TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » A que no me dejas (Televisa, 2015)
Ela Veldena būs otrajā daļā!

Paulīna iemīlēja Kamilo

Letīsija: "Cik ļoti es mīlu savus kolēģus, savu darbu un šos mirkļus!"

Otrajā telenoveles daļā būs arī Sezars Evora un Erika Buenfila

Aktieris filmē Adriana pēdējo ainu.
Starp citu skatītājiem un kritiķiem telenovele ir ļoti iepatikusies. To raksturo kā ļoti kvalitatīvu un lielisku rīmeiku.

Starp citu skatītājiem un kritiķiem telenovele ir ļoti iepatikusies. To raksturo kā ļoti kvalitatīvu un lielisku rīmeiku.
Un man interese ir apaļa nulle... 
Viedoklis, kas rodas neskatoties neko ir viena lieta. Kad skatās, tad viss var krasi mainīties
Bet tā jau man arī nav intereses skatīties. Man vispār šobrīd nav iedvesmas uz telenovelēm 
Kamilo nomira.

Pirms dažām nedēļām biju likusi rakstu, kā avāriju filmēja telenovelē "Lo Imperdonable". Šoreiz ieskatīsimies telenoveles "A que no me dejas" avārijā. Interesanti apskatīties, ka katra filmēšanas grupa izmanto citu paņēmienu, kā sasniegt rezultātu.
Paulīna zaudē mazuli
Nurija visiem atklāj, ka Valentīnas bioloģiskais tēvs nav Kamilo.
Kādreiz šķiet šo telenoveli noskatīšos, jo apskatoties kādus īsos video ir redzams, ka telenovele ir dinamiska, dramatiska, principā pa manai gaumei, tomēr to skatīties atturēja galvenie varoņi, lai gan tas ir tikai apsveicami, ka ir jaunas sejas galveno varoņu lomās.
Man arī sāk rasties interese.
Patika, kā Kamilla notēloja ainu, kurā uzzina, ka zaudēja bērnu.
Patika, kā Kamilla notēloja ainu, kurā uzzina, ka zaudēja bērnu.
Ļoti dramatiska bija arī aina, kurā Nurijas(Laura Carmine) dēliņš nomirst neilgi pēc dzimšanas.
Pirmās daļas fināls būs 2. novembrī!
15. oktobrī reitings apsteidza PyP un Lichitu!
1. #AQueNoMeDejas 18.5
2. #AntesMuertaQueLichita 17.9
3. #PasiónYPoder 17.4
4. #LaVecina 16.3
5. #AmorDeBarrio 13.7

Tēvs un meita (Adrians un Paulīna) iepazīstas
![]()

Adrians ir nikns, ka Paulīna 5 gadus slēpa, ka Valentīna ir viņa meita!
Man patika aina teksta ziņā. Labi pārmetumi no Adriana puses un ko Paulīna uz to visu varēja atbildēt? Protams, ka neko, tikai plātīt ar rokām.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » A que no me dejas (Televisa, 2015)