TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » En otra piel (Telemundo, 2014)

En otra piel (Telemundo, 2014)

Сообщений 181 страница 200 из 230

181

64.

Oooo... Es jau padomāju, ka Monika ies spiegot, kad dzirdēja, ka Elēna ar Herardo sarunāja tikšanos. Beidzot!! Bet nabadzīte.... :( redzēt to visu... un pēc Herardo mīlestības zvērestiem. Bet viņš arī... reāli tāds žigolo...

0

182

Man arī Oooo.. beidzot tu tiki arī tur :D

0

183

68.

Ah, vot Monika atklāja patiesību un pēkšņi ir tā uguns, kas man trūka starp viņu un Herardo. Tā aina, kā viņa viņu pavedināja, oooh!! Mjā, bet ECDD tādā ziņā bija citādāk... nu, Salvadoram vieglāk bija, man vismaz tā šķiet, ka vīrietim vieglāk ļauties tikai kaislei un noignorēt uz to brīdi emocionālo pusi. Monika vismaz pagaidām to nespēj... un pilnīgi saprotami. Interesanti, kas tālāk būs...

Un tas brīdis, kad satika Elēnu - arī super!

0

184

Nu jāa.. ECDD kkā pavisam savādāk..Tur man liekas, ka bija skaidri redzams, ka pāri visiem naidiem bija tā kaisle un tml.. A šajā telenovelē es vispār nesaprotu, kas tiek parādīts kā galvenais :D It kā arī mīlestība, mātes jūtas utt., bet katrā lietā kaut kā trūkst ticamībai. Man reāli interesanta tikai mistika, kuru Monika veido :) Un skatos dēļ Marijas Elisas. Savādāk diemžēl vāja novele..

0

185

Njā... Nu šobrīd vismaz atkal ir interesantāk. Bet Herardo ir ļoti "izgāzies" tēls. Ar Izabellu tas viss bija daduz ticamāk, arī viņas attiecības ar Andresu.. jūtas pret Pedro.. Kaut kā redzami, nepārprotami un saprotami. Šeit Herardo jūtas tikai retu brīdi uzpeld un pārējā laikā ir ļoti pātrumpotas ar pēc skata pat patiesām jūtām pret Elēnu. Eh, man uznāca nostaļģija pēc ecdd :D

0

186

Ai, nu te visi tie galvenie varoņi kaut kādi..garlaicīgi :D Vienīgais, ka Diego ir daudz labāks par Kantalīsiju. Bet ECDD Kantalīsija jau bija 4. plāna varone.. Atskaitot to, ka dabūja happy end un fin beigās.. Bet tā jau pa lielam man patīk tikai Selma un Emiliana.
Nē, man nav nostaļģijas pēc ECDD :D Man pietika, kad pēdējo reizi skatījos. Pārāk žēl Izabellas visu laiku :D

Bet būs super stulbi, ja beigās atstās Moniku ar Herardo.. tāds lupata. Vispār viņu nesaprotu, loģikas ar viņā ir 0 :D

0

187

81(?) - 16.jūn sērija

Man interesanti ļoti, kā rikotos Selma, ja zinātu, kas patiesībā notika ar Estebanu. Vai viņa turpinātu atrunāt Moniku no atriebības? Man jau liekas, ka drīzāk pati pievienosies.
Forši Monika rediģēja to video Elēnas datorā :D Spocīgi :D

Eh..brīnos.. vienmēr tik interesanti, kad ir romantika labajam varonim un ļaunajam.. Bet Herardo ir kkas tik garlaicīgs, ka nespēju iedomāties, cik garlaicīgi tas būtu, ja viņš būtu labais.

Bet gribas jau, lai ātrāk beidzas... bet vēl ilgi..

0

188

Notiek pēdējās filmēšanas dienas. :)

0

189

Adriana & Diego

http://s22.postimg.org/4qrceh6wh/vlcsnap_00031.png
http://s29.postimg.org/6ashitdyf/vlcsnap_00030.png
http://i.imgur.com/A29x0z9.png
http://i.imgur.com/LwWpMeP.png

0

190

25. jūnijā beidzās filmēšana. Telenovele gan vēl tiks rādīta visu vasaru.

http://epmghispanic.media.lionheartdms.com/img/photos/2014/02/17/ESPECTACULOS_1094_t670x470.jpg?8e219340208df2a3d052e47766487e5429f45de8

0

191

96.
Oo..forši, ka Diego uzzināja, ka Adriana ir Monika Serrano.. Nez kad tam arī noticēs? Būtu forši, ja palīdzētu Monikai atriebties.. un pa ceļam arī abiem kaut kas būtu.. :)

