TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » NUEVO RICO Y NUEVO POBRE (Caracol,2007)

NUEVO RICO Y NUEVO POBRE (Caracol,2007)

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

NUEVO RICO Y NUEVO POBRE

Valsts: Kolumbija
Ražotājs: Caracol

Aktieri:

Carolina Acevedo

Martín Karpán

María Cecilia Botero

Jhon Alex Toro

Hugo Gómez

Andrea Nocetti

Isabel Cristina Estrada

Diana Neira

Mauricio Vélez

Jimmy Vásquez

Saín Castro

Rosmery Bohórquez

Andres Toro

Hervert King

Jhon Mario Rivera

Andrés Parra

Ángela Gómez

Mónica Leyton

Angélica Botero

Andrés Bermúdez

Liliana Escobar

Blanca Garay

Sižets:

Es una historia que prepara el Canal Caracol con visos cómicos. Se trata de dos jóvenes, ambos de aproximadamente 30 años de edad. El primero es rico, joven, dueño de una empresa y reconocido en todo el mundo como empresario sin sentimientos y adicto al trabajo. El segundo es joven, pobre, vago, no le gusta trabajar y no dura más de dos días en un puesto.

Un día, por “casualidades” del destino se enteran de que cada uno fue intercambiado al nacer. Más adelante se intercambian los papeles, el rico se vuelve pobre y el pobre se vuelve rico.

0

2

Ooo, Martin Karpan.. :D Tas vien jau intriģē. Bet savādāk - pat nezinu, ko domāt par šādu sižetu.. :O

0

3

Paloma написал(а):

Tas vien jau intriģē. Bet savādāk - pat nezinu, ko domāt par šādu sižetu..

Jā, nu sižets tāds nekāds... :rofl:

0

4

ahaa, izlasot Martina Karpana vaardu seriaals piesaista ar to vien :D nju.. sizets.. bet .. galvenais Martins Karpans :D

0

5

Vispār sižets ļoti līdzīgs telenovelei Amor descarado!!!!!!!!!!

0

6

Vai es šeit esmu vienīgā, kas spāniski nesaprot?!  :/

0

7

tu nesaproti!!!!!Labi nu ir apmēram tā visu nepārtulkošu bet galveno viens vīrietis ir ļoti bagāts, jauns, saimnieks otrs ir  jauns, nabadzīgs un ļoti strādīgs.Un kādu dienu  bagātais kļūs nabadzīgs bet nabadzīgais kļūs bagāts!!!!!Neesmu jau es  pilnīga  spāņu valodas zinātāja bet  gandrīz vienmēr visu izlasīto saprotu pilnībā!!!!!!!!

0

8

mmaarriiaa написал(а):

Neesmu jau es  pilnīga  spāņu valodas zinātāja bet  gandrīz vienmēr visu izlasīto saprotu pilnībā!!!!!!!!

Man par tevi ir liels prieks! :) Bet es tikai dažus vārdus no tā visa sapratu... Paldies, ka pastāstīji.  :rose:
A tu skatījies Amor descarado?

0

9

Ragana написал(а):

Paldies, ka pastāstīji.

Nav par ko!!!!!!Es esmu bišku viņu redzējusi!!!!!!!!!Bet esmu izlasījusi visu sižetu un sižats ir ļoti līdzīgs !!!!!!Amor  descarado ir 2003 gada telenovele at Barbaru Mori un Hose Anhelu Ljamasu galvenajās lomās ražotājs šai telenovelei ir Telemundo!!!!!Tur ir stāsts par diviem  vīriešiem kuri ir ļoti līdzīgi izskata ziņā viens ir bagāts saimnieks otrs nabadzīgs un strādnieks!!!!!!Laikam neatceros vai viens no viņiem vai abi iekļūst avārijā!!!!!!!Un  bagātais tagad tiek noturēts par  nabadz;igo bet nabadzīgais par bagāto!!!!Un tā nu tagad viņi dzīvos viens otra dzīvi!!!!!!

Отредактировано mmaarriiaa (25.05.2007 15:45)

0

10

mmaarriiaa написал(а):

Amor  descarado ir 2003 gada telenovele at Barbaru Mori

To es zinu. Tāpēc arī prasu. Gribētu to redzēt.
Sižetā par mainīšanos vietām nav nekā jauna!  :meklet:

0

11

Jauna nav bet šie ir ļoti līdzīgi sižeti!!!!!!Parasti jau visbiežāk ja telenovelēs mainās vietām tad tās ir sievietes bet šeit vīrieši!!!!!!!!Bet nu Amor descarado sišeti ar  Nuevo  rico y nuevo pobre ir gandrīz identiski!!!!!!Bet varbūt tās ir tikai manas domas!!!!

Отредактировано mmaarriiaa (25.05.2007 16:00)

0

12

Par to nu es nevaru spriest. Amor descarado neesmu redzējusi, bet Nuevo  rico y nuevo pobre vēl filmē! Tad jau redzēs...
Tas bija tikai īss fragments un uzfilmet jau var ļoti atšķirīgi.

0

13

Varēt jau vēl var'!!!!!!!!!!

0