Kads so serialu skatas?
Отредактировано bumerbmw (21.07.2007 00:04)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Atra palidziba/ ER (Emergency Room)
Kads so serialu skatas?
Отредактировано bumerbmw (21.07.2007 00:04)
Sveiki! Es dievinu Džordžu Klūniju, bet es nezināju, ka šo seriālu pa TV rāda. Kādā kanālā?
Vinu rada pa Tv5 darbadienas bet shaja sezona Dzordza Klunija vairs nav!
Es skatos gandrīz katru vakaru:] Kārteram man ir īpaša vieta sirsniņā jau no pašas bērnības
Отредактировано indy (22.07.2007 17:58)
A tu esi redzejusi filmu Bibliotekaris(librarian) ar vinu galvenajas lomas?
nope, bet bija doma paskatīties, kkad nesen rādīja. Laba bija?
Jaa! Bija daudz interesanti momenti!
normāls seriāls
Divas serijas es ieka4aju youtuba, tas man likas loti bedigas un ari shaushaliigas! Ceru ka jumas patiks!!! Tas var atras http://www.youtube.com/bumerbmw tur ir protams ari daudzi citi video
LNT beidzot sāks rādīt arī 9. sezonu, trešdienās, 23.00
Ja es to shodien ar uzzinaju! Baigi forshi! BEidzot Redzeshu 9sezonu!!! Paldies ka pateici!!!
Man patik seriala varoni!
John Carter
Elizabeth Corday & Jing-Mei Chen
Luka Kovac
Kem Likasu
Samantha Taggart
Kerry Weaver
Abby Lockhart
Tikai Carters
Kads ir redzejis 12 un 13 sezonu?
Paldies par bildēm!:] Mani mīļākie varoņi ir Kārters un Ebija. Patika arī Daugs un Kerola. Diemžēl neesmu rezējusi 12. un 13. sezonu.
Tik cik es esmu redzejusi tas sezonas bija loti interesantas nu labi ir interesantas! aaa tu zinaji ka Ebija un Luka aprecejas? (seriala)
Jā, zināju. Zinu arī, ka piedzima mazulis. Mazliet spoilerus palasīju;]
Ja, ja kad es to uzzinaju biju shoketu un vel jo projam nesaprotu kapec vina nebija kopa ar Carteru! Tu gadijuma nezini kapec?
Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Atra palidziba/ ER (Emergency Room)