TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...

Pecados Ajenos pirmizrāde...

Сообщений 1 страница 20 из 92

1

Neoficiāla informācija ir tāda, ka Pecados Ajenos sāks rādīt 3. septembrī...

0

2

:O :O :O:O:O

es nevaru vairs, gaidīšana mani nogalēs! vai mēs capitulitos dabūsim? :O

0

3

Noteikti dabūsiet.... :D

0

4

albalonga написал(а):

Noteikti dabūsiet....

ja man būtu aste, tad es to tagad noteikti luncinātu :D

0

5

Nu bet protams, ka rudenī, kad būs vēl krietni mazāk laika skatīties kaut ko. Nu bet jāāā... viss pārējais paliks otrajā plānā.. :D

0

6

skolu var arī kādreiz nobastot Lorenas vārdā :D

0

7

Nevar gan. ;) Prātā nenāk ko tādu darīt.  :angry2:

0

8

Lorenas vārdā - visu!  :vikings:

0

9

angelina написал(а):

skolu var arī kādreiz nobastot Lorenas vārdā

angelina написал(а):

Lorenas vārdā - visu!

tas man liekas nedaudz dīvaini, laikam pat savas anas dēl to nedarītu

0

10

jaa, es ariii skolu nebastotu neviena seriaala deelj.. pat Amuleta deelj neko taadu nedariiju..

0

11

atvainojiet bet bastot skolu tikai tāpēc lai redzētu kādas aktriese telenovelu, man jau liekas ka tā ir apsēstība nevis patika

0

12

apsēstība, nenormālība - vienalga kas! Lore - para siempre!  :vikings:

0

13

tiktiešām nenormāla apsēstība, ņemot vērā ka viņa ir parasts cilvēks, kas dara savu darbu fimējoties telenovelās

0

14

tu neesi ne pirmais/ā ne pēdējais/ā kas to saka...

0

15

mjā. šito es arī gribētu paskatīties.  Man arī Lorena Rojas tīri labi patīk, tikai ceru, ka sanāks laiks.

Par to skolas bastošanu: Kad biju safanojusies par "Likmi", tad arī 1reiz kkādu stundu no rīta nobastoju, bet tiešām vienreiz. Baigi taisnojos. :D Bet varu arī taisnoties, jo es jau nevarēju sērijas dabūt šeit forumā, bet šim seriālam jau varēs un tas nozīmē, ka varēs taču skatīties, kad atskries no skolas.
Nav jau prātīgi tomēr skolu bastot dēļ seriāliem, bet nu katrs jau dara kā grib. :P

0

16

missy написал(а):

Par to skolas bastošanu: Kad biju safanojusies par "Likmi", tad arī 1reiz kkādu stundu no rīta nobastoju, bet tiešām vienreiz.

nu vot - neesmu vienīgā, kas ir capaz de todo.

0

17

angelina написал(а):

nu vot - neesmu vienīgā, kas ir capaz de todo.

:D savējās!

bet vispār es Tev iesaku nebastot! ;)

0

18

nu ok - tad skatīšos savā brīvajā laikā - naktī :D

0

19

angelina написал(а):

tad skatīšos savā brīvajā laikā - naktī

sapnjos var skatiities ;)

0

20

Nu par to bastošanu es pat saprotu jo pati ne vienreiz vien nobastoju pirmaas stundas dēļ "Likmes"  bet tas bija tāpeec ka citas iespeejas nebija redzeet bet kad veelaak paraadiijaas iespeeja noskatiities tad jau vairs nebastoju!!!! ;) :)

Отредактировано Jolanta (27.07.2007 23:33)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...