Mans balsojums
Labākais telenoveles nosaukums - Mīlas vīns (grūti bija izvēlēties starp šo, Trīs Annām un Pamosties līdzās, bet nu tā kā esmu romantiķe, tad man ļoti patīk, ja nosaukumos ir iepīts vārds "mīlestība" )
Mīļākie ievadtitri - Trīs Anna (ļoti patika, tāpēc viennozīmīgi šī izvēle)
Labākā dziesma - Se Puede Amar (ļoti grūta izvēle, jo patika vēl divas citas dziesmas no Pamosties līdzās un Mīlas vīna, bet beigās uzvarēja šī izvēle )
Skaistākais fināls - Pamosties līdzās (redzēju pēdējo sēriju datorā un tiešām skaists fināls bija, jo tika svinēti mīlestības svētki, lai gan arī te man bija grūti izvēlēties starp šo un Mīlas vīnu, bet beigās paliku pie šīs )
Traģiskākā nāve - Anna Letīcija greizsirdības mākta nogrūž Dženiferu no augstceltnes (Arī trīs pārējos esmu vai nu redzējusi, vai izlasīju anotācijās par to, bet tā kā man mīļākas ir Trīs Annas, tad loģiski, ka paliku pie šī un tas patiesībā, vismaz manā skatījumā, tiešām bija traģiski, jo arī šeit pēc tam bija daudz nāvju, kas notika pateicoties Annai Letīsijai un viņas paranoiskajai greizsirdībai )
Kaitinošākā intriga - Anna Laura notic Annas Letīsijas meliem un atgrūž Ramiro (Tā kā viņi bija un ir mans mīļākais pāris, tad man šis ļoti kaitināja )
Romaniskākā pirmā iepazīšanās - Maija pārmet Pablo uzmestās smiltis, nepamanot, ka piecēlusies bez peldkostīma augšiņas (Te man nebija daudz jādomā, jo šī bija un ir mana mīļākā pirmā romantiskā iepazīšanās. Ļoti tas patika un joprojām patīk. Kad atceros, smejos līdz asarām! )
Šīs attiecības mani apbūra - Mariano un Anna Letīcija (Kaut viņa bija paranoiski samīlējusies savā tēvocī, tomēr man šīs attiecības patika un apbūra )
Mīļākais otrā plāna pāris - Mariano un Viridiana (Kaut skatījos Trīs Annas, tomēr kaut kā šim pārim tā nepievērsu uzmanību, bet ievēroju un man liekas, ka viņiem arī bija forša ķīmija, jo tas kā abi iepazinās bija amizanti un smieklīgi )
Biedējošākais - Pedro (Piekrītu Jaukumam, Sendelam perfekti padodas ļaundari un cik redzēju Plosītos, tad viņš tiešām bija ļoti biedējošs un ļauns, gluži tāpat kā manā stāstā )
Visļaunākā - Anna Letīsija (Nu, nav jāskaidro kāpēc, bet arī man viņa ir mīļākā ļaundare un kas ir pats labākais, kā pirmo reiz man tāda ir, jo iepriekš nekad man tādas nebija )
Valdzinošākais galvenais varonis - Ramiro (Bez komentiem, jo tāpat jau skaidrs kāpēc. Dievināju un dievinu viņu! )
Apburošākā galvenā varone - Anna Laura (Te arī bez komentiem, jo arī tāpat ir skaidrs kāpēc. Man viņa ļoti patika! )
Gada mīļākais pāris - Anna Laura un Ramiro (Aww, mans mīļākais pāris. Mīlu viņus! )
Labākā telenovele - Trīs Annas (Bez komentiem vnk - superīgākā telenovele, man ļoti patika. Joprojām pietrūkst, kaut daudz traka tur bija, tomēr pāri visam mīlestība un daudz romantisku un skaistu skatu! )
Отредактировано Forsteriāna (04.04.2018 15:29)