Man shis serials loti patik tik nespeju sagaidit beigas un man gribeto szinat vai kads no jums to skatas? Ta ar ir viena no Yo Soy Betty La Fea versijam!
Отредактировано bumerbmw (20.07.2007 23:01)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Kads diez skatas serialu Yo soy Bea?
Man shis serials loti patik tik nespeju sagaidit beigas un man gribeto szinat vai kads no jums to skatas? Ta ar ir viena no Yo Soy Betty La Fea versijam!
Отредактировано bumerbmw (20.07.2007 23:01)
Nu ne jau pa tv tu skaties? :haha:
Nu es neskatos - tikai te šogad sāku dabūt video un skatīties datorā. Bet ne šo... Un pat tagad, ja būtu tāda iespēja diez vai skatītos - jau patiešām daudz skatos, nav vairs kad...
Protams butu labi ja sho serialu varetu paskatities pa Latvijas vai vismaz Krievijas kanaliem! Es vinu skatos dazos saitos!
Nu pārāk daudz jau to feas... Nu tipa - Bettiju dievināju, tad vēl mazliet Letiju skatījos - arī super. Un tad vēl Līza Plenske, kuru arī daudz skatījos. Tagad Pushkarova... A Bea ir Holandes versija???
Ne ta ir ja nemaldos Sapnijas! Holandes versija laikam bija Lotte!
O, jā - čista. Man jau visi sajukuši. Vēl ir Betty Ugly Amerikņiem un Jossi Indiešiem...
Pavisam kopa ir 11 velinteresanti paskatities cik viena zina nevainiga ir indieshu versija!
Ja, a tu esi kaut ko no indiešu versijas redzējusi? Tas patiesi noteikti ir interesanti...
Ja esmu bet neko nesaprotu tikai tos vardus kuri ir angliski! Ir jau interesanti tikai baigi garsh serials vins saucas Jassi Jaisi Koi Nahin tulkojuma neviena nav ka Jassi.
Отредактировано bumerbmw (21.07.2007 21:31)
Skaidrs...
Отредактировано bumerbmw (15.09.2007 20:20)
Alvaro un Bea pirma nakts kopa!
1. dala
http://www.youtube.com/watch?v=eAUf2E36tM0
2. dala
http://www.youtube.com/watch?v=PJcHDpAv … mp;search=
3. dala
http://www.youtube.com/watch?v=i1ctKbKv … mp;search=
Alvaro problema!
Beatriz Pérez Pinzón / Ruth Núñez Galvena varone!
Álvaro Aguilar / Alejandro Tous Galvenais varonis!
Cayetana de la Vega / Mónica Estarreado Alvaro bijusi ligava!
Bárbara Ortiz / Norma Ruiz Cayetanas draudzene!
Diego de la Vega / Miguel Hermoso Alvaro ienaidnieks un Cayetanas un Sandras bralis!
Gonzalo de Soto / José Manuel Seda Alvaro labakais draugs!
Gutiérrez / Borja Tous
Richard de Castro / David Arnaiz Modes dizaineris!
Sandra de la Vega / Ana Milán Viena no priekshniecem, Bea draudzene un Gonzalo milaka!
Carmelo Pérez / Vicente Cuesta Bea tevs!
Santi Rodríguez / Roberto Carrecher Bea labakais draugs!
Titina / Ana María Vidal Alvaro mate!
Francisco Aguilar / Juan Lombardero Alvaro tevs!
Chusa Suárez / Carmen Ruiz
Jimena Fernández / Berta Dehesa
Marga Vivales / Fedra Lorente
Elena Puente / Inma Isla
Benito Lozano / Aure Sánchez
Jota López / Israel Rodríguez
Mustang / Ismael Fritschi
Nacho / Emmanuel Esparza Bea draugs un firmas Bulevar 21 advokats!
Отредактировано bumerbmw (20.10.2007 03:14)
Ja kadu protams interese!
Tagad serialam jau ir 313 serija! Ir nonacis lidz tam, ka Alvaro ir sapratis savu kludu un to ka vina draugs un tevs vinam ir melojusi. Vinsh censhas dabut laUka no cietuma Bea, kaut gan pats lidz ar to ir nokluvis cietuma un visi uzskata, ka vinsh ir atgriezies tikai naudas del. Alvaro pat ir parkapis savam lepnumam pari un vienojas ar Diego par to, ka ja vinsh izdabus Bea ara no cietuma, tad vinsh atdos savas akcijas un atteiksies no prezidenta vietas kompanija! Karoche- serijas ar katru nedelu paliek aizvien interesantakas un viena zina pat sasprinktakas!
Ja ir kaut kas jautajam, tad ludzu jautat!
Отредактировано bumerbmw (20.10.2007 03:21)
Bija tik interesantas serijas un aizkustinoshas, kad vini abi beidzot saliga mieru un pat saka skupstities lifta, bet viss salidzinoshi atri beidzas, jo Bea , kad lifts nobrauca leja aresteja un aizveda uz iecirkni. Alvaro bija izmisis un devas velak vinu apciemot un negribeja vinu tur atstat, bet nacas. Velak nakamaja diena vinsh vinai aiznesa bileti un soli kad viss beigsies vini aizlidos un bus laimigi kopa. (Vinsh shoreiz runaja pilnigi nopietni!) Bet tad Diego zinoja par Alvaro! Alvaro tevs un Gonzalo vinu pierunaja doties uz Santo Domingo, bet melojot par to ka Bea pec neilga laika bus briva un dosies pie vina. Alvaro, neko nezinadams planoja ka pavadis laiku ar Bea, ka vinu iepriecinas un kur vinsh vinu varetu bildinat. Bea taja laika atradas cietuma un Alvaro teva advokats vinu vel vairak iepina taja lieta un situaciju padarija aizvien launaku prieksh Bea. Palidzet centas Nacho, bet vinam nekas nesanaca, jo Bea negrib nodot Alvaro, jo tas ir pari vinas spekiem. Vinai vienu dienu palika ari slikti, bet viss nokartojas!
Turpinbajums ir augsha! Un tas ir nedaudz par shi menesha serijam!
Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Kads diez skatas serialu Yo soy Bea?