TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...

Pecados Ajenos pirmizrāde...

Сообщений 81 страница 92 из 92

81

Nu tad tādi jaunumi - atkal neoficiāli. Tauta saka, ka Pecados Ajenos nomainīs Dame Chocolate pēc tās beigšanās. Šobrīd Dame Chocolate ir parādītas 106 msērijas, bet būs 130. Nu tad varat rēķināt. Man sanāk, ka Pecados Ajenos sāksies 10. septembrī... Lai gan protams droši to apgalvot nevar - viņi var atlikt vēl par nedēļu - uz 17. septembri. Bet skaidrs, ka 3. noteikti nesāksies...

0

82

a vēl kkas jauns - Siachoque matus nogriezusi! :O

0

83

oho. A bildes ir???

0

84

nava gan. bet traki gribētos redzēt.

0

85

angelina написал(а):

bet traki gribētos redzēt.

neapšaubāmi!!!! A tu to Lores forumā dzirdēji???

0

86

nē, pašas Siachoques!

0

87

angelina написал(а):

Siachoque matus nogriezusi

nu ja bety viņa man liekas ir no tiem cilvēkim kam pi3stāv gan gari gan īsi mati, daudzu tādu cilvēku nav pimēram pinocchio pārāk biezs tas kumškis uz galvas tāp';ec cītīgi jāapciemo matu onkulis, li filētu un griestu, bet ja bieži griež tag mati dikti ātri sāk augt, nu kā pinocchio, ja redzētu tad saparstu

0

88

nu jā, Siachoquei ta viss piestāv.

0

89

Grr, nepatīk man ka atliekas pirmizrāde.. :/

0

90

Paloma написал(а):

Grr, nepatīk man ka atliekas pirmizrāde..

bet tas jau ir telemundo k tad tu gaidi

0

91

Es gaidu seriālu!! :D:D:D

0

92

aNgeL написал(а):

jaa, es ariii skolu nebastotu neviena seriaala deelj.. pat Amuleta deelj neko taadu nedariiju..

Jā? Man gan dažreiz gadījās. Tiesa, runa bija par pēdējām un ne īpaši svarīgām stundām. Bet tagad es vairs neko nebastotu, nav vērts, visas Amuleta sērijas var atrast netā.
Ilga gaidīšana sanāk. :(
Interesanti redzēt Katerinas jauno frizūru, lai gan vecā man ļoti patika.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos pirmizrāde...