Pareizāk - citāti. Tie ir no telenoveles Dame Chocolate. Manā izpratnē tā šobrīd ir labākā Telemundo telenovele ēterā. Es pat esmu Genesisu pieņēmusi... Un Carlos Ponce tiešām lielisks, arī Mauricio Ochamn atgirezies pēc ārstēšanās no atkarības. Bet vēl liels pluss ir fantastiski, oriģināli citāti. Skaisti...
Daži no tiem:
"Dame chocolate o un beso que me mate" (Dod man šokolādi vai skūpstu, kurš mani nogalina) - ši citāts ir no ievaddziesmas, ko dzied Caqrlos Ponce. Tāpat Carlosa varonis Brūss saka šo teikumu Violetai (pārveidotā Rosita), kad viņu pirmoreiz satiek...
"Un simple beso puede significar nada o todo" (Vienkārš skūpsts var nenozīmēt neko, bet var arī nozīmēt visu) - To saka Violeta Brūsam...
"No te alejes de lo que amas Bruce, al final nadie escapa de su destino" - (Neattālinies no tā, ko mīli, Brūss, beigās neviens neizbēg no sava likteņa) - Lorenco to saka Brūsam...
"El amor tiene muchas caras" - (Mīlestībai ir daudzas sejas) - Dulce
"Mañana es solo el comienzo de el resto de nuestra vida" - (Rītdiena ir tikai sākums mūsu atlikušajai dzīvei) - Brūss
"Si soy capaz de pasar de mis propios prejuicios yo me siento inmensamente feliz" - (Ja esmu spējīgs pārvarēt pats savus aizspriedumus, jūtos neizsakāmi laimīgs) - Brūss
"El amor no es un pecado, ni es una culpa sentirlo, todos estamos en el mundopara eso" - (Mīlestība nav grēks, un nav jājūtas vainīgam, to jūtot, mēs visi esam pasaulē, lai mīlētu) - Rosita
"Llora tu pena pequeña y no te averguenzes de tus lagrimas" - (Raudi savas sāpes, maziņā, un nekaunies par savām asarām) - Lorenzo
"Cuando el alma llora, las palabras no nacen" - (Kad dvēsele raud, vārdi nepalīdz" - Lorenzo
"Lo siento, pero me ha perdido en tu mirada" (Man ļoti žēl, bet esmu apmaldījies tavā skatienā) - Brūss
"Yo se que lo que veo es lo que quiero, tu" - (Es zinu, ka tas, ko redzi, ir tas, ko mīlu. Tu...) - Rosita