TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » En otra piel (Telemundo, 2014)

En otra piel (Telemundo, 2014)

Сообщений 201 страница 220 из 230

201

0

202

0

203

aNgeL написал(а):

Скрытый текст:

120 - 121
        Turpinot sarunu pašai ar sevi.. :D
        120. sērija bija sērija, kuru var nosaukt - Mana En otra piel sērija trauma. Esmu kategoriski pret to, ka scenāristi ļāva Elēnai atklāt slepeno istabu :( Bet ņemot vērā visus šo abu sēriju notikumus, kad Elēna saprata, ka Monika ir tā, kas izliekas par Moniku Serrano, kad atklāja, ka Herardo un Monikai kaut kas ir, skaidrs, ka tiek virzīti notikumi uz Elēnas un Monikas aci pret aci dueli.
        Kārtējo reizi prieks, ka Monika vairs nav tik naiva un patur galvā domu, ka Elēna ir vainīga pie tā, ka Emiliānai ir slikti. Bet ja Elēna kaut ko pieliek Emijas ēdienā, tad kaut kādas pārbaudes gan jau to var uzrādīt..

Esmu noskatījusies pēdējās interesantās sērijas, bet šodienas vēl neskatījos, esmu ļoti slinka uz komentēšanu, bet nespēju neko neuzrakstīt, lai beidzot Tev nav jašarunājas tikai ar sevi pašu :D
Beidzot ir bijis kāds action, tas kas tika gaidīts jau desmitiem sēriju, un piekrītu, labākais telenoveles moments ar Herardo bija kā viņš ieradās izglābt Kamilu un Moniku no Karlosa.
Protams, var jau saprast attieksmi pret Moniku, uzzinot, ka viņa ir melojusi utt. Bet reāli padomājot - ejot uz darba interviju sieviete teiks, ka tika nolaupīta, viņai piespieda nodarboties ar prostitūciju, tikta aissta un izvarota? Tur nav nekādas loģikas, ka Monika tika padzīta, viņa sevi bija pierādījusi kā lielisku draudzeni Emijai, gudru skolotāju, uzticamu, un vajadzēja saprast, ka ir lietas par ko pat nestāstīs tuvākajam, tāpēc Emijai vajadzēja saprast, ka Monika nestāstīja, jo negribēja par to runāt. Es gan biju pārsteigta par to, ka Monikai tiešām "apkalpoja" klientus kā citas, biju domājusi, ka viņa tika tam cauri, ka vienīgais kas viņu bija aizticis bija preteklis Rikardo, bet vispār šausmīgi. Bet prieks, ka beidzot pēc visa Monika vairs nav naivā, tagad viņa uzreiz saprata, ka kalponi noslepkavoja Elena, es arī biju domājusi, ka nez cik ilgu vajadzēs viņai, lai to saprastu? Viena no kaitinošķajām personām ir svētā nevainība - Monikas māsa, kas tēlo dievgosniņu, ir mele, piesedz savu meitu slepkavu, kas pietam noslepkavojusi viņas māsu, un zin, ka māsas meitas ir apdraudējumā, būtu jau nu klusējusi apspriežot Monikas pagātni. Man patīk, ka Horhe beidzot ir visu uzzinājis, ļoti ceru, ka viņš netiks noslepkavots, bet man kaut kā aizdomas, ka viņš līdz telenoveles finālam neizvilks. Es jau nu gribētu, lai Monika paliek ar Diego, bet aizdomas, ka Adrianas dvēsele atgriezīsies. Un vispār man patiktu, ja arī Horhe paliktu kopā ar Moniku, jo viņš viņu visu dzīvi mīlējis, bet skaidrs, ka tā nenotiks.

