Sēriju skaits: 60 (52)
Ievaddziesma: Mr Black "Fiesta en la noche"
Sižets: Flora ir galvenā dalībniece, kas piedalās slavenā dejas čempionātā, kas pazīstama kā "La champeta", viņas onkuļa Harveja banda grasās veikt kādu svarīgu zādzību - iegūt dārgumu "Tesoro del Santa Elena", kas atrodas internacionālā bankā. Taču Harvejs nerēķinājās ar gudro bankas prezidentu, kas izjauc zādzību un kā rezultātā policija nejauši nogalina Harveja dēlu un apcietina Floras brāli.
Esot akls ambīciju un atriebības dēļ, Harvejs vēlas uzbrukt Visentem ar pavisam citu ieroci - savas māsasmeitas Floras nevainību un skaistumu. Solījuma atbrīvot brāli dēļ, Flora iekļūst varas un naudas pasaulē, lai iegūtu visu informāciju par Visenti un viņa banku. Plāns liekas lielisks, taču neviens nerēķinājās ar pievilkšanos, kas radīsies starp Visenti un Floru.
Aktieru sastāvs:
Carmen Villalobos - Flora Maria Diaz
Miguel de Miguel - Vicente Dominguez
Fernando Solórzano - Arvey Noriegah
Tatiana de los Ríos - Mireya Heredia
Khris Cifuentes - Watusy Herrera
Matilde Lemaltre- Sofia
Alfonso Olave- Dixon Diaz
Alejandro Otero
Tatiana Renteria
Julián Díaz
Carlos Arturo Buelvas
Nina Caicedo
Arnold Cantillo
María Alejandra Colón
Rashed Estefenn
Ignasio Meneses
Ramiro Meneses
Brian Moreno
Jean Carlo Posada
Iveth Zamora
Leopoldo Rojas
Bazurto / Made in Cartagena (Caracol, 2012)
Страница: 1
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться120.05.2012 14:29
Поделиться320.05.2012 16:17
Mjā... man jau no pirmā skata nepatīk, cik Karmena te ir "lolīga" - nu riktīgi izskatās tāpat. Un tās pašas mazās, šaurās kleitiņas... bwah.
Поделиться420.05.2012 17:15
Nu moš izskatās līdzīgi, bet treilerī varone man nelika visu laiku atcerēties Lolu. Nez..vienalga.. gribētu paskatīties
Поделиться520.05.2012 21:18
Nu, man arī gribētos paskatīties... Bet Lolu gan man visu laiku atgādināja nu ok, varbūt ne tās dejošanas laikā
Поделиться707.01.2013 18:36
Promo:
Поделиться807.01.2013 18:37
7. janvārī sāksies kanālā UniMas
Страница: 1