TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas telenovele » 28. nedēļas 2007 telenovele ir...

28. nedēļas 2007 telenovele ir...

Сообщений 1 страница 17 из 17

1

Madre Luna

Tā ir Telemundo jaunākā telenovele, neparast sižets un Julio Jimenez (PDG režisora) atgriešanās... Pirmās 4. sērijas ir jau forumā - video sadaļā. Es noskatījos un man tīri labi patika, lai gan neesmu sajūsā - 50 gadīgā Amparo Grisalesa man tomēr nepatīk un viss. Un ņemot vērā, ka Michel Brown ir 31 - viņa tiešām varētu būt viņa māte... Man ir aizdomas, ka šai novelei nebūs ilgs mūžs un lielus panākumus tā nepiedzīvos - pirmajām sērijām reitingi ir pārāk zemi...

0

2

albalonga написал(а):

pirmajām sērijām reitingi ir pārāk zemi...

Toties mūsu forumā tā celta godā. Bet telenoveles ideja par tādu vecuma starpību(un vēl sieviete ir vecāka!) man nepatīk.

0

3

Ņja, skumji... man ši ta aktrise vispār riebijas... jak... diemžēl... ceru kā pie mums šis seriāls neatnāks... lai gan tur ir labi aktieri... taču... ir daudz labākas telenoveles ;)

0

4

Deyalit написал(а):

ceru kā pie mums šis seriāls neatnāks...

Vo-vo, es arī tā ceru. Tāpat jau seriālu laiku samazināja, nedrīkst to tērēt uz šitādu...darbu.

0

5

Nu idejai nav ne vainas, tikai tā Amparo tēlo tādu mežoni - nu viņa īpašu gudra neizskatās, bet uzvedas kā tāds mežonēns skuķis...

0

6

albalonga написал(а):

bet uzvedas kā tāds mežonēns skuķis...

Pāraudzis skuķis..

0

7

vovo...

0

8

albalonga написал(а):

nu viņa īpašu gudra neizskatās, bet uzvedas kā tāds mežonēns skuķis...

:D mja... taču varētu paņemt citu aktrisi šajā lomā. kur vispār viņa spēleja? es par tādu dzirdu pirmo reizi...  :blink:

0

9

Un atkal Telemundo telenovelei reitingi zemi.  :wacko: Gan Zorro, gan Sin Verguenza, gan tagad Madre Luna. Kas tur notiek??? Kam tad viņiem vispār ir augsti reitingi? Visiem grandiozajiem projektiem tādi švaki reitingi. Vienkārši  - NESAPROTU!!! Galvenais man Michel Brown žēl...

0

10

Nu jā - Michel žēl.... A vēl vairāk man žēl Sin Verguenzu - zemākie reitingi tabulā, tik zemi, ka no sākumā paredzētajām 120 sērijām nolēma filmēt tikai 80... A tagad izplatās baumas, ka vispār būs tikai 65 sērijas... Liekas cilvēki vienkārši nav gatavi kam tādam vēl - tik netradicionālai telenovelei...

0

11

:wacko: Tik 65. sērijas??? Nu tad reitingo tiešām ir zemi.
Nu bet izskatās, ka Bīstamo mājsaimnieču pārfilmējumu skatās. Vismaz pēc bilžu un informāciju daudzuma internetā, ko nejauši atrodu. Eh... Nezinu, ko  teikt. Pavisam dīvaini tie cilvēki ir palikuši...

0

12

esmu redzējusi tikkai pirmo sēriju bet man patika, sāku jau taisīt bildes, bet visu laiku mani bremzē velme skatīties dame chocolate

0

13

wuu, a vai Julio Jimenez nebija arī kaut kā saistīts ar "El cuerpo del deseo"? :o

0

14

nu cik es atceros viņās bija arī ECDD režisors...  ;)

0

15

Nu tikko noskatījos pirmo sēriju. Nu nedomāju, ka šī telenovele ievietosies manu mīļāko noveļu sarakstā, bet man patika. Sevišķi tā aina pie upes. Nu galvenā varone man nepatika - bet pēc viņas izskata biju gaidījusi sliktāku aktrisi, bet nav tik traki.  ;) Michels kā jua vienmēr apburošs. Bet žēl būtu viņa vēl vairāk, jo jau iepriekšējais projekts Amores nebija īpaši izdevies. Nu tik beigās, kad rāda kā viņa iet pāri pār lauku tumša viņas kājas, gaita  izskatās pabriesmīga...  :haha: Bet man patīk telenoveles, kas ir savādākas un varoņi ar stipriem raksturiem.  Bet, kas mani visvairāk tracināja, bija PDG mūzika. Nu labi režisors tas pats un it kā ar šo mūziku cer uzlikt PDG veiksmes zīmogu. Bet man tas reāli tracina - vai pasaulē mūziku pietrūkst???  :nezinu:

0

16

Julio Jimenesam laikam pietrūkst... :D  A es pat nebiju piefiksējusi, ka viņš ECDD režisors... :rofl:

0

17

albalonga написал(а):

A es pat nebiju piefiksējusi, ka viņš ECDD režisors...

Es jau izlasot tavu pirmo ievadrakstu sataisījos bļaut, ka ECDD režisors. :D Tas prncipā ir vienīgasi ,kas mani saista pie šī seriāla. Nu nezinu, varbūt pirmo sēriju ielādēšu un paskatīšos, bet šaubos vai tērēšu šim seriālam laiku. ;) Pagaidām i par jūsu mīļoto Michel sajūsmā neesmu, kur nu vēl to sievieti..  :blush:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas telenovele » 28. nedēļas 2007 telenovele ir...