TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...

Pecados Ajenos pirmizrāde...

Сообщений 21 страница 40 из 92

21

Jolanta написал(а):

Nu par to bastošanu es pat saprotu jo pati ne vienreiz vien nobastoju pirmaas stundas dēļ "Likmes"  bet tas bija tāpeec ka citas iespeejas nebija redzeet bet kad veelaak paraadiijaas iespeeja noskatiities tad jau vairs nebastoju!!!!

man tas liekas nedaudz muļķīgi un atgādina mazu bērnu rīcību

0

22

pinocchio написал(а):

man tas liekas nedaudz muļķīgi un atgādina mazu bērnu rīcību

Varbuut taa arii ir bet es to nenožēloju un tas ir pats galvenais manas zinaassanas tas neietekmeeja!!! Pirms es saaku skatiities "Likmi"  es taa arii domaatu par ikvienu kas bastotu skolu deeļ seriāla!!!

0

23

Jolanta написал(а):

Varbuut taa arii ir bet es to nenožēloju un tas ir pats galvenais manas zinaassanas tas neietekmeeja!!! Pirms es saaku skatiities "Likmi"  es taa arii domaatu par ikvienu kas bastotu skolu deeļ seriāla!!!

n u es skatos dame chocolate, un vēl joprojām domāju ka es nebastotu dame chocolates dēl skolu, jo zinu ka ir iespēja nosak'ties vēlā, un laika, pzinu ka pēc tam nozēlotu, ka esmu nobastojusi tik muļķīgu iemeslu dēļ

0

24

aNgeL написал(а):

sapnjos var skatiities

pāķe! kādos sapņos vēl..? :O

0

25

angelina написал(а):

kādos sapņos vēl..?

saveejos :D Tev vai tad nereizi sapnjos neraadiijaas nekas kur buutu Loreena vai ECDD?? Man Amulets biezi bij :D esu bijusi viskautkura no maasaam - piedziivojumi bij :D

0

26

angelina написал(а):

pāķe! kādos sapņos vēl..?

oho.

0

27

angelina написал(а):

pāķe!

Tiešām, oho... Varbūt ka tomēr sarunāsim viens otru par Pāķiem nesaukt.... :P

0

28

albalonga написал(а):

Tiešām, oho... Varbūt ka tomēr sarunāsim viens otru par Pāķiem nesaukt....

laba doma

0

29

aNgeL написал(а):

saveejos :D Tev vai tad nereizi sapnjos neraadiijaas nekas kur buutu Loreena vai ECDD?? Man Amulets biezi bij :D esu bijusi viskautkura no maasaam - piedziivojumi bij :D

nu, ir jau bijušas dažas reizes, kad sapnī redzēju, ka satieku Lorenu - mēs pat bijām draudzenes. bet tomēr, sapņi ir sapņi... Pecados Ajenos es bezmazvai jau esmu scenāriju sacerējusi (Lorenu meklē par to, ka viņa ar savu auto nobrauca cilvēku, viņa aizbrauc uz to pilsētu, kur dzīvo Mauricio varonis. Tur Lorenu atradīs policija,Mauricio būs Lorenas advokāts, bet godīgā ceļā Lorenu neizdodas atbrīvot, tāpēc viņš palīdz Lorenai aizbēgt no cietuma, viņi kopā aizlaižas. nu, un fināls - bēgot no policijas, policija viņus nošauj (nu vismaz Lorenas varoni)). bet šaubos, ka tā būs īstenībā :D

albalonga написал(а):

Tiešām, oho... Varbūt ka tomēr sarunāsim viens otru par Pāķiem nesaukt.... :P

kādēļ?

0

30

angelina написал(а):

kādēļ?

tāpēc ka taqs ir pirmais ši foruma pamat noteikums: 1. Izturēties pieklājīgi un korekti vienam pret otru. Viedokļi mēdz būt atšķirīgi un reizēm ir ļoti grūti pieņemt svešu viedokli, tomēr tāpēc vienam otru nav jāapvaino.

0

31

pinocchio написал(а):

tāpēc ka taqs ir pirmais ši foruma pamat noteikums: 1. Izturēties pieklājīgi un korekti vienam pret otru. Viedokļi mēdz būt atšķirīgi un reizēm ir ļoti grūti pieņemt svešu viedokli, tomēr tāpēc vienam otru nav jāapvaino.

bet kur ta te kādu apvaino..?

0

32

angelina написал(а):

bet kur ta te kādu apvaino..?

nu ko tad nozīmē pāķe - mīļvārdiņš???

