Domāju, domāju un atcerējos šo.. Jaunajā "Seriāli un kino" - viena diena Gabrielas Spanikas dzīvē. Vienu citātu nevarēju izvēlēties, vairāki man ļooooti patīk. :haha:
8.30 pie garderobes " ... Par laimi esmu mazgājusi savas drēbes ļoti piesardzīgi, lai krāsas saglabātu savu spilgtumu un baltās būtu spoži baltas."
12.00 Vingrojot "... paldies Dievam, noklausīšanās pagāja ļoti labi. Un, kā jau varēju iedomāties, sava nozīme bija arī manam tērpam spilgtajos toņos (nu tā zilā kletiņa gan satriecoša!! :heart: ). Lai gan - atmetīsim malā kautrīgumu, talantam taču arī ir nozīme!" '
13.30 Pēc pusdienām (gatavojoties tikties ar draugiem "Kā būtu, ja es uzģērbtu savu melno 'tērpu, kurā izskatos tik seksīgi? Cik labi, ka es vienmēr ļoti saudzīgi to magāju, - tas izskātās kā jauns."
16.00 Iepērkoties supermārketā "Cik grūti izvelēties - man patīk viss! Kā jau jūs sapratāt - apģērbs ir mana kaislība. Tāpēc arī rūpīgi to glabāju. Es nelietoju jebkuru mazgāšanas līdzekli. Tikai tādu, kas baltos tērpus padara vēl baltākus un saglabā krāsu spilgtumu."
Tas atvērums žurnālā ta izskatās smuki, bet šie teksti.. Ak Dievsss..