(а):

Man jau un gribas lai beigas Ana Paula paliek ar Rohelio, tas butu tikai logiski. Un Rohelio sapnis, ka vins staiga un ir kopa ar  Ana Pauli, ta ari paliks tikai par sapni, nedomaju viss

Es tik ļoti ceru, ka nē!!! Tā gribas redzēt to kā realitāti...

0

164

~104.

Ai, tas pinkinks kopā ar Margariot bija tiiik skaists! :love: tiešām kā agrākos laikos... Rohelio bruņas arī uz brīdi nokrita un mīlestība staroja ārā pa visām porām! :love: Un Paulai ar... kaut teica, ka tikai tēlo Margarito dēļ. Tur acīmredzams bija, ka viņa vēlējās to skūpstu un ka skūpstīja Rohelio sevis dēļ nevis Margariot :love: ai, ietiepīgie...

Bet tas Gustavo... ai, kaitina! Nu nezinu, kad Rohelio ir pārskaities, tad tas ir spēcīgi. Ok, viņš arī mēdz šaut pār strīpu, bet tas ir... nopietni. Kad Gustavo trako, man viņš kkādu bērnu, kas nav dabūjis konfekti, atgādina... Kaitina reāli. Arī, atnāk policija šo aizvest, šis spirinās kā uz pannas.

0

165

Paloma написал(а):

Arī, atnāk policija šo aizvest, šis spirinās kā uz pannas.

:rofl:  :rofl:

Paloma написал(а):

Ai, tas pinkinks kopā ar Margariot bija tiiik skaists! :love: tiešām kā agrākos laikos... Rohelio bruņas arī uz brīdi nokrita un mīlestība staroja ārā pa visām porām! :love: Un Paulai ar... kaut teica, ka tikai tēlo Margarito dēļ. Tur acīmredzams bija, ka viņa vēlējās to skūpstu un ka skūpstīja Rohelio sevis dēļ nevis Margariot :love: ai, ietiepīgie...

Jāa.. tas bija tik skaiiiisti!!!  :love:  Un lai jau saka, ka tēlo.. Patiesība ir saprotama ar vai bez vārdiem :)

0

166

Par pitnika seriju varu tikai piekrist, bija loti skaisti! :love:

Bet noskatoties sodienas seriju 129 nu mazliet jau sak apnik, ta berniskiga Rohelio attieksme un Gustavo ari izmanto katru mirkli, lai butu tikai Ana Paulas tuvuma. Manu prat butu jasakas kadam jaunam etapam filma, nu teiksim Rohelio jasak staigat vai Anai Paulai jaatgriezas hasjenda un jastajas pretim Rohelio, gribas mazliet interesantaku sizetu, jo ka neka tuvojas seriala beigas...  :love:
Youtube ir interesanta intervija ar LQNPA.

0

167

130.

Свернутый текст

Tā jau arī domāju, ka Paulas atbildes solis būs lēmums pārcelties uz tālāku vietu.. Dīvaini, ka Rohelio to nebija gaidījis.. Man jau likās, ka viņam būtu Paula pietiekami jāpazīst.
Būtu dīvaini, ja viņš paklausītu Sintijas padomam un izlemtu mēģināt attiecības kopā ar Vanesu. Tad viņa lēmumam palaist Paulu brīvībā nav vispār nekādas jēgas un loģikas.
Bet vismaz beigās Marija izstāstīja Paulai taisnību..ka Rohelio viņu tik stipri mīl, ka nolēma uzupurēties.. + vēl ar to dziesmu fonā, šī aina tik forša!! Piektdienas cienīgas sērijas beigas.. lai tagad nāktos gaidīt līdz otrdienai, lai uzzinātu, ko tagad iesāks Paula.

0

168

Tas labi, ka Marija izstastija patiesibu Anai Paulai, tagad paliek intriga kada bus Ana Paulas reakcija. "Corre", tiesam ir loti skaista dziesma un atskanota ipasajos mirklos, vnk dievigi :love:  Bet Avance 131 man gan nemaz nepatika, Gustavo visu laiku seko Anai Paulai, butu tak vienreiz licies miera. Loti ceru, Anas Paulas teiktais, ka vina nebus kopa ar Gustavo izradisies taisniba

0

169

Noskatījos līdz 114 (laikam).

Kaut kā Anas Paulas pēkšņā izmainīšanās mani līdz galam nepārliecināja, bet tik un tā tagad arvien vairāk skatoties sirds silst un smaids pa visu seju. :love: Tiiik skaisti, kad viņi ir laimīgi! :) Nevaru iedomāties, kā būtu iespējams kaut kam noiet greizi... Nē, nu, zinot vienu spoilerīti, man ir nojausma, kāda "muša" var "iekost" Rohelio, bet tas ir mazākais... tādiem divu varoņu pārbaudījumiem noteikti var tikt pāri. Beeet - es nespēju iedomāties, kādā sakarā Ana Paula varētu beigās palikt ar Gustavo. Nu tas būtu kaut kā stipri neloģiski, ka viņa nu ir 100% izvēlējusies Rohelio, un pēc tam pārdomā un tomēr izdomā, ka labāk mīl Gustavo. Viņai IR jāpaliek ar Rohelio! :love: šis pāris ir vienkārši satriecošs!