0

204

Paldies par komentāru :D Forši, ka arī atgriezies pie skatīšanās :D
Pilnībā piekrītu. Es arī nesaprotu, kāpēc Monikai bija jāstāsta visiem par to pagātni. Neviens jau neiet stāstīt tādas lietas pa labi un pa kreisi.
Mani arī ļoti kaitina Monikas māsa.. Vienmēr tā aizstāv Elēnu it kā šī būtu svētā. Bet nabadzīte nenojauš, ka šitā lošojas Horhes, Monikas, Selmas priekšā, runājot labas lietas par savu meitu :D Horhe jau tik tikko izturēja 122. sērijā, lai sejā viņai visu nepateiktu :D

mmaarriiaa написал(а):

Man patīk, ka Horhe beidzot ir visu uzzinājis, ļoti ceru, ka viņš netiks noslepkavots, bet man kaut kā aizdomas, ka viņš līdz telenoveles finālam neizvilks. Es jau nu gribētu, lai Monika paliek ar Diego, bet aizdomas, ka Adrianas dvēsele atgriezīsies. Un vispār man patiktu, ja arī Horhe paliktu kopā ar Moniku, jo viņš viņu visu dzīvi mīlējis, bet skaidrs, ka tā nenotiks.

Iespējams, ka tev arī taisnība par Horhi. Man arī vislabāk patiktu, ja Monika paliktu ar Horhi beigās. Lai gan iespējams kaut kā tā arī būs, ka beigās abi būs kopā, bet jau kā dvēseles. Man šķiet, ka Adriana noteikti paliks beigās ar Diego. Lai gan tas tā sarežģīti no skatītāja viedokļa, jo Adrianu tikpat kā nepazīstam, bet Diego parādījis sevi, kā tik jauks vīrietis, un atceroties Adrianu, tad viņa liekas pārāk vieglprātīga priekš viņa. Bet tajā pašā laikā nav nevienas varones, kas man šķiet Diego vērta :D

122. Jāturpina besīties par to, kā visi uzzina par slepeno istabu.. Elēna vēl parādīja visu Herardo un Kamillai, pavēršot visu pret Moniku. Interesanti, ko viņa sastāstīs nākamajā sērijā.. un kas vispār notiks. Un kad būs tas lielais brīdis, kad visi uzzinās, kas ir Monika???? Gribu redzēt sejas :D
Vispār ar kādām tiesībām Elēna "pārmet" Monikai un Herardo, ka šie viņu nodevuši, ja pati pirmā to pašu vairākas reizes nodarīja savai tantei. Kā saka - viss dzīvē atgriežas, bet viņa, kā jau tipiskais ļaundaris, to nesaprot :D

0

205

123. Akk..tāda intriga par to, ko Monika tagad iesāks!! Cik forši, ka Horhem ir piekļuve mājai un ka meitas uzticas viņam. Bet vismaz viņš jau noklausījās, ka Elēna un Lorēna zina par slepeno istabu.
Tik nežēlīgi Kamilla padzina Moniku..un beigās izskatījās, ka Emiliāna arī uzķērās.. Kā gaidu, kad šīs uzzinās, ka Elēna noslepkavoja abus viņu vecākus.

0

206

0

207

125. Negaidīti.. Es biju pārliecināta, ka Elēna grib nogalināt Moniku un kad uzdeva Pačuko dabūt indi, biju droša, ka tas domāts Monikai. Nabaga Emiliāna.. Tik stulbi, ka gan jau Kamilla sāks vainot Moniku notikušajā. Bet pēdējais laiks, lai šī saindēšana atmodina Monikā zvēru un viņa arī sāk sakarīgi rīkoties! Turklāt viņai ir tik daudz sabiedroto. Monikai steidzami vajag Gabrielas Suaresas konsultāciju :D
Tie Adrianas pārmiesojumi gan galīgi neiespaidīgi.. Katru reizi kā salietojusies smaida un izrunā "Diego" vārdu. Varēja jau kaut ko izdomāt. Pirmajās sērijās bija foršāk, kad viņa sapņos nāca un lūdza, lai Diego palīdz viņai un tml.

0

208

0

209

0

210

Līdz 125.

