Tas ir murgs, Fausto Diānai izgrieza acis un Diāna izdarīja pašnāvību, ir tomēr robežas telenovelēm, man nepatīk, kad aiziet tik tālu, pat arī, ja ļaunais varonis, kurš sodu ir pelnījis.
Que te perdone Dios..Yo no (Televisa, 2015)
Сообщений 81 страница 97 из 97
Поделиться8208.07.2015 19:02
Jā, zinu :S Negribēju traumēt nevienu forumā, tāpēc neliku video. Un pati arī neskatījos.
Поделиться8312.07.2015 21:33
Ja telenovele ietu vēl mēnesi laikam būtu nomiruši visi varoņi. Pēdējās sērijas tikai slepkavības un vardarbība, laime dažas sekundes. Telenovelei sekoju ļoti pavirši, tikai pēdējās sērijas pavēroju, bet neskatījos to sēriju, kurā bija Diānas mocīšana un nāve. Zurija kā vienmēr burvīga, viņa katrā lomā kā cits cilvēks un vēl ļoti gribas uzslavēt Fernando Valenciu, kurš šajā telenovelē atklājās lieliski kā aktieris, viņa labākā loma. Lai gan Zurija un Marks bija jauki, un vienu brīdi man likās ok, bet es viņiem nenoticēju, lai gan abi aktieri labi, viņu jūtas nešķita īstas, nebija vajadzīgās ķīmijas, varbūt vaina tajā, ka ir ar ko salīdzināt, ar Araseliju un Feru. Man patika, ka šajā telenovelē nenomira dakteris, bet palika kopā ar Renatu, patika, tas, ka Abigaila ar patiesu laimi pieņēma Renatu kā māti, nevis sapsihojās kā Marija del Karmena, Abiagaila loģiski saprata, ka Renata ziedojās viņas dēļ, bija precēta ar tādu perversu pretekli kā Fausto. Man patika kā Abigaila visu laiku centās iedrošināt Renatu, lai viņa atzīstas, ka ir viņas māte, ka viņu nenosodīs, ka viņai spēs piedot visu. Patika arī tas, ka šajā versijā nebija tā kā abrazame, ka Fernando varonis uz gadu pazuda un tikai tad atgriezās pie mīļotās(lai gan var arī saprast, ka visu notikumu bija tik daudz, ka gribējās aizbēgt no visa), šeit tā nebija, patika arī tas, ka pēdējās sērijās galveno varoņu starpā bija romantika, arī labi bija tas, ka Diego nenomira kā Montero varonis no nelaimīgas mīlestības, vismaz tā nāve nebija Abigailai uz sirds kā tas bija Marijai del Karmenai. Man nepatika, ka arī šajā versijā nomira galvenā varoņa māte, šeti bija dzīva līdz pēdējai sērijai, un man ļoti nepatika, ka viņu nejauši nogalināja tieši labais Diego, gribot nogalināt Fausto. Man nepatika, ka arī šajā versijā galvenais ļaunais vienkārši mira, netika cietumā iesēdināts, nekas tāds, vismaz Abrazame Federiko kādu laiku bēguļoja, bet šeit Fausto visu laiku bija vara un tad vienā brīdī viss beidzās, zinot visu, ko viņš darīja, tik mazs sods. Man daudz labāk patika kāzas Abrazame, kuras notika pie pasakainā ūdenskrituma. Pasekojot līdzi telenovelei man radās iespaids, ka šeit bija daudz kas mainīts no oriģināla, vienlaicīgi es sapratu, ka maz ko atceros no Abrazame muy fuerte, vispār kopumā telenovele šķita murgaina un Abrazame man patika labāk, atkal jau tas, tāpēc, ka bērnības telenovele, šobrīd skatoties gan jau liktos viss savādāk.
Поделиться8620.07.2015 00:00
Nedēļa līdz finālam Meksikā!
Поделиться8721.07.2015 23:15
25. jūlijā būs īpašs raidījums "Kā būtu bijis, ja..."
Поделиться8821.07.2015 23:21
25. jūlijā būs īpašs raidījums "Kā būtu bijis, ja..."
Šis gan ir interesanti, tagad laikam arī citas telenoveles paņems šo ideju. Vienmēr ir bijis šis jatājums:Kā būtu, ja būtu? Tur jau var vēl vienu telenoveli uztaisīt
Поделиться8921.07.2015 23:41
Tur jau var vēl vienu telenoveli uztaisīt
Vai ne? Intriga, kā to pasniegs visu.
Поделиться9128.07.2015 00:13
- Tu nedrīksti viņu nogalināt. Viņš ir tavs tēvs!
Поделиться9228.07.2015 00:38
Zurija lieliski notēloja uzbrukuma ainas, to kā bēga, viņas varones bailes, bija redzamas katrā Zurijas žestā pat bez vārdiem, lieliska aktrise, ja vien Que te perdone nebūtu bijis visiem zināms rīmeiks, Zurija pelnījusi jaunu un panākumiem bagātu lomu.
Поделиться9328.07.2015 00:44
Zurija lieliski notēloja uzbrukuma ainas, to kā bēga, viņas varones bailes, bija redzamas katrā Zurijas žestā pat bez vārdiem, lieliska aktrise, ja vien Que te perdone nebūtu bijis visiem zināms rīmeiks, Zurija pelnījusi jaunu un panākumiem bagātu lomu.
Ainu neredzēju, bet spēju iztēloties un tikai piekrist. Man vienmēr pietiek atcerēties Asusenu no Mujeres asesinas, lai aptvertu, cik lieliski Zurija tēlo.
Поделиться9428.07.2015 10:06
http://www.dailymotion.com/video/x2xvu57_qtpd-llego-a-su-fin-mark-y-zuria-nos-hablaron-de-su-final-feliz_people
Поделиться9628.07.2015 22:38
Ainas ar gaisa balonu filmēja četros no rīta, ar airdogu palīdzību.