āa...ko vēl gribēju piebilst.. Tik jocīgi citā telenovelē redzēt vietu, kur tika filmēts arī Sortilegio.
Que pobres tan ricos (Televisa, 2014)
Сообщений 41 страница 60 из 89
Поделиться4212.11.2013 19:50
Man būtu vienalga, ja viņa vizuāli līdzinātos citām varonēm, bet man tā patika viņas garie, taisnie mati kā Lusianai.
Jā, man ļoti patika tie garie skaistie mati, vispār patika kā Zuri izskatījās kā Lusiana, ļoti, ļoti skaista.
Поделиться4413.11.2013 14:52
Поделиться4615.11.2013 20:32
Pagaidām nevarētu teikt, ka ir smieklīgi skatīties, bet ir ok. Gaidu rītdienas sēriju, kad būs otrā galveno varoņu tikšanās, bet nu jau cerams ar garāku sarunu. Man tā vien šķiet, ka beigās tā Migela māte saies kopā ar Lupitas tēvu, un Migela māsa ar Lupitas brāli. Bet interesanti skatīties no malas uz tādiem bagātnieciņiem, viņi tādi komiski uztaisīti, bet patiesībā tik patiesi atbilstoši savam tēlam, jo daudzi tādi ir. Un tā saruna pie galda, kad Migels tika pārtraukts, lai gan cik dīviani tā māte uzvestos, bet domāju, ka viņai dēla ir trūcis visu šo laiku. Tas Migela brālis tāds appīpējies izskatās, vismaz man tā no malas šķiet
Migels visu sasniedza pats, un aizbrauca tieši vectēva dēļ prom, viņš nodrošināja ģimeni ar naudu, bet ne ar savu klātbūtni un atkal jau, ne jau naudā ir laime, tieši tāpēc tāds telenoveles nosaukums.
Ā un vēl, Migela mātes aktrisei šādas lomas izdodas, cik atceros no Avota un Mi destino eres tu, viņa visur tāda ļoti "aristokrātiska" un jau sen nebiju viņu nevienā lomā redzējusi un šķiet pirmo reizi labā lomā.
Un patīk dziesmas izpildītāji Jesse&Joy šī grupa iedziedāja arī Corre no La que nopodia amar kā arī Las tontas no van al cielo dziesmu.
Отредактировано mmaarriiaa (15.11.2013 20:35)
Поделиться4719.11.2013 12:24
Entrada
Поделиться4819.11.2013 12:26
Un patīk dziesmas izpildītāji Jesse&Joy
Man arī. Dziesma ir tāda ļoti pozitīva, patīkama
Gribas jau ātrāk, lai tie bagātie pārvācas pie Menčaku ģimenes! Tad arī sāksies gan jau interesantākais un jautrākais!
Поделиться5028.11.2013 18:03
Šodien iedzinu sērijas, jo apstākļu dēļ pirms tam prāts nenesās skatīties kaut ko jautru. Man ļoti patīk šī telenovele, un viss ir tiešām interesanti kopš Ruisipalasiosi ir pārvākušies pie Menčakām. Haimi vispār dievinu, viņš ir tik iznesīgs, tā prot tēlot komiskas lomas, kā viņš tās viņu mantas tam nomniekam iesmērēja, tas vispār bija skats
Es tā padomāju, ka gribētu Haimi kādā telenovelē kur ir nevis komiska loma viņam, bet tāda dramatiskā. Smieklīgi ir tad kad abas ģimenes sarunājas - katrs savā valodā, vieni parastajā, bet otri diplomātu, "aristokrātiskajā". Bet nākamā avance nu gan, bet man patīk, Huans Migels tik apķērīgs, nevis vajag 100 sērijas, lai visu saprastu.
Поделиться5128.11.2013 20:35
Ļoti gribas skatīties, bet laika nav vispār nevienai telenovelei. Palēnām cenšosturpināt DQTQ.. Kad beigsies vai nu šī vai Marido, tad varbūt ķeršos pie Que pobres.
Поделиться5228.11.2013 20:50
Ļoti gribas skatīties, bet laika nav vispār nevienai telenovelei. Palēnām cenšosturpināt DQTQ.. Kad beigsies vai nu šī vai Marido, tad varbūt ķeršos pie Que pobres.
Skaidrs. Žēl, ka neskaties, domāju, ka vismaz ar Tevi varēšu apspriesties par šo telenoveli. Es tagad skatos šo telenoveli, tinot daļēji, bet visas Haimes un Surias ainas, kur viņi kopā vai atsevišķi skatos. Lo que la vida me robo man šķiet ļoti garlaicīga, skatos tinot un šķiet pārstāšu skatīties. Por siempre mi amor arī skatos ar tīšanu, bet tā man ieintriģē vairāk par Robo.
Поделиться5328.11.2013 22:55
Jāa.. es arī gan Robo, gan Por siempre skatījos ar tīšanu. Negribas jau patiesībā ne no vienas no visām atteikties, tāpēc ceru, ka vismaz ik pa brīdim izdosies iemest acī ik pa vienai novelei.
Поделиться5429.01.2014 16:29
Pilna versija
Поделиться5529.01.2014 16:31
Bobby Pulido "Mil gracias por amarme"
Поделиться5629.01.2014 16:32
Поделиться5729.01.2014 16:40
Jonathan Becerra - La Jipirisnais
Marconi - Estoy enamorado
Поделиться5905.04.2014 16:21
Lupitas Menčakas jaunais izskats