TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » SV 75. sērija - beidzot sapratām, cik liela sterva patiesībā ir Meme..

SV 75. sērija - beidzot sapratām, cik liela sterva patiesībā ir Meme..

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Nu tas pārspēj visu. Galvenais, ka 74. sērijā pēkšņi likās, ka viņa ir tik laba, es viņu apbrīnoju, bet 75. sērijā atklājā, ka viņa ir pārākā sterva, super zemisks un viltīgs gājiens. Ak, nabaga Renata - kas gan viņu gaida - man jau tagad bail. Bet ceru, ka viss tomēr beigsies labi un izskatās, ka būs tikai 80 sērijas... Un vēl es gribu, la Maite paliek ar Maxi, bet Paloma ar abiem vechiem- man šķiet, ka trijatā viņiem būs vislabāk. Fernanda skaidrs, ka ar Estebanu un protams renata ar savu Raimundiņu... :D

0

2

alabaolaga ko tu dari man nav laika skatīties bet tu šitā

0

3

aiii... Nu man atkal baigi patīk Kike, lai gan viņš liekas dikti nenopietns un tie viņa izlēcieni. Nu varbūt tā arī ir, ka viņš nav Maitei piemērots, bet man tā patika, ka viņš kaut kādās sērijās tēloja to geju...  :rofl:  :rofl:  :rofl:

0

4

tad kāds zin cik īsti sērijas būsss?
ja būtu 80 tad laikam pinocchio sākot ar 70 atkal skatītos

0

5

he he - beidzot saprataam, kada patiesiiba sterva ir Meme... (ili chto to v etom rode)

es to jau sapratu sen, vel tajos senos laikos kad pati skatiijos sin verguenza... eeeh, kur tie labie laiki... bet, pag, es tak varbuut beidzot to vareeshu iistenot... ha!!!!!!!!! :D laikam vareeshu... tiki laika nav... :P
forshi kad laika nav... bet gribeetos atrast laiku arii sin verguenzai :ok:

0

6

Nu es arī beidzot noskatījos.
Un tagad dusmās vāros uz Memi.  :angry2: Nu kur var būt tik zemisks cilvēks - neciešu dunču duršanu mugurā. Nabaga renata - kas gan viņu tagad sagaida.  :swoon: hhh... un man dikti nepatika kā izšķīrās Kike un Maite, tā nu drusku pārspīlēti no Maites puses. Bet tie Palomas abi džeki kļūst tikai arvien jautrāki un jautrāki.  :rofl: Nu tiešām, šķiet, ka vēl uz beigām, bet nu notikumi līdz ar to ir superintereanti un parsteidzoši.  :ok2:

0

7

danna написал(а):

aiii... Nu man atkal baigi patīk Kike, lai gan viņš liekas dikti nenopietns un tie viņa izlēcieni

bet maite pati es neteiktu ka ir tik nopietna

danna написал(а):

Nu kur var būt tik zemisks cilvēks - neciešu dunču duršanu mugurā.

telenoveļu nepieciešamība

danna написал(а):

hhh... un man dikti nepatika kā izšķīrās Kike un Maite, tā nu drusku pārspīlēti no Maites puses.

ko tad viņa nepārspīlē, tā tak ir maite

danna написал(а):

Nu tiešām, šķiet, ka vēl uz beigām, bet nu notikumi līdz ar to ir superintereanti un parsteidzoši

tad būs jāatraujas no dame coacolate un jāpaskatās visamz pēdējās sērijas

0

8

pinocchio написал(а):

ko tad viņa nepārspīlē, tā tak ir maite

Patiesībā  - diezgan daudz lietas viņa nepārspīlē. Ja izlaistas tik daudz sērijas pa vidu varbūt grūti saprast, bet tā ir - viņa vispār rīkojas patiesāām loģiski. Ar izņēmusmiem reizēm...

pinocchio написал(а):

telenoveļu nepieciešamība

Ne jau tikai telenoveļu... Nu nepieciešams telenovelēs, be sastopmas arī dzīvē.  :/

0

9

danna написал(а):

. Ja izlaistas tik daudz sērijas pa vidu varbūt grūti saprast, bet tā ir - viņa vispār rīkojas patiesāām loģiski.

nu nezinu man vēl joprojām saistās ar maiti pārpīlētāju, bet mošk arī to asēiju vaina

danna написал(а):

Ne jau tikai telenoveļu... Nu nepieciešams telenovelēs, be sastopmas arī dzīvē.

arī

0

10

pinocchio написал(а):

nu nezinu man vēl joprojām saistās ar maiti pārpīlētāju, bet mošk arī to asēiju vaina

Nu es tur neko tev nevaru palīdzēt.  :/ Tev jau tava šokolāde.

0

11

danna написал(а):

Tev jau tava šokolāde.

jā mana šokolāde jau atkal iedomājoties vien liek smaidīj dodos nolādēt

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » SV 75. sērija - beidzot sapratām, cik liela sterva patiesībā ir Meme..