TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » En otra piel (Telemundo, 2014)

En otra piel (Telemundo, 2014)

Сообщений 161 страница 180 из 230

161

selfiji :D

0

162

mmaarriiaa написал(а):

Lai kā man patiktu Horhe, Herardo man nepatīk, lai nu kā uz viņa sirdsapziņas arī ir Estebans.

Pēc visa, kas ar Herardo notiek tiešām nevar paredzēt, kādas viņam būs beigas ar Moniku.. Ļoti daudz nāvju uz viņa sirdsapziņas, lai gan ar savu roku tikai viena paveikta.. Un kā viņš melo acīs skatīdamies.. Šodienas sērijā arī nokaitināja, kā atnāca pie Monikas un tik vienkārši sāka viņai sacerēt pasaciņu par to, kā Elēna dabūja to rokassprādzi. Labi, ka Monika netic (lai gan no otras puses viņa tik naiva, ka gandrīz vai brīnums, ka tā).

mmaarriiaa написал(а):

Es gribu, lai Monika pamaina vizuālo stilu, kā Adriana aktrise izskatījās tāda jauneklīga, bet šāda tik vecīga, garlaicīga, nu tiešām kā 50 gadīga 30 gadīgas ķermenī, saprotu, ka tā vajag, bet gribu pārmaiņas.

Cerams, ka drīz.. Emiliana jau arī sāk viņai pieminēt, ka varētu jauneklīgāk ģērbties..Man šķiet, ka pamazām tas jau ved uz pārmaiņām.

Forši, ka ielika to mistisko ainu, lai gan tik dīvaini. Tā jau ļoti intriģējoši, ka Diego sapņoja par Adrianu un Lupe no rīta pasaka, ka viņa tur bijusi. Bet neloģiski šķiet, ka Lupe varēja redzēt Adrianu.

0

163

0

164

62. Šī gan ir spriedzes pilna sērija!! Bet vismaz tagad noteikti Monikas team jāsaprot, ka Karloss ir saistīts ar Estebana nāvi. Nabaga Herardo gan iekrita. Interesanti, kādu paskaidrojumu sniegs..un vai Karloss uzzinās Estebana identitāti.

0

165

64.sērijas beigas!OHH! beidzot!!!

0

166

Akkk.. tā ir jaunākā sērija, ja? :D Nu paldies.. tagad man intrigā jāgaida līdz vakaram, lai ieraudzītu "beidzot" :D :D

0

167

aNgeL написал(а):

Akkk.. tā ir jaunākā sērija, ja? :D Nu paldies.. tagad man intrigā jāgaida līdz vakaram, lai ieraudzītu "beidzot" :D :D

Jā tā ir jaunākā. Bet ir vērts gaidīt. Vismaz daļiņa no sen gaidītā notiks, bet kopumā jābūt vēl vairākiem "beidzot" momentiem ,kas ievilkušies uz 64 sērijām.

Отредактировано mmaarriiaa (22.05.2014 14:08)

0

168

Ha ha, es jau tik ilgi gaidu, ka līdz vakaram šķiet pārāk ilgi :D Bet nu jāa.. galu galā, ja jau ir otrās daļas etapa reklāmas, tad skaidrs, ka viss uzzināsies.. Bet no otras puses tā jau forši, ka pakāpeniski uzzina, nevis uzreiz, lai gan tas kaitina :D

0

169

Bij jāskatās vesela garlaicīga sērija, lai tiktu pie foršām beigām.. Pēc tādām beigām nenocietos un noskatījos arī avanci.. Ahh.. neticami, ka tas notika!! Ka viņa uzzinās pašu svarīgāko!! Gribu ātrāk sēriju!!
Domājams, ka viņa tagad nedos Elēnai Selmas adresi..cerams. Un interesanti, vai dzirdēs vēl kaut ko..

0

170

65. Super! Veselas 2 lietas kuras tāāāa gaidīju! Monika uzzina, ka Elēna viņu nogalināja, un Monika sāk visus biedēt ar klavierspēli! Tikai nez cik tas viss loģiski...jo šitā jau var atrast slepeno istabu. Elēna jau tāpat aizdomīgi skatās uz to grāmatu plauktu un jauno Moniku. ECDD tomēr tās klavieres bija kabinetā un Pedro vienmēr laicīgi noslēpās. Un nevienam vispār nekad nebija baigo aizdomu pret Salvadoru. Viņs likās dīvains, bet tas arī bija viss it kā..
Gribu, lai Monika ātrāk visu Selmai izstāsta. Interesanti, ko darīs.. kā sargās meitas utt..