Es beidzot arī esmu daudzmaz iedzinusi, un ir daudzmaz interesanti skatīties. :D
Pilnīgi piekrītu aNgeL - man arī bija liela trauma, kad Elēna atklāja slepeno istabu, kas nozīmē, ka Monikai vairs nebūs iespēju tēlot spoku un spiegot utt :( Protams, interesanta tā drāma, kas ap to sacelta, Kamilas skarbums pret Moniku utt. Elēnai ļoti veiksmīgi izdevās uzburt nekrietnas krāpnieces tēlu Monikai - un tā jau no malas tiešām var ļoti aizdomīgi izskatīties, īpaši, ka tur tās dienasgrāmatas, varēja uzzināt daudz ko slepenu par ģimeni. Vienīgi istabas zināšana cilvēkam no malas gan ir "loose end".
Njā, žēl kaut kā, ka beigās Monikai nāksies aiziet - citu variantu jau nav. Skaidrs, ka Adrianai būs jāatgriežas, nevar viņu "atmest" - un Diego ir pelnījis atgūt savu mīļoto. Bet jā.. gribētos arī, lai Monika var palikt pie saviem mīļajiem.. un būtu tiešām forši, ja viņa ar Horhi saietu, jo viņš tā ir viņu mīlējis visu laiku. Patiesībā kaut kā skumjš pavisam viņa stāsts - uzvarēja derībās, bet brālis tik un tā iekaroja mīļoto, un beigās vēl tas brālis Moniku krāpa un nemīlēja acīmredzot tik ļoti, cik vajadzēja... :/
Par Herardo es vsp negribu izteikties... tāds losis!!! Kā visu laiku attiecas, it kā viņa sakars ar Elēnu nekas nebūtu bijis un ka viņas palikšana stāvoklī ir negadījums un vsp neskaitās. Un tai pašā laikā pārmet Monikai izdomātas attiecības ar Diego un taisa scēnas. Nu tāds kretīns!!! Kaut kā ļoti šim aktierim neveicas ar lomām pēdējā laikā.
Nabaga Emiliana!! Elēnas ļaunums pret viņu ir vienkārši šausminošs! :( Bet tagad tāda jocīga situācija, kad Elēna stāvoklī - jo viņa ir tāda varone, kurai pienāktos beigās mirt manā izpratnē. Bet nedzemdējusi nedrīkst mirt - manā izpratnē. Kas nozīmē,ka tur vēl mēnešiem 8iem būtu jāpaiet, līdz "drīkst" nomirt. Nu ok, sliktākajā gadījumā 6iem, priekšlaicīgas dzemdības utt :D Interesanti, kāds būs risinājums tur... jo bērniņš jau nav vainīgs.. :( (ja vien es nepalaidu garām info viltošanu :D )

0

211

Yey, komentārs :D :D
Man kaut kā liekas, ka Elēna tomēr nav stāvoklī vai arī kaut kas tur slēpjas tā vai tā.. Jo kad viņa taisīja tās analīzes ar Herardo, tad tāda dīvaina sejas izteiksme viņai bija. Un vispār nekā citādi neparādās, ka viņa stāvoklī..Man šķiet, ka viņa pat turpināja kaut kādas tabletes dzert un tikai pārējo priekšā pietēlojusi, ka viņai nelabumi un tml. Bet tad jau redzēs.. Tomēr nežēlīgi pret bērnu, ka viņam abi tādi vecāki, ja viņa tiešām ir stāvoklī.. Un kur tad beigās to bērnu liktu? Elēna toč vai nu mirs vai būs cietumā, vai pat drīzāk psihenē, Herardo īsti ar nevar brīvs vai dzīvs palikt.. Monikas ar nebūs.. Adriana tak ar Diego bērnu neņems :D Kamilla ar Rikardo arī nēe.. a Elēnas mātei arī bērnu nevar uzticēt. Utt utt utt.. Šausmas, cik traģiski ar visiem šiem varoņiem :D

Paloma написал(а):

Patiesībā kaut kā skumjš pavisam viņa stāsts - uzvarēja derībās, bet brālis tik un tā iekaroja mīļoto, un beigās vēl tas brālis Moniku krāpa un nemīlēja acīmredzot tik ļoti, cik vajadzēja... :/

Vai ne? Visu dzīvi nodzīvoja skumjās.. Viņš pelnījis happy end. Man gan izskatās, ka viņš varētu saiet ar Selmu.

