Es nesaprotu spāņu valodu,tāpēc tā jautāju,piekrītu,ka Fernando Kolunga ir no tiem aktieriem,kurš sevi lomai atdod visu, tie seriālu veidotāji,kuri Fernando uzaicina filmēties,vienmēr trāpa mērķī,jo veiksmīga aktieru izvēle ir viens no seriālu veiksmes pamatiem,it sevišķi galveno lomu tēlotāji,es nešaubos,ka arī Hosē Marijas lomā,ja vien protams šo varoni seriāla veidotāji''nenokristīs'' citā vārdā,Fernando Kolunga būs izcils,jo Hosē Marija ir viens no visveiksmīgāk izveidotajiem vīriešu tēliem,kādi vien seriālos redzēti,it sevišķi tajos seriālos,kuru darbība norisinās mūsdienās,jo diemžēl ir pierasts,ka mūsdienu seriālos ar ļoti retiem izņēmumiem,galvenie varoņi(es konkrēti domāju-vīriešus) ir gļēvi un neuzņēmīgi,drīzāk ir vieglāk nosaukt tos seriālus,kuros galvenais varonis ir vīrišķīgs un neatlaidīgs cīnītājs uz kura stipro plecu sieviete vienmēr var paļauties un zināt,ka mīļotais vīrietis būs līdzās un aizsargās lai kas arī notiktu,nekā tos, kur galvenie varoņi ir vāja rakstura un gļēvi vīrieši,kuri burtiski raud par katru sīkumu.