TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...

Pecados Ajenos pirmizrāde...

Сообщений 61 страница 80 из 92

61

a par to vīna pudeli - es nemaz nešaubītos, ja viņa tiešām to būtu izdzērusi :D

0

62

angelina написал(а):

a par to vīna pudeli - es nemaz nešaubītos, ja viņa tiešām to būtu izdzērusi

:rofl:

0

63

Hm, labi, ka manis te nebija pirms netika noskaidrots šis pārpratums.. angelina - es aizstāvu savus draugus un tiešām pat šobrīd vēl dusmojos uz Tevi. ;) Izvēlies izteicienus, lūdzu. Pāķis tiešām nav nekāds labais vārds un ar perra nekāda sakara nav. ;)
Par Lores forumu - saku atkal - esmu ļoooti skeptisks cilvēks un mana ticība tam, ka to patiešām raksta Lore ir niecīga. ;) Bet nu trakojiet, trakojiet.. ;) Mana mīlestība pret Lori ir pieticīgāka un ne tik vājprātīga. ;)

0

64

Paloma написал(а):

esmu ļoooti skeptisks cilvēks un mana ticība tam, ka to patiešām raksta Lore ir niecīga.

tici man - mani pilnīgi neinteresē vai tu tam tici, vai nē... es esmu redzējusi pietiekami daudz, lai noticētu...

0

65

Nu ok - tici.. ;) Es tikai saku savu viedokli.

0

66

saproti - es noticēju, kad viņa atsūtīja video... un ir vairāki video, kur viņa piemin kāda forumieša vārdu... vnk to forumu ir taisījuši cilvēki no Spānijas, kuri ir viņu satikuši - un turpina sazināties.

0

67

Labi, labi... ;) Varbūt arī tā ir.. Bet man šovbiznesam ir tik maza ticība.. Diemžēl.. Un vēl jo vairāk pēc vienas grāmatas... :)

0

68

da nu manis pēc - tu vnk daudz zaudē...

0

69

Nu kopumā varu teikt, ka es ticu. Arī aktieri zina, kā lietot internetu. Ir vairākas zvaigznes, kuras ik pa laikam parādās savos oficiālajos forumos. Un ticamība ir tāpēc, ka viņas pasaka kaut ko jaunu, kas vēlāk apstiprinās... Bet dāmas - ja gribat strīdēties un cīkstēties - izvēlieties attiecīgo sadaļu.... :D

0

70

albalonga написал(а):

Nu kopumā varu teikt, ka es ticu. Arī aktieri zina, kā lietot internetu. Ir vairākas zvaigznes, kuras ik pa laikam parādās savos oficiālajos forumos. Un ticamība ir tāpēc, ka viņas pasaka kaut ko jaunu, kas vēlāk apstiprinās... Bet dāmas - ja gribat strīdēties un cīkstēties - izvēlieties attiecīgo sadaļu....

es par šito strīdēties netaisos - galu galā, ne jau es zaudēju čatošanu ar Lori :) kurām zvaigznēm vēl ir šitie forumi, kur viņas lien iekšā? kādus tu zini, ja nav noslēpums?

0

71

kāds sakars tā kasīties???

0

72

pinocchio написал(а):

kāds sakars tā kasīties???

nu kas tev atkal niez..?

0

73

angelina написал(а):

nu kas tev atkal niez..?

kāds sakars???

0

74

ev, dāmas. Jums uz jauno sadaļu, lūdzu... :rofl:

0

75

pinocchio написал(а):

kāds sakars???

nu tu jau kko teici par kasīšanos!

starp citu - Lorenas forumā viena no forumistēm diezgan pārliecinoši apgalvoja, ka Cathy nebūšot Pecados Ajenos... vairs pat nezinu ko domāt...

0

76

nu es tik saņemu aktīvi info no cathy faniem, ka viņa būs gan un jau tekstu mācās, scenāriju lasa...

0

77

ew, nu bet kur ir Cathy forums??

0

78

http://www.takeforum.com/csiachoque/

0

79

Nu es negribu strīdēties.. ;) Un man nav tāda apsēstība ar Lorēnu kā tev, angelina, kas manuprāt ir nenormāla. ;) Es ticēšu kam gribēšu un nemiršu, ja būs savādāk, kā ticu. ;) Un es NESTRĪDOS! Es turu sevi rokās. :P Kad sakrājās - redzējāt, gāju uz attiecīgo sadaļu. :D

0

80

Yo se bien que esto no es normal... pero asi es como siento yo...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...