Nu tas pārspēj visu. Galvenais, ka 74. sērijā pēkšņi likās, ka viņa ir tik laba, es viņu apbrīnoju, bet 75. sērijā atklājā, ka viņa ir pārākā sterva, super zemisks un viltīgs gājiens. Ak, nabaga Renata - kas gan viņu gaida - man jau tagad bail. Bet ceru, ka viss tomēr beigsies labi un izskatās, ka būs tikai 80 sērijas... Un vēl es gribu, la Maite paliek ar Maxi, bet Paloma ar abiem vechiem- man šķiet, ka trijatā viņiem būs vislabāk. Fernanda skaidrs, ka ar Estebanu un protams renata ar savu Raimundiņu...
SV 75. sērija - beidzot sapratām, cik liela sterva patiesībā ir Meme..
Сообщений 1 страница 11 из 11
Поделиться107.08.2007 18:35
Поделиться207.08.2007 22:39
alabaolaga ko tu dari man nav laika skatīties bet tu šitā
Поделиться308.08.2007 10:29
aiii... Nu man atkal baigi patīk Kike, lai gan viņš liekas dikti nenopietns un tie viņa izlēcieni. Nu varbūt tā arī ir, ka viņš nav Maitei piemērots, bet man tā patika, ka viņš kaut kādās sērijās tēloja to geju...
Поделиться408.08.2007 11:01
tad kāds zin cik īsti sērijas būsss?
ja būtu 80 tad laikam pinocchio sākot ar 70 atkal skatītos
Поделиться514.08.2007 21:45
he he - beidzot saprataam, kada patiesiiba sterva ir Meme... (ili chto to v etom rode)
es to jau sapratu sen, vel tajos senos laikos kad pati skatiijos sin verguenza... eeeh, kur tie labie laiki... bet, pag, es tak varbuut beidzot to vareeshu iistenot... ha!!!!!!!!! laikam vareeshu... tiki laika nav...
forshi kad laika nav... bet gribeetos atrast laiku arii sin verguenzai :ok:
Поделиться617.08.2007 08:54
Nu es arī beidzot noskatījos.
Un tagad dusmās vāros uz Memi. :angry2: Nu kur var būt tik zemisks cilvēks - neciešu dunču duršanu mugurā. Nabaga renata - kas gan viņu tagad sagaida. :swoon: hhh... un man dikti nepatika kā izšķīrās Kike un Maite, tā nu drusku pārspīlēti no Maites puses. Bet tie Palomas abi džeki kļūst tikai arvien jautrāki un jautrāki. Nu tiešām, šķiet, ka vēl uz beigām, bet nu notikumi līdz ar to ir superintereanti un parsteidzoši. :ok2:
Поделиться717.08.2007 10:43
aiii... Nu man atkal baigi patīk Kike, lai gan viņš liekas dikti nenopietns un tie viņa izlēcieni
bet maite pati es neteiktu ka ir tik nopietna
Nu kur var būt tik zemisks cilvēks - neciešu dunču duršanu mugurā.
telenoveļu nepieciešamība
hhh... un man dikti nepatika kā izšķīrās Kike un Maite, tā nu drusku pārspīlēti no Maites puses.
ko tad viņa nepārspīlē, tā tak ir maite
Nu tiešām, šķiet, ka vēl uz beigām, bet nu notikumi līdz ar to ir superintereanti un parsteidzoši
tad būs jāatraujas no dame coacolate un jāpaskatās visamz pēdējās sērijas
Поделиться817.08.2007 11:32
ko tad viņa nepārspīlē, tā tak ir maite
Patiesībā - diezgan daudz lietas viņa nepārspīlē. Ja izlaistas tik daudz sērijas pa vidu varbūt grūti saprast, bet tā ir - viņa vispār rīkojas patiesāām loģiski. Ar izņēmusmiem reizēm...
telenoveļu nepieciešamība
Ne jau tikai telenoveļu... Nu nepieciešams telenovelēs, be sastopmas arī dzīvē. :/
Поделиться917.08.2007 12:30
. Ja izlaistas tik daudz sērijas pa vidu varbūt grūti saprast, bet tā ir - viņa vispār rīkojas patiesāām loģiski.
nu nezinu man vēl joprojām saistās ar maiti pārpīlētāju, bet mošk arī to asēiju vaina
Ne jau tikai telenoveļu... Nu nepieciešams telenovelēs, be sastopmas arī dzīvē.
arī
Поделиться1017.08.2007 12:50
nu nezinu man vēl joprojām saistās ar maiti pārpīlētāju, bet mošk arī to asēiju vaina
Nu es tur neko tev nevaru palīdzēt. :/ Tev jau tava šokolāde.
Поделиться1117.08.2007 14:21
Tev jau tava šokolāde.
jā mana šokolāde jau atkal iedomājoties vien liek smaidīj dodos nolādēt