Skatos katru sēriju, bet neesmu publicējusi komentārus, jo esmu diezgan slinka uz komentēšanu. Ir smagi uzteikt sajūtas komentārā, jo tad ārkārtīgi plaši jāraksta. Kopumā šodien tik dramatiska sērija un tas fināls kā Adriana/Monika pamodās morgā un pārējie tādi šokā, viņai tieši taisījās veikt sekciju. Es raudāju līdzi kad meitas ieruadzīja Moniku mirušu, tik skumji tādi momenti, tas atsauc atmiņā savus mīļos, kas ir aizgājuši no šīs pasaules. Izskatījās, ka Herardo ir iemīlējies Monikā, un viņš tomēr izlēja to glāzi ar indi, un kā skatījās spogulī, sirdsapziņa viņam neatļāva un brīdī kad ieraudzīja Moniku mirušu viņš bija šokā, redzams ka pārszīvoja tajā brīdī. Bet kopumā pēc tam viņš kaut kā vienaldzīgs izskatījās kamēr pārējie raudāja, bet tomēr man likās, ka viņš juta, kaut ko pret Moniku un vēl tie vārdi, kad viņš aizkustinoši teica, ka atcerēsies brīžus ar viņu kā vislabāko savā dzīvē(vārds vārdā neatceros to tekstu, bet uz to pusi). Un kā suns juta, kas notiek ar Moniku, dzīvnieki ir ļoti jūtīgi, viņiem ir pārdabiskas spējas. Bet interesanti, ka Elena neatklāja Herardo, ka ir nogalinājusi Moniku. Bet viņš viņai pārmeta, tā ka kopumā viņš nav līdz galam ļauns, vismaz šobrīd nav. Smagi, man patīk Horhe un patīk arī Davids, bet abi nevar būt vienlaicīgi abi labie, galvenie varoņi Bet interesanti kā notiks beigās, vai nebūs tā, ka Monikas dvēsele pametīs Adrianas ķermeni, un atgriezīsies tikai Adriana(tā notika ECDD) vai arī paliks uz visiem laikiem(tur galvenā varone beigās šķiet gaidīja, vai teica, ka gaidīs meitiņu un man toreiz radās tāds priekšstas, kā tā otra dvēsele tajā bērnā atdzimtu), kā tas bija La venganza.
Bet tādas telenoveles un vispār tēmas kopumā man liek aizdomāties, kas notiek pēc nāves, varbūt, mēs visi reinkarnējamies jaunā dzīvībā, bet tikai neatceramies savu iepriekšējo dzīvi?!