Pedro vēlas iepazīties ar Dorado.
- Tu biji upuris, bet pārvērties tajā, ko visvairāk ienīdi.
Čajo paziņo, ka Laura ir pie Estelas un neceļ klausuli.
Todien Pedro sarunāja tikties ar Raienu, taču Estela nevarēja pieļaut, ka viņš izstāsta viņas noslēpumus.
Estela bija plānojusi, ka slepkavībā tiks apsūdzēta Mersija. Raienam nebija jāierodas pirms policijas, taču aiz Estelas muguras Asdrubals kala pats savus plānus.
- Tagad mans vienīgais akmens zābakā, kurš zina visu, esi tu.
Estela uzbrūk Laurai.
Taču atkal laikā ierodas Raiens.
Morganai izdodas izbēgt no sava saimnieka, lai dotos projām ar Danilo.
- Jā, es esmu Dorado!
Bija norunāts, ka Morgana aizvedīs Danilo līdz robežai, taču viņa to neizdara. Morgana ir nogurusi būt muļķota.
- Man tas sāp vairāk nekā tev, taču tikai mirstot vienam no mums, mēs spēsim šķirties.
- Esmu ceļā uz citu pasauli, taču vēlos, lai zini, ka esi vienīgā sieviete, kuru esmu mīlējis.
Danilo atzīstas, ka nogalināja Bleiku.
- Šeit visam ir pienācis gals. Varbūt, ja mūsu tēvs būtu ļāvis mums uzaugt kopā, mēs būtu uzauguši kā īsti brāļi. Hasta la vista, baby.
Mersija ir izrakstīta un tagad dzīvos rančo.
Mersija izstāsta Laurai, ka nekad nebija pametusi meitu. Viņa lūdz, lai Raiens nekad neuzzina patiesību, ka Estela ir viņa māsa.
Laime beidzot ir ienākusi mājās.
Paiet kāds laiciņš.
Pēc gada.
Jauns uzņēmums „Regia productions”.
Raienam nav vajadzīgas nekādas DNS analīzes. Braulio ir viņa dēls un viss.
Morgana dzīvo kā karaliene, taču nespēj aizmirst Danilo.
Brazīlijā, Rio de Žaneiro dzīvi bauda Estela...
...kopā ar Džo!!
Taču viņai jādzīvo, baidoties no katras ēnas.
Un ne velti!
Danilo satiek Piloti.
Labāk, ja neviens nezinātu, ko viņa piedzīvoja, taču nez kādēļ šai sievietei ir sajūta, ka drīz Pilotes stāsts kļūs zināms pasaulei. (*„Pilote” ir seriāls, kurš aizvietoja „Estelas dubulto dzīvi’)
- Vai zini, kas nav baumas? Tas, ka es jūs mīlu!
Ir pienācis vakara gaidītākais mirklis!
Prēmiju „Labākais gada disks” saņem...
...Laura Ovjedo! Rehija!
- Šī prēmija pieder visiem! Manam vīram, bērniem, visiem, kas ar mani smagi cīnījās. Iemācieties būt tie, kas esat jūs paši un nespēlējiet, esot kāds cits. Nav nekā labāka, kā būt pašam, pieņemt sevi tādu, kāds esi, novērtēt sevi un mīlēt sevi! Mēs esam tie, kas esam sevi pašu dēļ, nevis dēļ tiem, kas atrodas mums blakus. Es veltu šo prēmiju visiem, kas pavadīja mani šajā ceļā. Viss notikušais padarīja mani stiprāku un dubultā dzīve mani padarīja unikālu...padarīja par Mani!
Ko viņi ieraudzīja?
To uzzinās tie, kas skatīsies otro sezonu!
PIRMĀS SEZONAS BEIGAS!