Lorēna ir perfekti skaista un sieviešķīga,
es jau biju taadaa sajuusmaa par vinjas kaa Izabellas izskatu, un tagad shajaa reklaamaa, lai gan izskataas savaadaak, tachu arii perfekti - vinjas frizuura ir super!!!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Jauns video!
Lorēna ir perfekti skaista un sieviešķīga,
es jau biju taadaa sajuusmaa par vinjas kaa Izabellas izskatu, un tagad shajaa reklaamaa, lai gan izskataas savaadaak, tachu arii perfekti - vinjas frizuura ir super!!!
Nabaga Lorena, atkal viņai jāspēlē slepkavu
viņai slepkavas lomas lieliski sanāk! un starp citu - viņa to veci tur nemaz nenogalināja, jo viņš tak pēs tam rītā bij pie tās Lorenas varones "draudzenes". tā kā vēl jo vairāk viss tinas miglā...
Es tikai ceru, ka paspēšu atgriezties, pirms sāk rādīt. Negribu palaist garām apspriešanu.
Es tikai ceru, ka paspēšu atgriezties
atgriezties no kurienes?
Ragana uz laukiem brauc un būs atpakaļ apmēram pēc mēneša... :sorry:
Ummm, uzziņu dienests "Albalonga" jau strādā.
Labi, paldies, ka paskaidroji aNgeL. :kiss: A to es šodien nevaru visu paspēt. :dl:
Sorry, bet es jau parasti nevienu pie vārda nelaižu - albalonga ir kā advokāts - pēc būtības...
Sorry, bet es jau parasti nevienu pie vārda nelaižu
Nu, tas jau nebija nopietni, saulīt. :friends:
Man prieks, ka forumā ir kāds, kas visu uzmana, visam seko līdzi un pie kura vienmēr var griezties pēc palīdzības.
Uzmini, par kuru iet runa?
man tas liekas kautkaa miiilji kautkaa tuvaak viena otram shajaa forumaa, ka viens paskaidro par otru
uz laukiem??? uz meenesii?? :cray: aarpraats... nju es jau arii braukshu uz laukiem, taa ka jebkuraa gadiijumaa kaadu laicinju buushu bez jums :cray: bet ne uz meenesi
man tas liekas kautkaa miiilji kautkaa tuvaak viena otram shajaa forumaa, ka viens paskaidro par otru
Man jau arī tā liekas!!! Tikai...kāpēc "viena otram"?! Es laikam neizprotu valodas likumus. :nezinu:
uz laukiem??? uz meenesii?? aarpraats...
Aha, tu lasi manas domas.
Tikai...kāpēc "viena otram"?! Es laikam neizprotu valodas likumus
Nepiekasies :angel: man aatri raxtot taa sanaak , ka uzraxtu ne taa kaa vajag vienreiz saraxtoties ar Palomu viena vaarda vietaa nojaushi uzraxtiiiju pavisam citu vaardu un beigaas tur bij sanaacis kautkas komisks
vienreiz saraxtoties ar Palomu viena vaarda vietaa nojaushi uzraxtiiiju pavisam citu vaardu un beigaas tur bij sanaacis kautkas komisks
Eu, tagad atcerējos, ka biaj gan kas tāds.. tik vairs neatceros - kas :/ Bet nu citreiz tā gadās - un ja nepārlasa un nepamana to, tad ir jautri..
♥Sofija&Sergejs - video♥ | Кровинушка/Mātes mīlest. spēks | 07.08.2013 |
Visādi promo video... | Pecados Ajenos (Telemundo) | 30.08.2007 |
7. nedēļas 2008 video ir... | Nedēļas video | 17.02.2008 |
Fernando Colunga jaunā telenovelē | Jaunumi/Новинки | 17.02.2010 |
Kas jauns seriālu pasaulē... | Citi seriāli... | 12.05.2015 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Jauns video!