0

192

Vispār nesaprotu uz kurieni ved sižets :D ECDD bija skaidrs.. Salvadors ielīda mājā, skaidri mēģināja palīdzēt meitai, tad atrada ceļu, kā atkal kļūt par saimnieku visiem īpašumiem un atriebties. En otra piel Monika it kā kaut ko grib, bet stratēģijas nav vispār :D Tā vienkārši samierinās ar savu skolotājas vietu, kamēr haoss notiek mājā un uzņēmumā. Varēja jau atrast veidu, kā iefiltrēties uzņēmumā..vai vismaz dabūt informāciju par to, kas tur notiek.
Kā tagad turpmāko attīstību ietekmēs Elēnas grūtniecība nesaprotu.
Un njāa.. cik viss banāli Kamillai un Rikardo.. šis uzķērās uz bildēm, tagad devās noteikti pie Ernesto, kurš nogalināts.. skaidrs jau, ka Rikardo tagad pasēdēs cietumā.

0

193

109. Foooorši.. nu tad beidzot Monika uzzināja par Karlosa Rikaldes saistību ar uzņēmumu un ka viņš arī atrodas viņas meitu tuvumā. Herardo nolēma tēlot upuri un gatavs precēties ar Elēnu, lai šī dabuj prom Rikaldi.. Kā tad - ja tie abi sabiedrotie.
Forši, ka Diego arī uzzināja, ka Elēna ir ļaunā.. Interesanti, kā viņš palīdzēs Monikai un līdz kam tas vispār atvedīs..
Izskatās, ka Valērijai uzradās jauns sirds kandidāts - Edijs. Beidzot arī viņai kaut kas interesantāks varētu notikt. Labi jau, ka beidzot šī palikusi drosmīgāka, ar cīņassparu un iemācījās sevi aizstāvēt. Varētu būt interesanta sižeta līnija ar viņu un Ediju un to, kā abi mēģinās atmaskot Rikaldi.

0

194

110. Cik foršas beigas sērijai!! Sen jau kaut kā tāda trūka. :D Interesanti, uz kurieni šī aina aizvedīs..

0

195

0

196

112. - 113.
Ārprāts, šonedēļ tik daudz action sabāza, ka visas sērijas paiet vienā spriedzē par visiem varoņiem!
Vienīgais kas dikti neloģiski liekas, ka Monika nemaz nepievērsa uzmanību tam, ka Karloss viņu jau gaidīja un attiecīgi nesaprata, ka Elēna speciāli viņu aizsūtīja vilka midzenī. Un man jau likās, ka pieminot tiesnesi, Karloss arī pateiks, ka nogalināja Estebanu.. Kaut kā vispār jau sāk likties, ka šī patiesība neuzpeldēs. Un ja uzpeldēs, tad jau beigās, kad nekā netiks izmantota.
Es tomēr ceru, ka Edijs izdzīvoja.. Pa lielam jau viņš vienīgais var tagad izglābt Diego.
Interesanti, kā šie visi notikumi ietekmēs Kamillas un Monikas attiecības. Un kas vispār būs tālāk. Kad viņas paglābsies, Elēna jau noteikti nelaidīs Moniku atpakaļ mājā. Un nez kā Herardo reaģēs uz Monikas pagātni?
Bet beidzot atkal ir ne vien interesanti skatīties, bet ļoti gribas ātrāk redzēt tālāk! Šodien bija tik forši uzreiz abas sērijas pēc kārtas redzēt.

0

197

Tu mani kārdini, es šo jau sen esmu pametusi, bet parasti iemetu aci palasīt jūsu komentārus, tagad sāk šķist, ka varētu sākt skatīties, jo beidzot ir aktīva darbība pēc ilga klusuma brīža.

0

198

mmaarriiaa написал(а):

Tu mani kārdini, es šo jau sen esmu pametusi, bet parasti iemetu aci palasīt jūsu komentārus, tagad sāk šķist, ka varētu sākt skatīties, jo beidzot ir aktīva darbība pēc ilga klusuma brīža.

Man tikai prieks būs, ja atkal iemetīsi aci :D Savādāk vientuļi skatīties :D

114.
Cik viss ātri notika.. Tik ilgi tika slēpts tas, ka Rikaldem pieder akcijas uzņēmumā un tiklīdz tas nāca gaismā, tā tik ātri viss atrisinājās! Tas, ka Herardo izglāba Kamillu un Moniku ir labākais ko noveles laikā viņš izdarīja. Cerams, ka tālāk atkal notikumi neapstāsies. Interesanti pie kā novedīs tas, ka visi uzzinās Monikas pagātni. Gan jau daudzi varoņi nesapratīs, ka viņa bija upuris. Nez vai Horhes viedoklis mainīsies? Ļoti gribas, lai šis uzzina, ka Monika ir Monika Serrano. Cerams arī, ka Monika palīdzēs Diego.. Lai gan tāpat skaidrs, ka kaut kurā brīdī gan jau atmodīsies Edijs un visu pateiks.

0

199

0

200

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » En otra piel (Telemundo, 2014)