Paloma написал(а):

kas nozīmē, ka Monikai vairs nebūs iespēju tēlot spoku un spiegot utt

Njāa.. bet tajā pašā laikā līdz ar tekošajiem notikumiem....nu ok.. neko neteikšu pagaidām :D Gan jau drīz tiksi klāt :D

0

212

129.

Ai, es šito vairs nevaru izturēt! Es Elēnu pati savām rokām varētu nomušīt!!!  :'(  :'(  :'( Nabaga Emiliana! Nu kā var tā bērnam darīt pāri? Cik vājprātīgai jābūt??? :( Es ceru, ka drīz šis atrisināsies, jo man reāli tik smagi skatīties :(

0

213

Paloma написал(а):

Ai, es šito vairs nevaru izturēt! Es Elēnu pati savām rokām varētu nomušīt!!!

Vai ne?? Vispār visvairāk besī tādi ļaunie, kas dara sliktu, bet citiem saka, ka nav vainīgi un tēlo baltās aitas.
Bet nu interesanti, cik krutai indei jābūt, lai vispār neviens viņu nevarētu atrast analīzēs.

0

214

133.

aNgeL написал(а):

Njāa.. bet tajā pašā laikā līdz ar tekošajiem notikumiem....nu ok.. neko neteikšu pagaidām  Gan jau drīz tiksi klāt

Hihi, sapratu, par ko Tu runāji :D Reālā spokošanās super! Herardo tāds pavisam pārdomās par dzīvi - tas tik interesanti, kā telenovelēs jāizgrozās, lai atklātu varoņa iekšējo pasauli. Ernesto viņam vairs nav, ar ko runāt, tad nu randomā dvēseles kratīšana ar Lorēnu. :D Un Elēna panikā - tā viņai vajag!!
Tik forši bija, kā Diego izglāba Emilianu! :)
Pat nezinu, ko teikt par Adrianas atgriešanos... savā ziņā interesants pagrieziens, īpaši īstās spokošanās dēļ, bet kkā besīgi, ka šobrīd tik ļoti Monikai vajag būt ar meitām un cīnīties. Bet man ļoti patika, kā Adriana skatījās Monikas video :)

0

215

Paloma написал(а):

Reālā spokošanās super!

Tas tik dīvaini, ka ieliek tādu īstu spokošanos telenovelē :D Bet jāa.. stilīgi :)

Paloma написал(а):

Tik forši bija, kā Diego izglāba Emilianu!

Vai ne? Un vienlaicīgi tik besīgi, ka Lorēna padzina viņu un tie apsargi arī. Tāpat kā vienmēr padzen Moniku/Adrianu..Pareizi Emiliana dara, ka dusmojas uz Lorēnu.

Paloma написал(а):

Pat nezinu, ko teikt par Adrianas atgriešanos... savā ziņā interesants pagrieziens, īpaši īstās spokošanās dēļ, bet kkā besīgi, ka šobrīd tik ļoti Monikai vajag būt ar meitām un cīnīties.

Jāa.. no vienas puses interesanta ir visu reakcija uz Adrianu un Adrianas uz pārējiem, bet tajā pašā laikā gribas Moniku, kurai jāglābj meitas! Lai gan viņa jau visu telenoveli tā arī nespēja neko izdarīt..

Paloma написал(а):

Bet man ļoti patika, kā Adriana skatījās Monikas video

Man arī :) Uzreiz tāda sakarīgāka palika :) Man jau liekas, ka Adriana pati izlems aizdot atpakaļ ķermeni Monikai...

0

216

aNgeL написал(а):

Man jau liekas, ka Adriana pati izlems aizdot atpakaļ ķermeni Monikai...

