Lēnām jāsāk aptaujāt pa nopietnam ļaudis - kurš vismaz pagaidām domā, ka drīzāk varētu braukt, nekā nebraukt?
Uzmetumam cenas:
Ja savlaicīgi iegādājas lidmašīnas biļetes (septembris, oktobris): airbaltic tiešais reiss turp-atpakaļ ~140EUR (iekļauta cena par 1 reģistrēto bagāžu 20kg)
Viesnīca: sākot no ~200EUR par 4vietīgu istabiņu uz 7 naktīm (~50eur no cilvēka)
Biļetes: pašlaik nav ne jausmas, bet noteikti lētāk kā Nicā bij Bet noteikti dārgāk kā Zagrebā šogad bij. Domāju var rēķināt ~70EUR par džeku īso un izvēli normālās vietās.
Tātad apm par visu kopā, bet līdzi ņemamās naudas, no cilvēka 260EUR (189Ls). Domāju, ka cena ir, salīdzinoši ar Nicu, kur man šķiet izdevām tuvu pie 600Ls no cilvēka par visu, ir pat ļoti pievilcīga. Un vēl ir laiks iekrāt. Uz septembri, oktobri naudai vajadzētu būt par ļoteni un biļetēm Par viesnīcu maksā uz vietas, tātad janvārī. Tāpat arī līdzi ņemšanai naudiņa uz janvāri vien vajadzīga.
Info par Budapeštas tūrisma iespējām: http://www.budapest.com/
Pati šajā pilsētā esmu bijusi 2 reizes. Ļoti skaista pilsēta, omulīga sajūta. Man ļoooti patika tur uzturēties
Jautājumi kādi? Sanduc, kā tev ar Vinci, ja domā braukt? Gribi ņemt līdzi, vai mājās atstāsi?
P.S. - Atceramies, ka šis ir EČ pirms Olimpiskajām spēlēm, līdz ar to mūsu pēdējā iespēja vaigā, sacensībās, skatīt mūsu mīļuļus - Braienu, Tomašu, utt.