0

33

nu, piemēram, Lorenas forumā vārds "perra" reizēm tiek lietots kā mīļvārdiņš... :)

un tas humors ar laiku stipri pielīp, perrillas :)

0

34

"perro" ir suns. Man šķiet, ka latviešu sarunvalodas "Pāķis", kuru parasti lieto, apvainojot cilvēku, par viņa aprobežotību, nezināšanu, iespējams arī stulbumu, īsti neatbilst spāņu "perra" - sunene, kuru vairāk lieto, lai apzīmētu cilveku, kurš veicis nedaudz pārspīlētu, agresīvu izlēcienu... Ja nu kādreiz lietojat kādus vārdus, kuru nozīmi var šādā veidā pārprast un kāds iespējams var apvainoties, tad lūdzu izskaidrojiet, kādā nozīmē jūs šo vārdu lietojat. Ja tas tiešām ir draudzīgā mīļvārdiņu nozīmē, tad uzrakstiet kādu skaidrojumu. Tas protams ir lūgums no manis kā admina puses, lai gan šajā gadījumā aNgeL, kurai tikai veltīts šis apspriestais vārds, it kā neapvainojās - vismaz man par to nekas nav zināms. Un pie reizes pateikšu - ja nu kādu kāds izteiciens kaut kādā viedā ir aizvainojis - rakstiet man - mēģināsim risināt, lai gan protams - lieliski ir, ja jūs visas neskaidrības risināt arī savā starpā... Paldies par sapratni!!!! :D

0

35

perra ir ne tikai sunene, bet tā pati kuce un bitch :D

a pāķe - nu vnk forši izklausās, daudzuz tā saucu, arī sevi, kad kko pastulbu izdaru :D, turklāt - skatīties Pecados Ajenos tikai pa sapņiem... :O

bet nu forumā ir īpatnēja, lipīga izpratne par humoru :D mums pat ir sava Lorefanu vārdnīca - nu tur gan ir daudz vārdu! :O es pati visus nezinu :D

0

36

angelina написал(а):

perra ir ne tikai sunene, bet tā pati kuce un bitch

es jau zinu, tikai tā maigi izteicos... :D

0

37

nu jā, bet īstenībā jau nabaga suņu meitenītēm ar to nav nekāda sakara :D

0

38

angelina написал(а):

perra ir ne tikai sunene, bet tā pati kuce un bitch

bitch jau ir maita

angelina написал(а):

a pāķe - nu vnk forši izklausās, daudzuz tā saucu, arī sevi, kad kko pastulbu izdaru , turklāt - skatīties Pecados Ajenos tikai pa sapņiem...

nu tas gfan nebija psatūlbi tās bija angelas domas un cita domas nekad nekādīgi nevar uzskatīt pa pastulbām.
turklāt daļēji jau varētu piekrist, jo patreiz tu arī noteikti vērl viņu neredzēši, jo cik es saprotu vēl netiek fimēts, un līdz tam laikam tu vari skatīties pa sapņiem
un tad kad tu skatīsies šaubos vai kāds no kanāliem būs nopircis visticamāk ka tu nolādēsi attiescīgo sēriju un tad skatīties. ta ka nebus iemesls bastot

angelina написал(а):

bet nu forumā ir īpatnēja, lipīga izpratne par humoru  mums pat ir sava Lorefanu vārdnīca - nu tur gan ir daudz vārdu!  es pati visus nezinu

nu šis nav lorenas forums, un man kaut kā liekas ka šjā forumā ir laba humor izjūta, bet var jau aprobežoties neapsaukājot, neaizvainojt citus

0

39

pinocchio написал(а):

nu tas gfan nebija psatūlbi tās bija angelas domas un cita domas nekad nekādīgi nevar uzskatīt pa pastulbām.
turklāt daļēji jau varētu piekrist, jo patreiz tu arī noteikti vērl viņu neredzēši, jo cik es saprotu vēl netiek fimēts, un līdz tam laikam tu vari skatīties pa sapņiem
un tad kad tu skatīsies šaubos vai kāds no kanāliem būs nopircis visticamāk ka tu nolādēsi attiescīgo sēriju un tad skatīties. ta ka nebus iemesls bastot

vēl netiek filmēts..? tad jau arī nevarētu pat septembrī vēl sākties...

pinocchio написал(а):

nu šis nav lorenas forums, un man kaut kā liekas ka šjā forumā ir laba humor izjūta, bet var jau aprobežoties neapsaukājot, neaizvainojt citus

tur jau arī nav ne vainas - dažreiz no krēsla var nokrist no tām vārdu kaujām :D

0

40

angelina написал(а):

vēl netiek filmēts..? tad jau arī nevarētu pat septembrī vēl sākties...

varbūt fimēts ir bet cik es saprotu albalonga tiks pie video septembrī tad kad sāks rādīt telemundo

angelina написал(а):

tur jau arī nav ne vainas - dažreiz no krēsla var nokrist no tām vārdu kaujām

nu es apmieriniāšos ar sēdēšanu uz krēsla nevis gāšanos no tā

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...