Man gribas nokomentēt to baseina brīdi tomēr Nezinu, varbūt, Monikai ir ieradums peldēties kailai, bet nu tomēr, peldēties kailai tur, kur jebkurš var ieraudzīt un vēl otrkārt, ja to dara vēl cilvēks ne no ģimenes, bet gan no personāla man liekas dīviani Un Monika vēl tādā šokā, ka Herardo viņu ieraudzīja, bet nu sorry, tur drīzāk būtu šoks, ja neviens neiraudzītu Un jā, Monika tāda pa gaisu, ļoti labestīga, bet tagad to vēl var saprast, viņa atkal kopā ar savu mīļoto ģimeni un Herardo, kurā līdz ausīm iemīlējusies, kad visu uzzinās, tad gan viņa pārvērtīsies, piem, kad viņa bija bordelī, tur gan varēja redzēt viņas nopietnumu un izveicību.
Mani Valērija sāk kaitināt patiesībā, es ceru, ka tā nebūs, bet man aizdomas, ka viņa samīlēsies Diego. Man tagad ir dillema, man patīk Monika gan ar Herardo, gan ar Deigo. Ar Herardo, jo ar viņu viss vizuālais izskats un ķīmija liekas super, bet pats Herardo kā varonis, gan nekur neder. Bet Deigo gan izskatīgs, gan kā cilvēks labs.
Bet tas gājiens ar vēstules iemešanu un paziņošanu, ka tas tiesnesis ir mēsls, man likās tik bērnišķīgs gājiens tomēr. Tur vajadzēja uzreiz augstāk visu jau darīt, aizsūtīt vēstuli viņa priekšniekiem un sarakstīt tur visvisādus faktus, lai viņu iznīcinātu, vai kaut vai Monikai ar Selmu izspēlēt to, ko izpēlē Herardo un Elenas komanda, nofilmēt visu un aizsūtīt tālāk.
Un tā Elena izrādās ir ne tikai Monikas, bet arī viņas vīra slepkava, es tomēr brīnos kā viņa vēl nav atklāta pa šo laiku, jo piekrītu, viņa no malas vien izskatās ļauna, un vispār man viņa ļoti nepatīk. Brīnos, ka viņu vienmēr pieķer tā kalpone, bet pārējie nē. Un vēl Harado ar Elenu ir tik nepiesardzīgi un neskaitot to, ka mājā kopā pavada laiku, kur jebkurš var pieķert, bet to dara arī nekur citur kā baseinā, nezinu vai nu idioti, vai arī ķer kaifu no adrenalīna, ka kāds var pieķert.
Отредактировано mmaarriiaa (15.03.2014 16:22)