Bella (Roze) dzīvo ciematiņā kopā ar savu tēvu izgudrotāju, kuru pārējie uzskata par trako. pati Bella dzīvo citā pasaulē - grāmatu, fantāzijas pasaulē, sapņojot par par piedzīvojumiem un par princi. taču ir arī kāds vīrietis Gastons, kuru visi ciena, un viņam patīk Bella, viņš vēlas apprecēties ar viņu, taču Bella neuzskata viņu par tādu vīrieti ar kuru būtu jāpavada sava dzīve. kādu dienu viņas tēvs, glābjoties no vilku bara, nokļūst kādā noslēpumainā tumšā pilī, kas atrodas meža biezoknī un tās saimnieks iesloga viņu cietuma kamerā. Bella dodas glābt savu tēvu un apmaiņā pret tēva brīvību piekrīt būt par pils gūstekni. Pils viņu pārsteidz ar daudzām lietam - runājoši pulksteņi, sveces, durvis, tējkannas un citi iemītnieki, un pils saimnieks - briesmonis, kurš viņu biedē, taču par spīti visam Bella turas drosmīgi un iebilst Briesmoņa vēlmēm, tādā veidā saniknojot Briesmoni arvien vairāk. kad Briesmonis pieķer Bellu viņa slepenajā istabā, Bella vairs nespēj izturēt un aizbēg no pils, pa ceļam sastopoties ar vilkiem, taču viņu glābj Briesmonis, kurš gan pats tiek savainots. Bella atgriežas pilī un sāk apkopt viņa savainoto ķepu un pamazām uzzin, ka Briesmonis nav nemaz tik slikts - viņš var būt arī kautrīgs, mīļš, uzmanīgs un ļoti jauks.. drīz viņi kļūst par draugiem, bet varbūt šī draudzība spēj pāraugt citās, stiprākās jūtās? Bet vēl jau arī paliek noslēpums, kurš mīt šajā pilī, kurš spēj mainīt cilvēkus un sniegt jaunus pārbaudījumus...
Beauty and the Beast / Skaistule un Briesmonis
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться224.07.2007 17:15
Dziesminjas
Отредактировано aNgeL (24.07.2007 17:16)
Поделиться324.07.2007 17:23
Šo gan kaut kur esmu redzējusi. Un bērnībā daudz lasot iedomājos sevi viņas vietā. Laikam vienīgā no Disneya princesēm ar brūniem matiem un man likās, ka esam līdzīgas un es arī tā sastapšu savu princi... :haha:
Поделиться424.07.2007 17:34
Nu re ko patiešām nejauši uzgāju. Droši vien spāņu valodā, bet, ja nu kādam uznāk vēlme izbaudīt šo pasaku spāniski.
La Bella y la Bestia
http://cache.pando.com/soapservices/Pac … C9105076E4
La bella y la bestia 2
Поделиться524.07.2007 17:44
Veel viena mana miiljaaka multfilma Atceros , ka raudaaju pashaas beigaas , jo likaas ,ka briesmonis/princis mirs :heart:
Поделиться624.07.2007 17:59
Atceros , ka raudaaju pashaas beigaas , jo likaas ,ka briesmonis/princis mirs
es saakumaa biju graamatu izlasiiiju, tikai veelaak skatiijos, taapeec jau zinaaju kaa beigsies
Поделиться724.07.2007 18:49
Ai, kādas atmiņas...
Поделиться824.07.2007 19:28
Ai, kādas atmiņas
Mani katra multene jau ievelk atminjaas un dziesmas arii sagribeejaas beerniibaa atgriezties