Beidzot atkal iedzinu!
Jā, drusku rodas sajūta, ka beigas tuvojas. Vismaz Herardo sakarīgāks paliek. Eh, bet ma nviņa žēl palikās pat kkā.. ok, viņš tāds lupatīgs, bet smaga dzīve viņam, ka sapinās ar Elēnu - tik bīstamu un psihiski nenormālu.
Aaaa, Monika ko tiešām paties;ibu grasās teikt Herardo?!?!?! Būtu kruti, ja tā! Protams, ka man vajadzēja iedzīt un izbeigties sērijām tieši pie šīs
Ak, un kāzas bija super - Monika tik skaista
En otra piel (Telemundo, 2014)
Сообщений 221 страница 230 из 230
Поделиться22121.09.2014 16:31
Поделиться22325.09.2014 07:58
Ai, man ļoti patika 149. - kā Monika pateica patiesību Herardo - klavierspēle, viņas vārdi, utt. Un vispār tā visa viņu saruna pēc tam! Tāda smeldzīga sajūta man rodas par viņu attiecībām... priecāšos, ja viņi atvadīsies kā draugi, nevis ienaidnieki, kad Monika dosies prom.
Поделиться22426.09.2014 08:18
kā Monika pateica patiesību Herardo - klavierspēle, viņas vārdi, utt. Un vispār tā visa viņu saruna pēc tam! Tāda smeldzīga sajūta man rodas par viņu attiecībām... priecāšos, ja viņi atvadīsies kā draugi, nevis ienaidnieki, kad Monika dosies prom.
Jāā... Tiešām smeldzīgu sajūtu visa šī saruna bija atstājusi. Un tāds kā miers starp abiem, bet galīgi tajā visā nebija kaut kā no kaislības..Galīgi telenovele nav par viņu mīlestību un pat nerodas sajūta, ka tiešām ir mīlējuši viens otru. Bet forši, ka viņa spēlēja dažādas melodijas no dažāiem notikumiem, lai parādītu, kas viņa ir.
Поделиться22526.09.2014 08:24
151. Tas gan ir negaidīti, ka Herardo nomira un vēl pāris sērijas pirms fināla. Bet arī.. lai gan Monika un Herardo 5 min stāstīja viens otram, cik ļoti mīl viens otru, drīzāk bija sajūta, ka atvadās draugi. Bet tas viss tik skumīgu sajūtu atstāja, jo ļoti žēl palika Herardo - viņam tiešām bija nožēlojama dzīve..
Bet no sižeta puses man patika, kā tas viss tika pasniegts - ka Herardo visādos veidos mēģināja panākt Elēnas atzīšanos, bet kad nevarēja, tad sāka izaicināt viņu un lai gan atzīšanos tā arī nedabūja, bet toties tāpat dabūja video pierādījumu, ka viņa ir slepkava, izšaujot uz viņu pašu..
Поделиться22626.09.2014 23:20
Jāā... Tiešām smeldzīgu sajūtu visa šī saruna bija atstājusi. Un tāds kā miers starp abiem, bet galīgi tajā visā nebija kaut kā no kaislības..Galīgi telenovele nav par viņu mīlestību un pat nerodas sajūta, ka tiešām ir mīlējuši viens otru. Bet forši, ka viņa spēlēja dažādas melodijas no dažāiem notikumiem, lai parādītu, kas viņa ir.
Man gan radās sajūta, ka bija mīlējuši viens otru, bet starp to posmu un šo brīdi tik daudz kas noticis starp viņiem un tām jūtām, ka tur vairs nav vieta tādai kaislībai. Tikai smeldzei par kko bijušu skaistu un zaudētu. Kkā tā.
Поделиться22727.09.2014 16:56
153.
Kā jau sen bija paredzams, Elēna sajuka prātā. Galvenais, ka pati domā, ka ir pie pilna prāta
Tik jauks beigās Emiliānas un Monikas apskāviens..Bet vai tiešām tagad viss un Monika vairs neatgriezīsies? Ņemot vērā, ka palika tikai viena sērija, tad varētu būt arī tāa..Bet tad sanāk negodīgi attiecībā pret visiem pārējiem varoņiem un Moniku pašu - gribas tomēr lai visi, ieskaitot Kamillu, saprot, ka Monika ir Monika un lai var atvadīties..
Bet arī šeit pēdējā sērija gan jau būs bez vardarbības, jo visi ļaunie saņēmuši pēc nopelniem. Tas ir labi, ka nevilka līdz pat beigām visu to action. Bet vienlaicīgi nav arī sajūtas, ka pēdējā sērija būs baigi interesanta. Bet tāpat dīvaina sajūta, ka tas viss beigsies..
Поделиться22830.09.2014 15:58
Fināls.
Skumīga sērija.. Visu laiku Emilianas dēļ nācās raudāt kopā ar viņu. Bet viņa ir mana mīļākā varone šajā telenovelē.
Tik aizkustinoša Monikas, Kamillas un Emilianas beigu aina! Un tik smagi, ka neko tur mainīt nevarēja un Monikai bija jāaiziet.
Man patīk, ka Emilianai izveidojās saikne arī ar Adrianu.
Vispār jau šīs telenoveles beigas patika daudz labāk nekā ECDD, jo Adriana ar Diego ir daudz sakarīgāki nekā Kantalīsija ar Salvadoru. Īstenībā jau beidzās vienādi, bet var just, cik liela nozīme ir tam, kādi ir varoņi, lai spētu pieņemt tādu iznākumu.
Prieks, ka visi ir laimīgi. Vienbrīd likās, ka Susanu arī gaida sliktas beigas, piem. Elēna viņu nogalinās, bet prieks, ka viņa labojās.
Elēna saņēma sev atbilstošu sodu - tomēr ļaunāk par cietumu viņai ir tas, ka jādzīvo mūžīgi ar Monikas Serrano rēgu.
Поделиться22901.10.2014 07:40
Marija Elisa atvadās no telenoveles un savām varonēm:
"Tengo una nostalgia increíble de Mónica/Adriana. Aprendí tanto de ellas... Me enriquecieron como persona, la magia de sentir amor de Madre sin serlo, poner a volar la imaginación personificando un alma en un cuerpo ajeno, la sintonía absoluta con mis compañeros actores. Y sobre todo, sentarme ahora a escuchar sobre cómo removimos hasta las lágrimas a quienes nos vieron en el último capítulo. Poder afectar y transportarlos de esa manera, sumergirnos juntos en ese Universo Paralelo, es una aventura que nunca olvidaré. Gracias por un año tan especial...."
Поделиться23004.10.2014 15:31
Kaut kā man nepatika, kā to visu izdarīja... Ka Monika aizgāja priekšpēdējās sērijas beigās, Adriana atgriezās, tad pagāja divi mēneši, un tikai tad izdomāja dot Monikai atvadīties - un cik vienkārši tas pēkšņi sanāca.
Bet tā jau tā pēdējā Monikas aina ar meitām ļoti skaista un aizkustinoša
Pilnīgi piekrītu aNgeL, ka šeit beigas daudz loiģiskākas kā ECDD, jo šeit bija pamats Adrianai un Diego būt kopā - viņus nedrīkstēja tā izšķirt. ECDD bija totāla neloģika....
Un kaut kā par spīti visam, man patīk doma, ka Monika varētu tagad būt kopā ar Herardo..