TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Zharik Leon un Martin Karpan ir...

Zharik Leon un Martin Karpan ir...

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

PĀRIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vai jūs to zinājāt??????????? Es nē...

http://www.dailymotion.com/related/4823 … sda_events

0

2

ohoo.. wow.. nee, es to nezināju!! Paldies par info!!! nju ceru vinji ilgi būs kopā.. superr  :yahoo:

0

3

Es redzeju shito promo, un nodomaju, ka vini ir paris, bet nezinaju vai tiesham, jo skatijos sho promo velu nakti un loti klusi, tapec arii neidzirdeju ko teica... :D

0

4

Nu tad novēlu šim pārim laimi! :) Un lai Martins kārtīgi rūpējas par Zharick. :D

0

5

Nu es te palasīju, ka abi taču filmējās Telemundo telenovelē La Viuda de Blaco. Man te Julia pagājušonedēļ teica, ka viņai tur Anglijā rāda viens spāņu kanāls, kur iet šī novele. Nu redz - tajā novelē viņi bija pāris un iemīlējās arī dzīvē. Viņi ilgi un rūpīgi slēpa savas attiecības. Viņi gribēja tēlot kopā arī nākamajā kādā Telemundo telenovelē, kura būtu RTI-Columbija ražojums, jo Zharik ir Kolumbiete un viņi abi tur dzīvo. Bet Telemundo neko labu viņiem nepiedāvāja, tā nu viņi pārvācās uz Canal Caracol, kur Martinstēlo novelē Nuevo Rico, Nuevo Pobre. Tā ir komēdija, kuru rāda saucamajā "jauniešu laikā" 17:30 un tai ir labi reitingi. Tajā pašā laikā RCN rāda Madri Lunu, bet NR.NP reitingu ziņā to pārspēj. Kolumbijā viņi šobrīd esot populārākais pārītis. Fani joko, ka Juana Pablo Rabas varonim vārdā Martins tieši tāpēc, lai veidotos asociācijas.... :rofl:

[реклама вместо картинки]

[реклама вместо картинки]

Starp citu - La Viuda de Blanco viņi atveidoja negatīvās lomas - Amadors un Iluminada....

0

6

paldies par sho info ;) Tieshaam interesanti un tieshaam ceru, ka abiem viss izdosies, jo bieži aktieri šķiras..

0

7

Es arii viniem noveelu visu to labbako... ;) Vini tieshaam ir skaists paris. :)

0

8

ōōōō. Viņi piestāv viens otram.
Nuevo Rico, Nuevo Pobre pārspēj arī Madri lunu. Nu ko lai saka - Telemundo projektiem pēdējā laikā īpaši labi neveicas. Tā videuēji, zemi vai pat īpaši zemi. Telemundo? Kas notiek?
bet daudz mazāk dzirdētajam un nepopulārākajam Caracol iet uz urrāāā. Bet, pēc Sobregiro skatoties, jāsaka, ka pelnīti.
es ko pārpratu, vai tā arī ir, ka Sobregiro de amor ir vairāk kā labi reitingi? Nu ne tik labi kā Pure sangre, bet tomēr labi?  :nezinu:

0

9

danna написал(а):

Sobregiro de amor ir vairāk kā labi reitingi? Nu ne tik labi kā Pure sangre, bet tomēr labi?

Pirmajā vietā reitingu ziņā ir Nuevo Rico, Nuevo Pobre, tad Pura Sangre un tad Sobregiro. Bet atšķierības nav tik nenormāli lielas. Kopumā ņemot var teikt ka visiem trim iet lieliski. Bet tomēr NR, NP jau sauc par kolumbijas reitingu karalieni... :rofl:  Žēl, ka nav NR, NP video. Es gribētu paskatīties. Lai gan tūbītē tur var šo to atrast. Smieklīgi. :D

0