Tā taču nav tās 15 gadu ballītes kleita?
Domāju, ka ir gan, jo diez vai jau ir uzņemt stik daudz, lai tā kleita būtu no tās balles, kur Mariju del Karmenu kronēja par ciema skaistāko sievieti, bet,varbūt, par kaut ko citu kronēja, bet fakts, ka toreiz viņai kronis bija galvā Bet šeit galvā kronis Zurijai nav, tāpēc vēlk uz 15 gadu ballīti. Protams, pēc 15 gadīgas viņa neizskatās, krietni vecāka, drīzāk pēc līgavas. Arasēlijas varone uz 15 gadu balli bija tādā meitenīgākā izskatā, ar vainadziņu un princeses kleitu. MAn Surijas kleita izskatās nedaudz par pieaugušu priekš 15 gadīgas meitenes, jo augšdaļa viņai šķiet ir no caurspīdīga tīkliņa materiāla, kur mirguļi aizsedz krūtis, varbūt,kļūdos un tā ir vienkārši miesas krāsā, bet, ja salīdzina ar to kā mūsdienu jaunatne ģērbjas 15 gadu vecumā, tad Zurijai "mūķenes" tērps. Bet vispār tās princešu kleitas skaistas, man arī kādreiz gribētos uzvilkt tādu kleitu un sajusties kā princesei, tikai nav vēl bijis tam piemērots pasākums
Ja vien Marka vietā būtu kāds cits, es, iespējams, pat gribētu paskatīties, bet intereses pēc aci iemetīšu.