Siikaa написал(а):es gan neuzskatu, ka Elenai ir tiesības Deimonam pārmest, ka viņš ir ieticis Konoru nogalināt.. Viņa pati izlēma doties iekšā un glābt Džeramiju.. + pēc tam tajos tuneļos ar pati ielīda un pati pārgrieza Konoram sprandu... tātad vēlreiz uzsverot vārdu pati - pašas izvēle... tad jau Deimons teiks, Elena lec ugunī.. viņa leks??
Es to nebiju domājusi kā sapratni par pašu pārmešanu, bet gan par to kāpēc un tieši tajā brīdī. Es saprotu, ka tas bija tas, no kā viņa visu laiku visvairāk baidījās vampīrismā - atņemt kādam dzīvību. Un es saprotu KĀPĒC tajā brīdī viņa savu vainu novēla uz Deimonu. Turklāt, ļoti labi varēja redzēt, ka viņa VAINOJA PATI SEVI. Viņa ļoti labi apzinājās, KA VIŅA BIJA TĀ, KAS NOGALINĀJA Konoru. Tas "You told me to kill him, so I did" - šeit viņa vaino Deimonu, bet jau nākamajā sekundē, un Nina šeit ļoti ticami tēlo, Eleina, uzreiz pēc šīs rindiņas saprot, ko ir pateikusi. Jo uzreiz seko "ar bomi pa pieri" skatiens un "I ki-, I killed someone...Ooohhhh, I ki-, I KILLED SOME-ONE..." Šī daļa sākas manis ievietotā video 1:09
Otrs, atcerēsimies, ka viņai ir 18 gadi. Tikko laukā no tīņu gadiem, bet jau tik daudz pārcietusi, kas licis viņai ātri izaugt. Bet tas nenozīmē, ka viņai ir tik liela dzīves pieredze kāda ir Deimonam. Nedz arī da jebkāda pieredze vispār kā vampīram. Viņa tikai tagad sāks saprast, ko īsti tas nozīmē, viņa sāks labāk saprast Deimonu, ka nav iespējams neko nejust, vaina seko, un ir vēlme atslēgt tās emocijas, viņa sapratīs, kāda iekšējā kauja ir jāizcīna katru dienu, lai saglabātu tās cilvēciskās sajūtas, lai nepārvērstos par pilnīgu nezvēru. Tas ir tas, ko Deimons ik pa laikam viņai atgādina, ka viņa ir daudz līdzīgāka viņam, nekā viņai liekas, lai gan viņa atsakās sev to atzīt.
Siikaa написал(а):Gribu arī akcentēt Džeramija un Meta sadarbību, kas man patika un parādīja, ka viņi viens otru tik labi saprot, jo ir vienīgie cilvēki..
Mhm, jo īpaši laba aina bija, kur Džeremijs iedeva Eiprilai savu vervain aproci. Varēja redzēt, ka viņam ir piegriezies, ka viņu kā lelli izmanto, atņemot atmiņas ar hipnozi.
Ļoti laba sērija. Un, cik labi, ka nekas nebija sakāpināts un izcelts pirms sērijas, līdz ar to nebija cerību, kurām sagrūt. Varēja vnk skatīties un baudīt