Nu šāda veida aptaujas esmu sastapusi daudzos telenoveļu forumos. Te uz vienu pusi sveras, te uz otru - nu kā kur. Parasti gan tikai starp Natashu un Paolu, bet dažādībai nolēmu pievienot arī dažas citas partneres.
Nu tad ko sakiet jūs - kura partnere Michelam līdzās jums patīk vislabāk?
Kas ir labākā Michel Brown partnere?
Сообщений 1 страница 15 из 15
Опрос
Поделиться117.08.2007 23:57
Поделиться218.08.2007 00:11
Protams,ka Natasha Klauss!!!!
Поделиться318.08.2007 00:21
Un galvenais, ka pati aizmirsu nobalsot.
Es arī par noteikti par Natashu Klauss. Viens no skaistākajiem mīlas pāriem, kas pastāv telenoveļu pasaulē. :heart: Natasha un Michel - vienkārši ideāls pāris... :heart: Nu ko es būtu darījusi - ja nebūtu izdomāta Pasion de gavilanes. :swoon: Nebūtu iepazinusi šo aktieru kombināciju.
Protams,ka Natasha Klauss!!!!
hhmmm. Tu esi redzējusi viņus Passiion de gavialnes?
Поделиться418.08.2007 00:25
hhmmm. Tu esi redzējusi viņus Passiion de gavialnes?
Jā!!Man šķiet,ka es jau kautkad biju raxtījusi,ka esmu redzējusi daļu no Pasion de gavilanes tad,kad viņi bija pāris biju redzējusi un ļoti saderīgs!!
Поделиться518.08.2007 00:29
Man šķiet,ka es jau kautkad biju raxtījusi,ka esmu redzējusi daļu no Pasion de gavilanes
bet es jau nedomāju, ka esmu izlasījusi visu forumā rakstīto un reizēm jau arī gadās, ka izkrīt no galvas - visu atcerēties jau nevar... :/
hmmm... Tev gadījumā vēl nav jāsastāda savs telenoveļu top 10? Man šķiet, ka vēl neesi balsojusi...
Поделиться618.08.2007 00:36
Tev gadījumā vēl nav jāsastāda savs telenoveļu top 10? Man šķiet, ka vēl neesi balsojusi...
Jau sastādīju!!Vienīgi aktieriem top5 atlikušos 5 pieraxtīšu pēc tam!!
bet es jau nedomāju, ka esmu izlasījusi visu forumā rakstīto un reizēm jau arī gadās, ka izkrīt no galvas - visu atcerēties jau nevar...
Tas protams ir saprotams,ka visu izlasīt nevar,bet es to atgādināju tāpēc,ka vienreiz,kad nevarēju izdomāt kādu seriālu skatīties tu man piedāvāji vai esmu skatījusies Pasion de gavilanes es atbildēju,ka daļu!!Bet protams piekrītu nevar atcerēties visu kas arī ir raxtīts man vnk diezgan laba atmiņa šajās lietās!!
Поделиться718.08.2007 00:42
Tas protams ir saprotams,ka visu izlasīt nevar,bet es to atgādināju tāpēc,ka vienreiz,kad nevarēju izdomāt kādu seriālu skatīties tu man piedāvāji vai esmu skatījusies Pasion de gavilanes es atbildēju,ka daļu!!Bet protams piekrītu nevar atcerēties visu kas arī ir raxtīts man vnk diezgan laba atmiņa šajās lietās!!
uj. Nu tagad, ja tu tā saki... :/ Parasti jau arī visādus tādus sīkumus atceros, bet man to pašas ierakstu ir dikti daudz - visu neatceros. Un ja pašu ierakstu atceros, tad reizēm aizmirstu, ar kuru esmu sarunājusies. Un tava avatara maiņa droši vien arī ietekmēja. Biju jau pieradusi.
Поделиться818.08.2007 00:45
Jau sastādīju!!
Un es tagad divreiz rūpīgi pārskatīju, bet Top 10 tēmā kā nevaru tā nevaru atrast tavu topu... :/
Поделиться918.08.2007 00:50
Un ja pašu ierakstu atceros, tad reizēm aizmirstu, ar kuru esmu sarunājusies.
Saprotams.
Un tava avatara maiņa droši vien arī ietekmēja. Biju jau pieradusi.
Tā jau ir!!
Man vienmēr tavs avatars asoacējās ar Dannu Garsiju!Es kādu mēnesi nebiju iegājusi šajā forumā un kad iegāju diezgan daudziem cilvēkiem avatarā Hauss!!Parasti pēc avatara atpazinu nevajadzēja pat niku lasīt bet tagad jau pieradu!!!
Поделиться1018.08.2007 00:52
Un es tagad divreiz rūpīgi pārskatīju, bet Top 10 tēmā kā nevaru tā nevaru atrast tavu topu..
Kā tad tā!!!Top 10 tas ir domāts tēmā”’ Jūsu mīļākie aktieri un aktrises’’ tur man ir pēdējais ieraxts!!!!
Поделиться1118.08.2007 12:19
Es, kaut vēl neskatījos PDG, domāju, ka Natasha un Mišels ļoti piestāv viens otram.
Поделиться1218.08.2007 12:27
mmaarriiaa, atvainojos, ka iejaucos, mums ir 2 Topi.
1) Jūsu mīļāku aktieru un aktrišu Top 10. (tur tu nobalsoji )
2) Jūsu telenoveļu Top 10.
Поделиться1318.08.2007 12:28
Protams ka Nataša Klauss. Skaistāku mīlas pāri nevaru iedomaties..
Поделиться1418.08.2007 21:58
natasha kluass vienozīmīgi
Поделиться1519.08.2007 11:22
nu mūsu forumā nekas nesvārstās. Visi zina, ka Safran ir Safran un tādai Paolai tur nav vietas...