Šis ir pasakainis skaists stāsts par lauvu dzīvi - lai gan tie ir dzīvnieki, taču arī viņi spēj cīnīties var varu, vērpt intrigas, un arī iemīlēties, kārtējo reizi pierādot, ka mīlestības spēks ir stiprākais, un labais ir spēcīgāks par ļauno
The lion king / Karalis lauva
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться223.07.2007 18:29
Manupraat, shii ir viena ljooti skaista, emocionaala multene - vismaz es gan raudaaju vienu briidi, kad skatiijos pirmo dalju :cray: vispaar interesanti, ka arii ar dziivniekiem prot paraadiit miilestiibu un romantiku taa 2. daljas ideja kad Simbas meita Kiara iemiilas ienaidnieku dēlā un tas dēls Kiarā man ljooti patika - seriaalistiski
Поделиться323.07.2007 18:31
ak jaa.. un veel tur bij tie 2 superiiigie varonji - Timons un Pumba un vaards Timons ieguvis iipashu vietu manaa dziivee - taa sauc manu kakji atceros, kad pa TV kaads sauca "Timon" , mans kakjis paskatiijaas uz TV
Поделиться423.07.2007 18:38
Dziesmas
Can you feel the love tonight
Hakuna matata
The lions sleep tonight
We are one
Timon and Pumba - Stay by me
Be prepared
I just can't wait to be a king
Circle of life
Instrumentaalaas (karaoke) versijas arii kaadam vajag?
Поделиться524.07.2007 00:31
aww, šito es ik pa laikam vēl paskatos. nu skaista. Can You Feel the Love Tonight jau klasika:]
Поделиться624.07.2007 10:02
lūk, vēlviena mīļa multenīte, kas man ir kasetē. tikai es nezināju,ka ir arī otrā daļa man kasetē ir tikai pirmā un tālāk iet Tima un Pumbas piedzīvojumi
Поделиться724.07.2007 10:16
Man pat shkiet, ka ir arii treshaa dalja tikai to neesmu redzejusi bet otraa dalja arii ljoti jauka
Can You Feel the Love Tonight jau klasika:]
ahaaa,... ljooti skaista dziesminja