TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...

Pecados Ajenos pirmizrāde...

Сообщений 41 страница 60 из 92

41

angelina написал(а):

vēl netiek filmēts..? tad jau arī nevarētu pat septembrī vēl sākties...

mieru tikai mieru - jau filmē...

angelina написал(а):

tur jau arī nav ne vainas - dažreiz no krēsla var nokrist no tām vārdu kaujām

Ja vēlaties vārdu kaujas, tad uztaisīšu atsevišķu sadaļu - cīņa bez noteikumie - tur tad varēsiet runāt da jebkā un teikt da jebko, bet te tomēr pieturēsimies pie pieklājības. Lūdzu!

0

42

pinocchio написал(а):

nu es apmieriniāšos ar sēdēšanu uz krēsla nevis gāšanos no tā

:rofl: bet es atkal gāzīšos

albalonga написал(а):

mieru tikai mieru - jau filmē...

hū, es jau pārbijos!

albalonga написал(а):

Ja vēlaties vārdu kaujas, tad uztaisīšu atsevišķu sadaļu - cīņa bez noteikumie - tur tad varēsiet runāt da jebkā un teikt da jebko, bet te tomēr pieturēsimies pie pieklājības. Lūdzu!

es esmu par :D

0

43

ok, ja reiz ir pieprasījusm, seko arī piedāvājuma izpilde... :D

0

44

que horror! :O :D

0

45

angelina написал(а):

bet es atkal gāzīšos

tikkai nesasities tā kārtīgi

0

46

Bet ja nu reiz tāda sadaļa izveidota, tad brīdinu - ja tajā nebūs nekādas aktivitātes teiksim mēneša laikā - tā tiks dzēsta... Jo es tur noteikti nebūšu aktīvs dalībnieks.... :D

Oj, que dulce soy yo... :P

0

47

nē, jo es gāžos domās :D

0

48

albalonga написал(а):

Bet ja nu reiz tāda sadaļa izveidota, tad brīdinu - ja tajā nebūs nekādas aktivitātes teiksim mēneša laikā - tā tiks dzēsta... Jo es tur noteikti nebūšu aktīvs dalībnieks.... 
Oj, que dulce soy yo...

pag - bet es jau itkā biju vienīgā, kas to atbalstīja :D ta man ar sevi kauties? :D

Отредактировано angelina (28.07.2007 21:43)

0

49

angelina написал(а):

ta man ar sevi kauties?

nu gan jau spēsi izaicināt kādu. Es piem. jau nenocietos un tur kaut ko ierakstīju... :rofl:

0

50

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, LOrena iegāja forumā!!!!!!!!!!!!!!! es tinos uz kādu laiku! :)))))))))))))

0

51

hihihi.... Izpriecājieties, lobitas... :rofl:

0

52

ai, cik žēl - laikam jaunās noveles tēma nebūs Lorenas dziesma... :( bet ideja esot bijusi... :(

0

53

Žēl...

0

54

Lorena mani pirmo reizi uzrunāja...  :swoon:

0

55

eu nē - par Lorenas dziesmu vēl cerība ir... nu - tad jau redzēs.

0

56

angelina написал(а):

Lorena mani pirmo reizi uzrunāja...

Apsveicu, lobita...

angelina написал(а):

eu nē - par Lorenas dziesmu vēl cerība ir... nu - tad jau redzēs.

Nu tad cerēsim...

0

57

Lorena apstiprina informāciju par to, ka telenovele varētu iziet 3.septembrī, ja plāni neizjuks...

0

58

hehe - man patīk Lores pēdējais posts :D

Dios mio:!!!!!!! que mal les escibi el pasado post, parece que ya llevo una botella de vino completa, el caso es que estare siempre pendiente de ustedes, y seguire deseando verlas por aqui nuevamente. Ahora ya me voy a comer mi mama, que por cierto les manda muchos saludos. las quiero mucho, nunca lo olviden . Ustedes son como las espinacas para Popeye!!!!!!! las quiero. Cuidense y mucha suerte mis niñas. Ya las busco por aqui pronto. besitos. lore. ciao!!!!!!!!

0

59

NEVARU SAGAIDĪT!!!!
Ļoti vēlos redzēt Lorenu Rojas jaunajā telenovelē!!!!

:):):):)

0

60

angelina написал(а):

Dios mio:!!!!!!! que mal les escibi el pasado post, parece que ya llevo una botella de vino completa, el caso es que estare siempre pendiente de ustedes, y seguire deseando verlas por aqui nuevamente. Ahora ya me voy a comer mi mama, que por cierto les manda muchos saludos. las quiero mucho, nunca lo olviden . Ustedes son como las espinacas para Popeye!!!!!!! las quiero. Cuidense y mucha suerte mis niñas. Ya las busco por aqui pronto. besitos. lore. ciao!!!!!!!!

:D:D:D:D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...