Bet Gustavo man arī sāk labāk patikt.. ne kā Paulas pāris, bet tīri tā.. kā tuvs ģimenes draugs. Kā viņš palīdz Rohelio saimniecībā... forši. :) TIešām, ja starp viņiem nebūtu Paula, viņi varētu būt tik labi draugi! Ak, bet Sintija ir šausmas! Gribētos, lai viņa mainās, jo man viņa patīk, bet... kaut kā neesmu droša, ka to sagaidīšu.

0

170

131 - 135

http://www.dailymotion.com/video/xo797a_laq-ryap-cap131_creation

http://www.dailymotion.com/video/xo8zji_laq-ryap-cap132_creation

http://www.dailymotion.com/video/xoaicv_laq-ryap-cap133_creation

http://www.dailymotion.com/video/xob9sr_laq-ryap-cap134_creation

http://www.dailymotion.com/video/xoc3h2_laq-ryap-cap135_creation

0

171

Paloma написал(а):

Beeet - es nespēju iedomāties, kādā sakarā Ana Paula varētu beigās palikt ar Gustavo. Nu tas būtu kaut kā stipri neloģiski, ka viņa nu ir 100% izvēlējusies Rohelio, un pēc tam pārdomā un tomēr izdomā, ka labāk mīl Gustavo.

Vienīgais kaut cik loģiskais ir ka viņa paliktu ar Gustavo, ja Rohelio nomirtu. Bet vispār.. ok.gadās, ka iemīlas vienā.. vēlāk otrā un tad tas pirmais atkal ierodas dzīvē un saproti, ka patiesi mīli to pirmo..Bet šeit principā ir cita situācija - abi vīrieši visu laiku grozās Anas Paulas acu priekšā un tādēļ ja viņa izvēlējās Rohelio, tad tas nozīmē, ka tiešām vairs nemīl Gustavo..tā ka...ja viņa gadījumā paliks ar Gustavo, tad tas nebūs mīlestības dēļ.
Lai gan.. hmm..Dos Hogares, cik zinu tieši tāda situācija arī bija. Varonis, kura mīlestībai ar Anheliku skatītāji ticēja un beigās viņa palika ar to varoni, kura mīlestībai neviens neticēja. Tā ka.. arī LQNPA ne par ko nevar būt drošam..

0

172

131.

Свернутый текст

Aww..burvīga sērija. Es jau uzreiz sapratu, ka viņa atgriezās mājās. Un Rohelio..tik pārsteigts, tik apmulsis..un tā centās izvairīties no viņas pieskārieniem, bet tak redzams, ka viņam patīk. Fantastiskas ainas :)
Hmm..tikai sērijas beigas..Gustavo un Anas satikšanās..abu dziesma fonā.. Izskatās, ka tagad uz telenoveles beigām atkal tuvinās abus, lai skatītāji zaudētu pārliecību, ka Paula paliks ar Rohelio.
p.s. cik daudz zirgu šajā telenovelē.. kaut vai šajā sērija. Margaro rotaļlieta..+ Rohelio istaba, kurā gan statujas, gan gleznas ar zirgiem :D

0

173

:love:  Nu loti jau jaukas serijas :love: 
Nu es gan vairs neredze nevienu iemesli kapec vini nevaretu beigas palikt kopa, nu ar Gustavo jau nu noteikti nepaliks, un kapec gan Rphelio butu jamirst, domaju ko beigas bus loti laimigas :love:
Es gan neesmu liela telenovelu pazineja, bet atceros tikai vienu serialu, kura beigas bija sliktas, tas bija loti, loti vecs serials...

0

174

zuzanna написал(а):

Es gan neesmu liela telenovelu pazineja, bet atceros tikai vienu serialu, kura beigas bija sliktas, tas bija loti, loti vecs serials...

Ir tomēr daži seriāli, kuros ir sliktas beigas.. (lai gan atkal jau atkarībā no katra skatītāja gaumes..vienam sliktas beigas ir tādas, kuras citiem ir labas..). Slikti atceros, bet, man liekas, "Ramonā" viņa nepalika ar galveno varoni, tad El cuerpo del deseo - abu galveno varoņu nāve, tad La esposa virgen - Horhes varonis beigās nomira. Un arī Dos Hogares - daudzi bija neapmierināti ar beigām..
Tā ka drošam būt nevar ne par ko. Lai gan es jau aŗī vairs neredzu šajā telenovelē mīlas trijstūri.

133.

