TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas foto » 30. nedēļas 2007 foto ir...

30. nedēļas 2007 foto ir...

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

http://media.eresmas.com/biblioteca/img/telenovela/cumple746.jpg

Sebastiana Rulli 32. dzimšanas dienas svinības "Pasion" uzņemšanas laukumā. Pat Suzanna šķiet izskatās gluži ciešama. Nu baigie burkānmati... A vispār es nikna - kāpēc mani ar torti nepacienāja... :rofl:

0

2

albalonga написал(а):

Nu baigie burkānmati...

:swoon:

0

3

Man baigi patiik skatiities bildes, kaa aktieri svin savas dzimshanas dienas filmeeshanas laukumos :D interesanti kaa tas notiek :D

bet tie mati- wow :O

0

4

:lol: Ha, a man viņas matu krāse patīk

0

5

Deyalit написал(а):

Ha, a man viņas matu krāse patīk

matu kraasa jau man patiik, bet man shkiet nepiestaav  shai aktrisei ;)

0

6

albalonga написал(а):

Sebastiana Rulli 32. dzimšanas dienas svinības "Pasion" uzņemšanas laukumā. Pat Suzanna šķiet izskatās gluži ciešama. Nu baigie burkānmati... A vispār es nikna - kāpēc mani ar torti nepacienāja...

sebastians ruli labi izskatās, itīpaši līdzās viņai viņš izskatās pat vēl jaunāks, nekā parasti
mati reāli, nez  ko citi teiktu ja man tādi būtu, es laikam pati rēktu, un reizē raudātu
es gan nesmyu dusmīga ka man nepiedēva gabļiņu izskatās tāda dikti salda, ar daudz putukrējuma, man tādas nepatīk

0

7

mati kaa mati. ne vinja pirmaa ne pedejaa ar tadiem matiem, ir arii sliktaaki gadiijumi :D

bet ta torte izskataas labi, varbuut arii salda, bet ja eest saldumus, tad saldus :rofl:

0

8

Nu bet citiem tādi mati man šķiet labāk var izskatīties kā viņai. :D A par torti - putukrējums??? Dodiet šurpu!!!!

0

9

Skaista bilde! Sebastians tajā ir īsts skaistulis, :give_heart:  Suzanna arī smuka...  :ok:
Nevar būt, ka viņam jau ir 32 gadi!  :O  Es viņam dotu kādus 26-27... ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas foto » 30. nedēļas 2007 foto ir...