TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Mūsu grēki...

Mūsu grēki...

Сообщений 1 страница 20 из 20

1

Nu dārgās Pecador@s - tā kā jūs te dikti noveli gaidāt, kurai tāds ar grēkiem saistīts nosaukums, tad varbūt arī jūs savus grēkus atklāsiet...

Pa vienam grēkam vienā ierakstā!  Saskaitīsm, cik tad grēkus mēs esam gatavas atklāt... :rofl:

1. grēks - darbā vakar muļķi laudu un nepabeidzu savu galveno nedēļas darbu - laimestu elektronisko uzskaiti.... :blush:

0

2

2. Nu tas jau tā, bet, cik zinu, grēks ir arī sist... Nu pinocchio galviņa šodien no manis cieta.
bet pati gan bija vainīga.  :beee:  :haha:

0

3

:rofl:

3. Es ēdu cepumus te tagad pa kluso no mammas un negrasos mazgāt zobus... :rofl:

0

4

Atkal jau pinocchio tēma - bet tāda tā māsu dzīve ir...
4. Es te čakarēju pinocchio datorvakaru... :haha:

0

5

5. Cepumu paciņa tūlīt būs tukša un mammai nebūs nekas pie rīta kafijas... :rofl:

0

6

Un noslēdzot pinocchio tēmu un atvadoties:
5. Es apsolīju/draudēju pinocchio uzspļaut.  :haha:

0

7

7. Es šovakar izēdu lielako daļu Prozit konfekšu kastes, kuru mammai uzdāvināja vārda dienā... :rolleyes:

0

8

8. es nokavēju bibloteķa gramatas nodošanas termiņu pa vienu dienu un rit bus nakama ko nokavešu

0

9

9. Es eju gulēt un pilnīgi noteikti sapņošu erotiskus sapņus un necelšos agrāk par rītdienas 12. Grāks vēl nav veikts, bet tūlīt to darīt tiek steigts... :rofl:

0

10

tu ejj jau gulēt

10. es bieži diršu

0

11

pinocchio написал(а):

es bieži diršu

Tad tev uz jauno sadaļu bez noteikumiem... :rofl:

11. Es eju gulēt un pametu pinocchio vienu...

0

12

albalonga написал(а):

Tad tev uz jauno sadaļu bez noteikumiem...

:lol:

12. es tikko samelojos es tik bieži nemaz nediršu

0

13

albalonga написал(а):

11. Es eju gulēt un pametu pinocchio vienu...

nu tas patiešām ir grēks un tagad pinocchio paliks viens un bēdīgs, tu nejūties vainīga???

0

14

13. es nejūtos vainīga, ka vakar pametu pinocchio vienu un bēdīgu... :rofl:

0

15

14.es nenomazgāju traukus..kaut arii mamma lika!!!

0

16

15. A man pilns komplekts - nenomazgāju traukus un arī putekļus nenoslaucīju... :D

0

17

16.a manā istabā tāds bardaks...ka izskatās ka tur uzdarbojies tornado!!!!!!! :D  :rofl: :D

0

18

17. Mana mamma ir slima, bet es nejūtu viņai līdz... Pati to kādā mirklī sapratu un jutos vīlusies pati sevī, bet tas tā ir... Bieži vien tas kaitina... Es jau kad vecmāmiņa slimoja un tikai gultā gulēja manā istabā un pa naktīm kliedza - es jau tad sapratu, ka slimi cilvēki kļūst par šausmīgiem egoistiem. Un pamazām tā notiek arī ar manu mammu. Biežāk es izjūtu dusmas, nekā sapratni...

0

19

albalonga написал(а):

17. Mana mamma ir slima, bet es nejūtu viņai līdz... Pati to kādā mirklī sapratu un jutos vīlusies pati sevī, bet tas tā ir... Bieži vien tas kaitina... Es jau kad vecmāmiņa slimoja un tikai gultā gulēja manā istabā un pa naktīm kliedza - es jau tad sapratu, ka slimi cilvēki kļūst par šausmīgiem egoistiem. Un pamazām tā notiek arī ar manu mammu. Biežāk es izjūtu dusmas, nekā sapratni...

uh...  :swoon:  Nopietns grēks un tēma vispār. Bet ne tu vienīgā tāda grēciniece. Un patiesībā man būtu jākaunas un tā arī jūtos - bet esmu līdzīga grēka īpašniece. Kaut cīnos izmisīgi ar to.

18. Es nespēju izprast un līdzi just, un ne arī pieņemt Uldi...

Отредактировано danna (29.07.2007 22:10)

0

20

albalonga написал(а):

13. es nejūtos vainīga, ka vakar pametu pinocchio vienu un bēdīgu...

tev nemaz nevajaadzēja, jo pinopcchiop nebija gluži viens, bija vēl līdzās solo su amors

19.piebiedrojos dannai

danna написал(а):

18. Es nespēju izprast un līdzi just, un ne arī pieņemt Uldi...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Mūsu grēki...