Свернутый текст

Jāa.. Tomēr uzpeldēs šī viena lieta. Laikam būtu tomēr dīvaini, ja Ana Paula tā arī neuzzinātu, ka Rohelio bija tas kura dēļ Migels nokļuva cietumā. Un šī patiesība var tiešām iespaidot Anu Paulu :( Laikam jau tomēr tik ātri kāzu un laimes nebūs..

0

175

Noskatījos līdz 118.
Mjā, tā jau iedomājos, ka Rohelio kļūs rūgtuma pilns, ka operācija neizdodas... :/ (šo faktu jau agrāk nejauši nospoilerojos :D )
Bet es ticu, ka Ana Paula panāks, ka viņš pārstāj tāds būt - tā vnk ir jābūt! :love:
Bet sāpīgi uz viņu skatīties,... kā pārdzīvo.. Un par Anu Paulu sāpīgi - kā viņu atraida.. :(

0

176

Nu ko... noskatījos līdz brīdim, kad Paula un Margarito pamet rančo... Un totāli noraudājos tajā ainā! :(
Pat nezinu īsti, ko lai saka. Katrā ziņā man ļoti patika šīs sērijas.. Un man tik ļoti patīk, ka es šajā telenovelē tiešām ticu varoņiem, ka spēju viņus saprast! Visvairāk es šobrīd par Rohelio runāju. Drausmas, ka viņš tik smagi uztvēra šo neveiksmi... :( Var redzēt, ka jūtas nepilnvērtīgs, nejūtas kā īsts vīrietis, un tāpēc izturas tik valdonīgi un nežēlīgi, lai kompensētu savus kompleksus, noslēdzas...
Nabaga Paula, kā viņš viņu atkal un atkal sāpināja... :( Bet man tik nenormāli patīk, ka Paulai par viņu jācīnās bija! :love: Man šis moments ļoti pietrūka MCI, tāpēc vēl jo vairāk šeit to novērtēju! Pēc visām Rohelio pūlēm iekarot viņas sirdi, Anai arī nācās papūlēties. Kas tur tagad notiks, gan nav ne jausmas..
Un jā, piekrītu, ka tā aina, kur Rohelio iesita Paulai patiešām bija ļoooti spēcīga! Super! Un ka tas viņam lika attapties...vismaz tādā ziņā, ka atzīt, cik ļoti mīl Anu Paulu. Diemžēl savu iedomu dēļ šī mīlestības apziņa noveda pie galīgas viņas attālināšanas no sevis, pat ar meliem.. :( Bet no vienas puses tas tik skaisti, ka viņš tā dara, uzskatot, ka tas ir labākais Paulai... Un kad pateica, ka būs laimīgs, kad viņa būs laimīga, pat ja tas būs ar citu vīrieti... :'(

0

177

P.S.
Bet ja sākumā, kad Paula un Rohelio smagi strīdējās un attālinājās, man bija stress Gustavo dēļ, tad tagad vairs nav tāda.. Es uz Paulu un Rohelio skatos kā uz 100% galveno pāri, kas vnk iet cauri zināmām grūtībām. Nu es nespēju redzēt Anu vairs kopā ar Gustavo! Tas būtu kaut kas vienkārši neiedomājams. Taču tāpat ir skaidrs, ka šis ir Paulas un Rohelio stāsts! Un ne par ko nenoticēšu, ka Paula varētu atkal mīle't Gustavo - ne pēc visa, kam izgāja cauri kopā ar Rohelio... Ja nu notiks citādāk, tā būs lielākā trauma....

0

178

Jāa.. bet Tu jau zini, cik ļoti pašam kā stāsta veidotājam patīk mocīt varoņus, skatītājus utt.. Wnk kaut vai no šī viedokļa es pieļauju iespēju, ka abi var beigās nepalikt kopā.. + šis ir tāds netipisks stāsts, tāpēc raisa domas uz iespējamu ne-happy end :S :S  Kaut gan, protams, tas jau sen ir 100% viņu pāris.  Bet cerams, ka tomēr mūs netraumēs!

0

179

Nu bet tādā gadījumā sliktākais, ko es varu iedomāties, ir Rohelio nāve un Ana Paula aizbraucam kaut kur prom un sākam jaunu dzīvi. Bet ne ar Gustavo. Noteikti ne ar Gustavo. Tas būtu tik ļoti neloģiski un nepareizi... :s
Atliek tikai gaidīt marta sākumu ar trīcošām sirdīm...

0

180

136 - 140

http://www.dailymotion.com/video/xoelg4_laq-ryap-cap136_creation
http://www.dailymotion.com/video/xog5kx_laq-ryap-cap137_creation
http://www.dailymotion.com/video/xogynq_laq-ryap-cap138_creation
http://www.dailymotion.com/video/xoiffq_laq-ryap-cap134_creation
http://www.dailymotion.com/video/xojn7h_laq-ryap-cap140_creation

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La que no podia amar (Televisa, 2011)