0

171

Rikardo & Kamillas dziesma (tikai tagad uzrakstot šo vārdu kombināciju, sapratu, ka man tā asociējas ar pavisam citu telenoveles pāri)

0

172

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10410927_1493342320879604_8877003242706551804_n.jpg
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10352204_1493342300879606_1519612255157553700_n.jpg

0

173

55

Eh, tik žēl Monikas :( Nepietiek, ka atklāja patiesību par Herardo, vēl arī pirmais vīrs krāpis viņu... :( tādas vilšanās...
Un Herardo man sāk riebties... tik atklāti melot acīs skatoties! Labi, ka Monika netic nevienam viņa vārdam!
Tik pēkšņi viss ar to tiesnesi notika :D bet nu cerams, ka viņš tiešām vairs neapdraudēs Kamilu un Emilianu, un vsp nevienu..

0

174

Yey, komentārs :D

Paloma написал(а):

Un Herardo man sāk riebties... tik atklāti melot acīs skatoties!

Ha ha..beidzot :D

Paloma написал(а):

Tik pēkšņi viss ar to tiesnesi notika  bet nu cerams, ka viņš tiešām vairs neapdraudēs Kamilu un Emilianu, un vsp nevienu..

Tas skan gandrīz ļauni, ņemot vērā visu, kas ar viņu tālāk notiek. :D

0

175

28. maija sērija.

Monika tik jocīgi izskatījās, pavedinot Herardo. Reāli izskatījās pēc pirmā tml pavedināšanas mēģinājuma :D Bet arī nedaudz dīvaini..Jo tā vienā mirklī nevar mainīt sevi un piespiest tā uzvesties. Interesanti, ko viņa tur plāno darīt. Baigi forši, ka ķērās pie iebiedēšanas..klavieres, lelle.. cerams, ka tā turpinās! Nabaga Elēna..grib atmaskot Moniku, bet ka tik tā atmaskošana nepavēršas pret viņu pašu :D
Kamilla ir kaut kāda aita..Tik kaitinoša.

0

176

59.

Ai... tik negodīgi par Estebanu :( :( :(
oo.. jokaini, ka arī tā mājas saimniece redzēja Adrianu... o.O
Nu kad beidzot Monika pieņems, ka Elēna ir ļaunā??? Cik viņai to saka un saka, bet viņa negrib redze't..

0

177

Ha ha.. cik pazīstamas sajūtas :D Par laimi man vairs nav tā jābesās :D

0

178

aNgeL написал(а):

60. Oo..cik foršas beigas!! Viens no gaidītajiem brīžiem. Nez tagad Monika saliks 1+1? 
Nabaga Selma.. Bet aktrise tik labi notēloja šo telefona zvanu. Tieši kā man patīk tādās ainās. Ak..bet nevaru samierināties, ka šitā viss beidzās Estebanam.. Ceru gan, ka tas liks Monikai un Selmai pakustēties vairāk.

Jāaa, tik labas beigas, ka es pat ienācu nokomentēt! :D Tagad jau toč vajadzētu visu saprast. Un ja Herardo turpinās liegties... pa purnu šitādam! Man gan joprojām gribas pasapņot, ka viņš nāks pie prāta, sāks pārdzīvot visu slikto, ko sadrījis, visas nodevības, tiešās un netiešās slepkavības, vēlēsies mainīties, bet Monika, protams, vairs negribētu neko par viņu zināt... Nu tādā dramatiskā garā.
Bet vispār Horhem kaut kā pēdējās lomas tādas nožēlojamas - tieši tēlu ziņā, kaut kādi lupatas un ķēmi...

Par Selmu es gandrīz apraudājos :( :( :( man gan maza cerībiņa, ka Estebans dzīvs pēc tās mafizoi sarunas, ka Karloss apšauba tā otra spēju noteikt, ka beigts :D bet nu... nez vai :(

mmaarriiaa написал(а):

Es gribu, lai Monika pamaina vizuālo stilu, kā Adriana aktrise izskatījās tāda jauneklīga, bet šāda tik vecīga, garlaicīga, nu tiešām kā 50 gadīga 30 gadīgas ķermenī, saprotu, ka tā vajag, bet gribu pārmaiņas.

Jāa! Ceru, ka tas notiks! Šajā sērijā jau bija komentāri, kas par to varētu liecināt. Neteikšu gan, ka man ļoti patika šī Ailīnas kleita, bet nu... ideja ir pareiza- ģērbties jauneklīgāk :D

0

179

Ah, noskatījos to "Nueva etapa" reklāmu un reāli atgriezās iedvesma turpināt skatīties!!! :D Beidzot būs mistiskā klavierspēle?! :love:

0

180

75.  Super!! Cik Monika forši biedē Elēnu :D Gaidu, ko viņa jau tālāk sadomāja uz viņas dz. dienas ballīti :)
Tas Herardo gan apnicis ar nemitīgo skraidīšanu pakaļ Monikai. Vispār tāds lieks personāžs liekas, lai gan būtībā jau viņam svarīga loma.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » En otra piel (Telemundo, 2014)