Jāa, es arī par to iedomājos. Un tas būtu ļoti jauki no viņas puses :)

Ai, Lorēna vispār ir tracinoša varone. Savu kompleksu dēļ tagad tik traki Elēnas pusē. Ak jā, atcerējos par momentu, ka Elēna izrādās pielaida to uguni toreiz bērnībā, par ko tā pārmeta Lorēnai... o.O Nē, nu es saprotu, ka nav forši, kad māte dzērāja, bet tas nekādi neattaisno Elēnas psihisko nelīdzsvarotību jau no bērnības......

0

217

Nu jāa.. Būtībā jau Elēnas psihiskā veselība un ļaunums arī nācis no tā, kādos apstākļos bija bērnībā.. ka māte dzēra un vēlāk vispār nācās bez mātes palikt.. Un katrs jau laikam savādāk uztver nonākšanu tādā situācijā, kā Elēna sākot dzīvot pie Monikas.. Droši vien viņai vienmēr gribējās būt Monikas meitu vietā, jo jutās kā ēna, lai gan nepamatoti. Nu tā vai tā Lorēnai ir vislielākā atbildība par to, ka viņas meita izauga par slepkavu. A šī vēl turpina savu meitu aizstāvēt..

0

218

aNgeL написал(а):

Nu tā vai tā Lorēnai ir vislielākā atbildība par to, ka viņas meita izauga par slepkavu. A šī vēl turpina savu meitu aizstāvēt..

Nu tāpēc arī turpina aizstāvēt, ka jūtas vainīga par to, kāda viņa ir, un ar to laikam attaisno viņu.

aNgeL написал(а):

ka māte dzēra un vēlāk vispār nācās bez mātes palikt..

Bet es kko miglaini atceros, ka vienbrīd atklājās, ka Elēna speciāli gribēja tikt pie Monikas dzīvot greznu dzīvi utt, nevis to, kāda bija ar māti. Bet nu jāa... viņai nepietika ar to vien.

Jebkurā gadījumā, lai kāda bērnība, es uzskatu, ka tas nav attaisnojums kļūt par tādu monstru, kāda ir Elēna...

0

219

Bet man patīk, kad ir tā, kā piem. šeit - Elēna domāja, ka nogalinās Moniku un būs laimiga ever after ar Herardo, uzņēmumu, māju utt.. Bet tieši otrādi viņas dzīve kļuva vēl nelaimīgāka. Elēna tā arī nesapratīs, ka ar savu ļaunumu zaudējusi visas iespējas dzīvot mīlošā ģimenē.

0

220

147. Retā sērija, kurā Herardo ir sakarīgs :D Forši, ka uzzināja, ka Elēna bija tā, kas lika nogalināt Ernesto. Varbūt tas beigās palīdzēs viņam piekrist palīdzēt Monikai iesēdināt Elēnu cietumā. Bet cik forši redzēt Herardo tik niknu! Elēna vispār zaudē visus.. nekur vairs neviens viņu negrib. Man patīk kā Horhe pateica, ka netic viņas asarām.. Bet gan jau viņš arī izrādīsies viņas tēvs, lai kā man to negribētos.. Bet skaidrs jau, ka scenāristi grib visu dramatizēt.
Monika arī malacis - tā riktīgi pasaka acīs kaut ko Lorēnai un Elēnai. Bet tajā pašā laikā viņa neko nedara un tas ir kaitinoši.. Nabaga Emiliāna.
Cerība ir uz Susanu, ka atjēgsies un nolems palīdzēt Emiliānai.
Un kad beidzot nāks gaismā, ka Elēna nogalināja arī Estebanu? Vispār tik aizmirsts tas izskatās.. Kāda jēga to atklāt piem. pēdējā sērijā? Gribas lai Selma uzzina ātrāk un arī kaut kā grib rīkoties.
Jau tik maz sēriju palika.. Jau tā kā laiks, lai visi saprot, kas ir Monika. Savādāk skraida vislaik tikai pa slimnīcām bezjēgā visi..

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » En otra piel (Telemundo, 2014)